Brandweerkazerne en politiepost in Brokopondo

5

Minister Edward Belfort van Justitie en Politie in Suriname begroet eenheden van de politie en brandweer bij aankomst in Brokopondo. Hij en collega Rabin Parmessar van Openbare Werken hebben vrijdag een brandweerkazerne en een politiepost geopend in het district. Beiden diensten vallen onder supervisie van Belfort, maar de constructie van de gebouwen is een aangelegenheid van Parmessar. Ook politiechef Humphrey Tjin Liep Shie was erbij:brokopol1


5 REACTIES

 1. Het is te hopen dat de werknemers uitbetaald worden. Su is namelijk skeer. In dit tempo kan er in juni of juli niemand meer uitbetaald worden.


  Maak melding

 2. Wanneer worden de werkzaamheden aan het hoofdbureau van politie wederom hervat, of hebben ze andere bedoelingen met het perceel?
  Ook de brandweerkazerne en politiepost van Moengo waarvan de bouw in 2009 was gestart.is sedert de komst van deze regering stopgezet. Valt er geen njang te maken of wil men Santhoki de granie niet geven?


  Maak melding

 3. De naieveling BELFORT vraagt de dorpelingen de
  criminelen niet meer te beschermen maar samen te
  werken met de politie ! Bellie is laat, ontkent eerst de
  ernst van de criminaliteit en verzwijgt de problemen !

  Gewoon HARD optreden tegen criminelen waar zij zich
  ook mogen bevinden, welk dorp maakt niet uit !

  Den Srananman weri fu a bigi criminalteit !

  PS : Bellie zet je in voor “ten uitvoerlegging” buitenlandse strafvonnissen in Suriname ! Bijv indien het gaat om internationale drugshandel/terrorisme !


  Maak melding

 4. De beschermer van de twee grootste criminelen die het land in hun greep houden, dankzij al die paars/gele oliedomme stommelingen heeft hij ook zijn brood te danken. Feit is en wereldwijd bekend dat ook zonen van de paarse lijder en bankrover Boris Boef zijn opgesloten. Neks no fout, krijsen de aanhangers van de Nationale Deliquenten Partij. Soso lobi misdadigers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.