Reggaezanger Jah Cure in Suriname

3

De Jamaicaanse reggaezanger Jah Cure heeft op zaterdag 9 mei een concert gegeven in het Flamboyant Park in Paramaribo. Hij zou aanvankelijk op zaterdag 25 april optreden, maar het concert werd op de valreep uitgesteld, nadat de dokter de artiest verplichte bedrust had voorgeschreven. Hij beloofde de show alsnog te geven en Jah Cure hield woord. De zanger, wiens echte naam Siccaturie Alcock is, scoort momenteel een hit met de reggaeversie van ‘All of Me’ van John Legend. Verder is hij bekend om hits als ‘Call On Me’, ‘Longing For’ en ‘Unconditional love’.


3 REACTIES

  1. Lauw mang lai yere, kijk een reactie hierboven, gewoon een bereh foeroe opmerking die kant nog wal slaat en helemaal off topic is. Ik schaam me voor deze idioten hier op waterkant, net zo gefrustreerd als de Teaparty in Amerika.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.