VHP: ambulancevlucht afbreken ‘schandelijke daad’

40

PARAMARIBO, 6 mei – Een uitermate schandelijke daad. Zo typeert de Verenigde Hervormings Partij, VHP, het besluit van de luchtvaartautoriteiten om een ambulancevlucht van vliegmaatschappij Hi-Jet af te breken. Iemand zal uitleg moeten geven.

“De VHP vraagt zich af welke leidinggevende van de luchtvaartdienst zo’n hoogst onverantwoordelijke opdracht heeft gegeven en of dit bevel eigendunkelijk of op bevel van superieuren is gedaan, te meer nu de directeur en de betreffende piloot van Hi-Jet verklaren dat de vlucht veilig kon worden uitgevoerd en dat zulks in het verleden reeds ettelijke malen voor andere bekende landgenoten is verricht”, stelt de partij.

Nu moesten burgers worden opgehaald die betrokken raakten bij een verkeersongeval. Het bleken mensen die naar een bijeenkomst gingen van de oppositie. Hi-Jet vertrok maar moest halverwege terug op bevel van de verkeerstoren. De VHP onthoudt zich vooralsnog van commentaar. Wel wordt een verklaring geëist van de luchtvaartdienst en de minister van Transport Communicatie & Toerisme.


40 REACTIES

 1. waarom mag de waarheid niet verteld worden…de piloot keert toch niet zomaar terug is net als dat ding met het jeugdjournaal ze, die paarse criminele en immorele bende van de NYAN DRINGI PARTIJ, schieten zichzelve steeds in de voet!


  Maak melding

 2. De mensen van de VHP/V7 zien overal spoken tevoorschijn komen. Er heerst grote onzekerheid het kamp van de oppositie m.b.t. de uitslag van de komende verkiezingen in Suriname. Toen ik het verhaal op waterkant las dacht ik direct dat er is meer aan de hand. Op de foto van de helikopter bij dit artikel zie je direct dat het duister begint te worden in Suriname.

  In Suriname mag men bij duisternis geen binnenlandse nachtvluchten uitvoeren. Deze ambulance vlucht zou bij duisternis uitgevoerd worden en dit is een levensgevaarlijke onderneming.Bij duisternis moet men o.a. op bakens vliegen en op de plek waar men eventueel moet landen moet het mogelijk zijn om bij duisternis te landen.

  Voor meer informatie verwijs ik naar het artikel in Starnieuws. http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/29026


  Maak melding

 3. Nog schandelijker is het herbergen van tenminste 1 crimineel in de gelederen van de VHP..
  Voor de rest zal in tijd wel blijken wat ten grondslag heft gelegen aan het herroepen van die vlucht. Overigens is het Surinaamse luchtruim geen bacovenwinkel.


  Maak melding

 4. Reactie Luchtvaartdienst over terugroepen piloot Hi-Jet

  Voor het uitvoeren van vluchten moet er volgens de geldende regels uiterlijk één (1) uur voor vertrek een vliegplan worden ingediend.

  Jonge eten jullie allemaal me chocolade Mars (suikerwerken).
  Hoe moet je in Godsnaam ij een spoedgeval 1 uur van te voren een vliegplan inleveren?
  Robby Venlo
  HOOP DIT DIT NOOIT ÉÉN VAN JE DIERBAREN MAG OVERKOMEN.
  Je vrouw zal tijdens de bevalling een keizersnee moeten ondergaan en dan al je tegen de Hi Jet zeggen “even 60 minuten wachten want je hebt nog geen vliegplan ingediend”.
  Of er zal door een chirurg een operatie moeten uitvoeren a.g.v. een hersenbloeding van één van je dierbaren, dan denk je van “moet ik eerst een vliegplan hebben en als ik die heb moet ik 1 uur wachten”
  Joh stomme inbeciel.


  Maak melding

 5. Paraman…

  altijd maar weer je klootogen sluiten voor de realiteit en waarheid. Geindoctrineerde, hersenloze paarse dorpsidioot.


  Maak melding

 6. “Die man (Venlo,…red) heeft helemaal geen kaas gegeten van de luchtvaart. Als het zijn familie was had hij anders gehandeld. Het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt”, aldus Van Embricqs. Hij zegt nog niet klaar te zijn hiermee.

  Je zou hem zo tegen een boom willen vastnagelen (Venlo,…red)
  hogere machten.
  Deze man (Venlo,.. red) komt wel zijn paimang halen zo niet zal het hem worden gebracht denk ik zo. De Heer slaapt niet.


  Maak melding

 7. Deze moordenaars en rovers zien door het bos de bomen niet.
  Jammer, dat ze alweer zijn vervallen waar ze heel goed in zijn. Moorden!
  Deze criminele idioten moeten onmiddelijk opgedondert worden bij de luchtvaart dienst.
  Ze worden dan benoemd tot beleidsadviseur op het kabinet van de president. Natuurlijk met Gods wil tot 25 Mei.


  Maak melding

 8. De mensen van de VHP/V7 zien overal spoken tevoorschijn komen. Er heerst grote onzekerheid het kamp van de oppositie. Toen ik het verhaal op waterkant las dacht ik direct dat er is meer aan de hand. Op de foto van de helikopter bij dit artikel zie je direct dat het duister begint te worden in Suriname.

  In Suriname mag men bij duisternis geen binnenlandse nachtvluchten uitvoeren. Deze ambulance vlucht zou bij duisternis uitgevoerd worden en dit is een levensgevaarlijke onderneming.Bij duisternis moet men o.a. op bakens vliegen en op de plek waar men eventueel moet landen moet het mogelijk zijn om bij duisternis te landen.

  Voor meer informatie verwijs ik naar het artikel in Starnieuws. http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/29026


  Maak melding

 9. Reactie Luchtvaartdienst over terugroepen piloot Hi-Jet

  Naar aanleiding van het bericht op Starnieuws d.d 4 mei j.l, inzake het niet mogen uitvoeren van een vlucht door HI-jet, reageert de Luchtvaartdienst als volgt.

  Aan de luchtvaartdienst is op 3 mei j.l. om 20.00 uur door Pegasus Helicopter services telefonisch toestemming gevraagd voor het uitvoeren van helikopter vluchten vanuit Zorg en Hoop richting Nickerie. Volgens informatie van Pegasus zou het vliegplan worden ingediend zodra er toestemming verleend was door de dienstdoende arts, onder wiens behandeling de slachtoffers waren.

  Vooruitlopend op een besluit van de arts heeft Pegasus aangegeven op maandag 4 mei de vluchten te willen uitvoeren; Pegasus om 07.30 uur en Hi-Jet om 12.00 uur.
  Voor het uitvoeren van vluchten moet er volgens de geldende regels uiterlijk één (1) uur voor vertrek een vliegplan worden ingediend. Aangezien het plan nog niet was ingediend op de dag van de vlucht uitvoering heeft de Luchtvaartdienst op maandag 4 mei om 13.00 uur wederom telefonisch contact gemaakt met Pegasus om te vernemen als de vluchten nog worden uitgevoerd. Er is aangegeven dat de machine van Hi- Jet niet beschikbaar was en dat er ook nog geen toestemming was van de dienstdoende arts.

  Rond 17.14 uur heeft Hi-Jet de Zorg en Hoop Toren opgeroepen voor vertrek naar Nickerie zonder het vereiste vliegplan. Op aanvraag is het vliegplan ingediend met als vertrektijd 17.15 uur. In het plan was niet aangegeven dat het ging om een emergency. Vluchten vanuit Zorg en Hoop kunnen plaatsvinden tussen zonsopkomst en zonsondergang, tenzij het om een emergency gaat. Aangezien de vluchtuitvoering zou plaatsvinden in de nachtelijke uren en het niet een emergency betreft, is er geen toestemming verleend.

  Vermeldenswaard is dat er op maandag 4 mei van 10.00 uur tot 12.00 uur ’s morgens een gesprek is geweest tussen de leiding van de Luchtvaartdienst, CASAS, BNV (Bureau Nationale Veiligheid), en de vliegmaatschappijen waaronder Hi-Jet en Pegasus ten aanzien van vliegveiligheid en controle op de vluchtuitvoering. Hoewel er melding is gedaan van betreffende vluchtuitvoering, hadden geen van de vliegmaatschappijen nog een vliegplan ingediend.
  De Luchtvaartdienst betreurt de wijze van berichtgeving omdat zij zich altijd op het standpunt stelt de vliegveiligheid van de burger te garanderen en zich derhalve distantieert van het politiseren van de dienstuitvoering.

  Hoofd Luchtvaartdienst
  Robby Venlo


  Maak melding

 10. Para(suppletie)man en crimineel!!!

  Wat denkt hij over zijn eigen crimineel optreden vlak voor
  de verkiezingen van 1980. De moordenaar en drugsdealer
  die hij als een God aanbid. Etc. etc. etc.!!!


  Maak melding

 11. Paraman heeft weer eens waspoeder gesnoept. En maar wijzen met het vingertje naar anderen terwijl de stank in zijn eigen paarse nest niet te harden is.


  Maak melding

 12. V.H.P.Alledaags relatief bedachtzaam en scherpsnijdend voortbestaan voor dit soort Goddeloze of schandelijke Gasten dat ze niet bekend zijn om hun integriteit en alleen van woekeren handhaven en alsmaar continueren,waardoor v.h.p wel 1 rationele beslissing op zich zal nemen!En door wie komt dit al??????

  V.H.P. soso scherpte nanga lobie!!!


  Maak melding

 13. Eerst intimidatie, bedreiging en omkoping.
  Dan vernielen van vlaggen en propaganda materiaal.
  Nu het blokkeren van medische hulp aan zwaargewonden.
  Ja mensen de druk is verschrikkelijk opgevoerd!!!


  Maak melding

 14. Ze willen meedoen met de rest van de wereld, helaas blijft het een broko pernasie!

  Een ongeorganiseerde bende, die zich steeds maar weer, met behulp van waardeloze argumenten van ongeschoolde leidinggevenden denkt in te dekken.

  Is deze helikopter überhaupt wel geschikt om gewonden te vervoeren, lijkt mij geen echte trauma helikopter?


  Maak melding

 15. Barabas, noemde het al de druk opvoeren , maar dit is geen druk meer, dit is de TEREUR van paars, wat een minderwaardig soort volk


  Maak melding

 16. Kijk beste mensen. Het luchtruim tijdens de donkere uren is niet bedoeld voor calamiteiten die er plaatsvinden. Tijdens deze uren worden er andere hele belngrijke zaken vervoerd. Dit zijn zaken die heel belangrijk zijn voor bepaalde personen. Dat er dan misschien een eerlijke burger zou kunnen komen te overlijden is dan minder va belang. DDB heeft al eerder gezegd over 1982 “Het waren maar 15 mensen”. Hij heeft er niet bij gezegd dat hij vindt en vond dat deze mensen wat hem betreft er niet toe doen.


  Maak melding

 17. Wie tegen schrijf
  en praat laat dit zijn eigen fam. gebeuren , het gaat niet om partij ,maar om mensen leven ,Belfort mocht deze week wel reizen voor zijn document in Frankrijk te halen en die is alleentot de verkiezing geldig, eerder heeft hij niet gedaan omdat hij geen tijd had, Vergadering in Nickerie V7 3 kwartier stroom uit gevallen , Apintie ging Live uitzenden ,Hun bus achterruit is door iemand kapot gemaakt ,MENSEN JAREN 1980 komt terug


  Maak melding

 18. Was het bouterse geweest die met spoed vervoerd worden naar het ziekenhuis had men dan geen toestemming gegeven om te vliegen????


  Maak melding

 19. De VHP kan dan hoog van de daken schreeuwen met hun valse beschuldigingen, maar laten zij dit incident voorleggen aan Luchtvaart deskundigen uit Nederland. De flater die de vHP zou slaan zou van wereldformaat zijn. Deze gasten moeten niet zeuren. Ze zien in alles de hand van de politieke tegenstander. Hoogste tijd dat ze in therapie gaan bij de VHP.


  Maak melding

 20. Als het Bouterse was mocht hij op kosten van de belastingbetaler een hele lijnvliegtuig onttrekken tijdens een reguliere vlucht naar Amsterdam, waarmee hij honderden reizigers mocht duperen.
  Wanneer komt de tijd dat de hele rotzooi in Suriname wordt opgeruimd.
  En degene die moedwillig in deze hebben gehandeld, hoop van ganser harte dat dit hun dierbaren overkomt.


  Maak melding

 21. @hans, je toont voor de zoveelste keer je politieke onsportiviteit. Wordt toch een keer volwassen of gedraag je volwassen en accepteer de mega nederlaag van je foute idolen in V7.Jullie bijdragen op waterkant.net voor V7 is niets anders dan energieverspilling. Er zijn betere manieren om je energie op een gezonde manier dienstbaar te maken.


  Maak melding

 22. Over schandelijke daad gesproken. Sinds 1980 tot heden is er sprake van ontelbare schandelijke misdaden, begaan door onberechte mensenrechten schenders. Dus dit is niets nieuws en niet zo walgelijk als mensen vermoorden, een hele natie onderdrukken en vervloekte revo ideologien opleggen. Recentelijk ook nog de amnestiewet. Ook zijn schandelijk daad tegen het volk, allemaal om de grootste misdadiger en companen. Neks bo fout. Door een man wordt een volk gered of verdoemd. Oliedomme paars verdoemden zijn het die dit soort paarse gedragingen nadoen of in opdracht van paars. Oma nanga opa takie, ndp na wang bigi vloek nanga ogri, soso didibri sma, moordenaar nanga drogacrimineel nanga deng dong aanhang leki paarse zombies a bari a fout na neks, terwijl heri grontapoe sjie keba……deng lijders zoon, sroto gi misdaad,drugshandel nanga foefoeroe. Neks no fout zo lijder zo aanhangers Hihihi


  Maak melding

 23. Een koebeest is hij/zij, die zich eerst vergewist van de politieke stroming waartoe een hulpbehoevende behoort alvorens hulp te verlenen. Laten wij aub ophouden met het verkondigen van stupiditeiten. Ik moet daar niet aan denken!


  Maak melding

 24. Voor mij zou die piloot overigens ballen hebben getoond als hij/zij dwars door het verbod toch was doorgevlogen om die patiënten op te halen.


  Maak melding

 25. RobG, wat jij politieke onsportieve noemt is gewoon confrontatie, iets waar paars blijkbaar slecht tegen kan en dan heb jij het over volwassen gedrag met jullie kinderlijke adoratie voor een moordenaar en drugscrimineel


  Maak melding

 26. Rashied Doekhi, Belfort, Baliser en wellicht anderen hebben in voldoende mate geopenbaard wat er allemaal ettelijke malen schandelijker is.


  Maak melding

 27. sonnyboy
  Paraman,

  Jij bent medeplichtig aan moord…. zoals elk ander die pro NDP is…denk daar maar goed over na…!!!  Waaraan?
  Aan die raciale coup van 11 maart 1982 of aan die setigong in die moskee nabij Lelydorp?
  Jouw as hole is medeplichtig!


  Maak melding

 28. Aha..ha…ha. Jullie weten toch allemaal,dat in Suri alles mogelijk is.
  Ik denk,dat de Pres met de heli naar een massameeting moest. Het slachtoffer van het incident kwam niet in de bevoorrechte positie terecht. Dus NDP Is important. Che Che VHP.


  Maak melding

 29. @ Paraman

  Pakt bij voorkeur prettiger de fiets en ga appetijtelijk pedaleren en kom niet met engelse vloek of wat overleveren met j basale kennis! Mensen,vrienden,kennissen,dierbaren lijden aan gegeneraliseerde pijnen ondanks de Quasi onverantwoordelijke klepper van j en van SU wat d8 j zelf ZAND EROVER neen tog!!!

  V.H.P. soso lobie nanga shaktie…!!!


  Maak melding

 30. @Paraman

  Nog schandelijker is het herbergen van tenminste 1 crimineel in de gelederen van de VHP..
  Voor de rest zal in tijd wel blijken wat ten grondslag heft gelegen aan het herroepen van die vlucht. Overigens is het Surinaamse luchtruim geen bacovenwinkel.
  ===================================
  Wat is daar zo schandalig aan? Bedoelde je soms dat ze er meer aan moeten nemen zoals bij de NDP omdat die criminelen een tweede, derde, tigste kans verdienen net als Abrahams, Bouters, Dino, etc.


  Maak melding

 31. @sonnyboy

  Paraman,

  Jij bent medeplichtig aan moord…. zoals elk ander die pro NDP is…denk daar maar goed over na…!!!
  =========================
  Je hebt helemaal gelijk. Probleem is echter dat de meeste paarse, en in het bijzonder paraman, geen verstand hebben


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.