25 Mei nieuw televisieprogramma van Jandino

7

Op maandagavond 25 mei is de eerste aflevering te zien van ‘Bij Dino in de Straat’ om 22:05 uur op NPO 3. Na zeven succesvolle seizoenen nam Jandino vorig jaar afscheid van De Dino Show. Nu is hij terug met een nieuw televisieprogramma. Dit keer echter niet alleen! Samen met zijn goede Surinaamse vrienden Roué Verveer, Howard Komproe en Murth Mossel is hij vanaf 25 mei wekelijks te zien in de hilarische comedyquiz ‘Bij Dino in de Straat’.

Jandino presenteert de quiz en Roué, Howard en Murth zijn de teamcaptains die elke week de strijd met elkaar aangaan. Om punten te verdienen moeten de teamcaptains samen met hun zorgvuldig geselecteerde kandidaten allerlei leuke en grappige opdrachten uitvoeren. Kortom, een gezellige avond lachen op de maandagavond! Beter kan je de week niet starten!

De teamcaptains kiezen hun eigen kandidaten. Deze week hebben zij de keuze uit: ‘een lekker hapje’, ‘een doornroosje’ of ‘een vintage dame’. Met wie zullen de mannen het spel gaan spelen? Ook de mensen in het publiek spelen een belangrijke rol in deze quiz. Foto: Bij Dino in de straat ©Jeroen Les Fotografie


7 REACTIES

 1. Die show wordt in Suriname opgenomen en in Suriname op de buis gebracht ? Of is deze ’trotse’ Surinamer lekker woonachtig in Nederland en scheldt hij de Nederlanders uit maar ondertussen wel profijt hebben van alle lusten die de Nederlandse samenleving hem en anderen schenkt ? Laat deze man eens een maand in Suriname gaan werken dan zal hij snel zien dat hij in Nederland in een paradijs leeft.


  Maak melding

 2. Jandino heeft voor dit nieuwe programma wel een hele mooie cast om zich heen verzameld. Roué, Howard en Murth zullen zeker het programma een komisch en eigenzinnig randje geven.


  Maak melding

 3. @ Harold,

  Je leeft waarschijnlijk nog in de eigen coconnetje, waarin de rest van de wereld geen plaats heeft.

  a. Jandino Asporaat is een Antilliaan en geen Surinamer.

  b. Asporaat en zijn companen hebben hun talent al lang laten zien in Nederland en zijn dus niet afhankelijk van de door jou genoemde “lusten”. De werken hard voor hun geld.

  c. Je overschat de kunde en kennis van de Surinaamse televisiemakers. Alles wat hier in Suriname op de buis komt is ronduit bagger. Als b.v. Jorgen Raymann hier in Su een show opneemt, neemt hij zijn eigen cameraploeg mee.

  Dus dat hele verhaal van jou is dom gezwets.


  Maak melding

 4. @Blaka Bakra,
  Ik had al een vermoeden dat mensen zoals jij mijn reactie verkeerd zouden opvatten. Ik schreef het met een kwinkslag waarbij bewust voor de laatste zinsnede is gekozen. Juist omdat ik vreesde dat mensen zich aangevallen gaan voelen. Je bevestigt mijn vrees.


  Maak melding

 5. De humor van Harold ontgaat me, die van Jandino en zijn companen niet, dus zal mijn schoonfamilie vragen of ze het willen opnemen voor me kan ik binnekort in Suriname toch nog ergens om lachen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.