Vervolg op voorstelling ‘Typisch Surinaams’ in juni

1

Roué Verveer deed de afgelopen twee jaar iets speciaals in Nederland: de show ‘Typisch Surinaams’ met typisch Surinaamse fatu’s over typische Surinaamse dingen, typisch Surinaams gesproken. Vanwege het enorme succes van deze voorstelling is dit jaar besloten dat er een vervolg moest komen! ‘Zit Mooi!‘ wordt een typisch Surinaams gesproken comedy-toneelstuk om nooit te vergeten.

Naast Roué Verveer zijn ook Rayen Panday, Deng Boy en Murth Mossel te zien in Zit Mooi! De voorstellingen zijn in juni 2015 in Amsterdam, Almere, Rotterdam en Den Haag. Volgende week begint de kaartverkoop.

De exacte speeldata:

Donderdag 11 Juni Meervaart Amsterdam
Vrijdag 12 Juni Meervaart Amsterdam
Zondag(middag) 14 juni Meervaart Amsterdam
Donderdag 18 Juni Schouwburg Almere
Vrijdag 19 juni Oude Luxor Rotterdam
Zaterdag 20 Juni Oude Luxor Rotterdam
Woensdag 24 Juni Schouwburg Den Haag


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.