Mitchell Brunings kijkt uit naar hoofdrol musical Bob Marley

1

De Nederlandse zanger met Surinaamse roots Mitchell Brunings kijkt met trots en plezier uit naar zijn hoofdrol in de musical over het leven van Bob Marley. Dit zegt hij in een exclusief gesprek met Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N). “Het is zeker een grote eer om hem te mogen vertolken in de wereld première van deze musical. Ik kijk er naar uit met trots en met veel plezier!”, zegt hij. “Ik ben ook zenuwachtig, het is niet zomaar een rol die ik vertolk, maar een muziek icoon, een spiritueel leider van een generatie en in de ogen van veel mensen een profeet. Daar kun je natuurlijk niet licht over denken!”, vult Mitchell aan.

Los van de eer die het is om aan dit project te mogen mee doen als de hoofdrol speler, is het voor hem geen slechte keuze om zijn carrière een boost te geven. “Ik hoop zeker dat er meer deuren zich zullen openen voor mij na deze musical en verwacht eigenlijk niet anders dan dat deze musical een geweldig succes wordt.” Het is de eerste theatrale voorstelling ter wereld over het leven van de wat mij betreft meest invloedrijke muzikant van onze tijd.”

Brunings is ook benieuwd naar de reacties: “Bob Marley is voor zoveel mensen een begrip, het kan niet anders dan veel mensen een mening zullen hebben over hoe ik hun idool neer zet.” De musical geschreven en geregisseerd door Kwame Kwei-Armah wordt van 7 mei tot 4 juni in Amerika opgevoerd.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.