Lezing over stress voor vakbeweging in Suriname

3

Harold King houdt dinsdag een inleiding met als thema ‘Stress Reduction for better Production’ voor de Stichting Scholing instituut voor de Vakbeweging in Suriname (SIVIS). De aandachtspunten tijdens de lezing waren kennismaking met chronische stress, het hoog ziekteverzuim als waarneembaar symptoom daarvan en wat het invloed van chronische stress op de gezondheid, productie en kwaliteit van het werk. Bijna 70 afgevaardigden van bedrijven woonden de lezing bij.


3 REACTIES

 1. Gelijk heeft hij.

  Je merkt de stress zodra je aankomt op zanderij.

  400 passagiers die door de paspoortcontrole moeten, en die het geen moer kan schelen hoe snel ze deze moeten verwerken.

  Of uberhaupt naar de rij kijken en zich afvragen… misschien moet er een baliemedewerker bij? .. nee hoor. Niet in Suriname.

  Er is teveel stress in Suriname.
  Soso Bana ba.


  Maak melding

 2. Genoeg slapen helpt tegen stress. Veel mensen slapen tegenwoordig niet genoeg meer. Ze gaan laat naar bed en staan vroeg op of juist veels te laat. De nacht wordt minder benut om te slapen terwijl het daar uitermate geschikt voor is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.