Start jaarlijkse vaccinatieweek in Suriname

4

Leerlingen, RGD-verpleegkundigen en leden van de Rotary Club Paramaribo Residence tijdens de vaccinatieactiviteiten op de Openbare School Clevia. De Regionale Gezondheidsdienst (RGD) streeft ernaar om naar schatting 8.000 meisjes in de leeftijd van 9 jaar en ouder te vaccineren met het HPV-vaccin. Het HPV-vaccin biedt meisjes bescherming tegen baarmoederhalskanker. Bij de start van de jaarlijkse vaccinatieweek, hebben leden van de Rotary Club Paramaribo Residence hun actieve ondersteuning verleend aan de vaccinatieactiviteiten van de RGD.


4 REACTIES

 1. http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=2762:stop-vaccinaties&catid=17:gezondheid&Itemid=30

  Dagelijks worden er kinderen door hun ouders naar consultatiebureaus gebracht voor “een prik”, omdat ze nog steeds denken dat het goed is.
  Ouders die wakker zijn geworden hebben spijt, maar gelukig kun je via alternatieve geneeswijzen je kind laten “ontstoren”.

  Net zoals het gaat met oorlogspropaganda zo gaat het ook met medische informatie. Achter bijna alles wat het grote publiek wordt voorgehouden, zit een verborgen agenda. En bijna altijd heeft die agenda, ook in het geval van de medische wereld, te maken met geld. Het gaat om miljarden Euro’s of Dollars voor de eigenaren van de grote farmaceutische industrieën en niet om de gezondheid van de bevolking. (Dit klinkt als een complot maar laat helder zijn dat de feiten er niet om liegen.)

  Dientengevolge wordt de argeloze burger zoals gewoonlijk volkomen verkeerd voorgelicht. Ouders die vol vertrouwen naar de overheid luisteren en braaf hun kinderen laten inspuiten met allerlei gevaarlijke troep, hebben later vaak spijt, veel spijt. Voor al die mensen die nog een keuze kunnen maken, zorg dat je goed geïnformeerd bent. De informatie is er, ze ligt voor het oprapen.

  Het volgende is wat medisch onderzoeksjournaliste Désirée Röver vertelt over vaccinaties:

  Er is bewijs dat ELK vaccin een aanwijsbaar en te localiseren mini herseninfarct veroorzaakt… De overheid beweert dat vaccins volkomen veilig zijn en besmettelijke ziektes voorkomen. Maar dit wordt weerlegd door statistieken en medische studies. De bijwerkingen van vaccins zijn ondermeer autisme, dyslexie, hersenletsel, ontwikkelingsstoornissen, epilepsie, ADD, ADHD, wiegedood, allergieën, kanker, astma, diabetes en obesitas.

  Vaccins bevatten giftige stoffen zoals Aluminium, Kwik, formaldehyde, antivries, methanol, latex, MSG, dierlijk weefsel/DNA en bloed, menselijk geaborteerd foetus weefsel/DNA, dierlijke proteïnes, dierlijke virussen, bacteriën en zo meer. Thimerosal, een conserveringsmiddel op basis van Kwik, wordt sinds de jaren ’30 in vaccins gebruikt. Kwik is een zwaar gif dat in verband is gebracht met vele neurologische stoornissen, zoals autisme en de ziekte van Alzheimer. In Nederland is Thimerosal uit het Rijksvaccinatieprogramma verwijderd. Maar de andere vaccins en griepprikken bevatten nog steeds Thimerosal!

  Daarnaast bevatten vaccins Aluminium, een ander neurologisch gif. Aluminium krijgt bijna geen media-aandacht waardoor ouders niet beseffen dat het hier ook om een zeer groot gezondheidsrisico gaat. De dekkingsgraad van het Rijksvaccinatieprogramma in Nederland ligt rond de 95%. Het is daarom goed te bergijpen dat de sociale druk op die mensen die besluiten te stoppen met vaccineren, enorm is. De ideeën omtrent groepsimmuniteit die onlosmakelijk verbonden zou zijn met vaccineren, is er dusdanig ingestampt dat het moeilijk is je er los van te maken. Het gevoel bekruipt je in eerste instantie zelfs dat je een risico neemt, op het moment dat je stopt. Laat je niet gek maken en volg je verstand en gevoel. Geen enkele papa of mama denkt er toch over om vreemd DNA van een dode menselijke baby in je eigen baby te spuiten of een sexueel overdraagbare ziekte! Help mensen en voorzie ze van informatie. Het is moeilijk te bevatten dat ons iets wordt opgedrongen wat schadelijk is voor ons als mens. Het is dus logisch dat het best wat moeite kost om dat te accepteren als een feit.

  De hiernavolgende anderhalf uur durende reportage laat experts aan het woord. Probeer de tijd te maken en te luisteren naar wat zij hebben te vertellen. Je kinderen zullen je er later dankbaar voor zijn. Onze excuses dat de film niet Nederlands ontertiteld is. Als je echt geen goede verstaander bent van de Engelse taal dan biedt de eerder genoemde site/link van Desiree Röver een zeer goede bron van informatie over het onderwerp. Zij is zelf moeder en zelfs meerdere keren bedreigd vanwege de gepubliceerde resulaten van haar doortastende onderzoek. Je kunt vertrouwen op de juistheid van de door haar verschafte informatie.

  De tweede verborgen agenda in het geval van vaccinaties, is meer sinister dan alleen maar geld. Wereldwijd verplichte vaccinaties om de bevolking te reduceren. Voor meer informatie, klik hier voor een eerder artikel over dit onderwerp.

  Bron:

  Wij worden wakker (zie youtube filmpje)

  SHOOT ‘EM UP: The Danger and Tragedy of Vaccines – FEATURE


  Maak melding

 2. Blijkbaar zijn ze er nog niet achter dat vaccinatie niet voor elk kind of volwassene geschikt is. Sommige mensen zijn allergisch voor de vele stoffen (o.a. anti-vries) die in een vaccin zit. Hier wordt geen rekening mee gehouden.


  Maak melding

 3. Ik vraag mij af of het naast het HPV-vaccin ook mogelijk is om meisjes tot een bepaalde leeftijd (laten we zeggen tot 20 jaar) onvruchtbaar te maken. Dat zou pas echt revolutionair zijn! We weten allemaal dat jonge meisjes in Suriname zeer vroeg seksueel actief zijn, waarbij de kans op het krijgen van baarmoederhalskanker nog wordt vergroot. Bovendien zou dat de staatskas geweldig ontlasten. Geen kinderbijslag, geen ondersteuning, geen kosten voor medische zorg en nazorg, minder uitgaven aan babyvoeding en -kleding e.d. Wetenschappers, hier ligt een uitdaging voor u.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.