Zwaard-eter tijdens spirituele krachtmeting

11

Obiaman en krumanti-belijder Henk Sacco profileert zich als zwaard-eter tijdens een krumanti strey, een spirituele krachtmeting met als thema Bilo midi Opo, stadscreolen (Akata kondre) versus marrons, verenigd in de groep Magre, in Akata Kondre (Para). Sacco, die uitkwam voor Para, liet het zwaard deels in zijn keel glijden nadat hij eerst daarmee op zichzelf had ingehakt.

Dwight Awana uit het kamp van Magre, op onderstaande foto in trance, reageerde daarop met een stunt waarbij een kippenei kookte zonder toepassing van vuur en water. Hij had alleen kruiden, een schaal, een serie spreuken en veel meditatie nodig. De confrontatie is een van de voorbereidingsactiviteiten in aanloop naar een culturele missie van 6 juni aanstaande naar Ghana. Na de missie in Afrika, zullen op de terugweg naar Suriname, ook in Nederland soortgelijke demonstraties worden uitgevoerd.
Krumanti-2


11 REACTIES

 1. blij te zien, te horen dat ons cultuur, de Surinaamse cultuur eindelijk gewaardeerd wordt dankzij deze regering.

  goed boys, gaan jullie zo door, julle kunnen ook de gave die god ons geeft via de Obia door te geven aan de regeerder.

  op deze manier kunnen we geen currupte leider meer hebben, want Obia no de nange kruktoe


  Maak melding

 2. @ Mie doro baka.

  Je zegt: “Blij te zien dat onze cultuur, de Surinaamse cultuur eindelijk gewaardeerd wordt dank zij deze regering”.

  Je laatste alinea: “Op deze manier kunnen we geen corrupte leider meer hebben….” enz.

  Vindt je dat zelf niet een beetje in tegenspraak met elkaar?

  Bovendien: Ze gaan de Surinaamse cultuur uitdragen in Ghana?
  Lachwekkend.


  Maak melding

 3. Blaka bakra, helemaal eens hoor. De obia mangs van tegenwoordig zijn de grootste idioten en kwakzalvers. In ghana worden dagelijks mensen geofferd om rijker te worden. Dat zal ook gebeuren in suriname. Het gebeurd trouwens nu al. Als het zo heftig was waarom is de ghanese bevolking zo tegen de surinamers.


  Maak melding

 4. Suri-CULTUUR : Verdedig a GRONDWET !

  Verdedig yu Mensenrechten !

  No criminals in the government !

  Straf ALLE moordenaars en drugscriminelen !

  UITLEVEREN de Veroordeelde misdadigers !

  PS : Gran Gado o FREE Sranan !!!


  Maak melding

 5. Mujrim
  Kunnen ze ook op water lopen?

  woensdag 6 mei 2015 om 15:56 uur
  ============================

  As Bamba gathered followers, ……….

  Fearing his influence, the French sentenced him to exile in Gabon (1895–1902) and later in Mauritania (1903–1907). However, these exiles fired stories and folk tales of Bamba’s miraculous survival of torture, deprivation, and attempted executions, and thousands more flocked to his organization. On the ship to Gabon, forbidden from praying, Bamba is said[weasel words] to have broken his leg-irons, leapt overboard into the ocean and prayed on a prayer rug that appeared on the surface of the water, so devout was he. Or, when the French put him in a furnace, he simply sat down in it and drank tea with Muhammad. In a den of hungry lions, the lions slept beside him.
  ……………..


  Maak melding

 6. Surinamers waarderen elkaar nooit , als een blanke een zwaard zou verorberen danzou je alleen maar positive reactie’s lezen .
  Maar ja zo zijn we éénmaal tot dat we deze zelfde obiamangs nodig hebben .
  wat een schandalige vertoning van surinamers .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.