Rode Kruis Suriname lanceert app

2

De Amerikaanse ambassadeur Jay Anania (2de vanuit rechts) bij de viering van de Wereld Rode Kruisdag vrijdag met leden van de organisatie in Suriname. Het Rode Kruis Suriname heeft op die dat de kosteloze mobiele applicatie “EHBO op Zak” gelanceerd. De applicatie verschaft handige tips hoe te handelen in de meest vóórkomende eerste hulp noodsituaties, en zo levens te redden. De geboortedag van de grondlegger, Henry Dunant, staat dit jaar in het teken van de 50ste herdenkingsdag van de goedkeuring van de zeven grondbeginselen van de Rode Kruis beweging.

Bekijk ook:

2 REACTIES

  1. Misschien kan Jos Steeman Shipping ook een pakketten app ontwikkelen. Zo kunnen de naïve suri’s hun pakketten volgen.

    Overigens een goede actie van de Rode Kruis !


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.