maandag, mei 27, 2024
HomeFotoFirst Lady regelt financiële bijstand voor zieke baby

First Lady regelt financiële bijstand voor zieke baby

-

Does Travel - naar Suriname

First Lady Ingrid Bouterse-Waldring (r) heeft goedkeuring gegeven aan een verzoek om financiële bijstand, die noodzakelijk is voor medische behandeling van een kind dat op 12 april naar vanuit Suriname naar Nederland is afgereisd. De presidentsvrouw heeft een verzoek van moeder Hellen Maikoe goedgekeurd en neemt de kosten voor het verblijf van de begeleider, voeding voor de patiënt en de begeleider voor zich. De zes maanden oude baby van de moeder, heeft tijdens de geboorte letsel opgelopen en is hierdoor gehandicapt geraakt aan haar rechterhand die ze helemaal niet kan gebruiken. Alleen de medische kosten worden door het Staatsziekenfonds gedekt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

24 REACTIES
 1. Het is niet moeilijk voor deze zogenaamde first lady financiële bijstand te verlenen, het is uiteindelijk toch de belastingbetaler die er voor op draaid.


  Maak melding
 2. dit vindt ik een heel mooi gebaar voor deze moeder met haar baby maar er moet veel meer gebeuren voor het volk van surinaame louis vismalle van 1 voor 12 surinaame heeft een zeer goed hart en hij zou meer onder steuning moeten krijgen van onze president bouterse want wat ik daar allemaal zie voor bij komen voor ellende ooooooooooooo ik moest echt huilen zo erg maar bij deze wil ik een man prijzen de minister van juspol edwart belfort hij heeft het goed gedaan hij heeft steeds van uit zijn hart prachtig moge god hem blijven steunen en zegenen prachtig


  Maak melding
 3. Deze vrouw gaat ook over lijken heen! Net als haar man! Twee jaar geleden hebben mensen in nederland zelf geld moeten ophalen om een een kind te behandelen in nederland. Waarom zou het kind niet in su behandeld kunnen worden. Het gaat toch zo goed met su, er worden nog steeds naast casino grote ziekenhuizen gebouwd. Is er niet een dokter die dit kind daar zou kunnen behandelen. Surinamers worde jullie wakker,met mijn beterschap voor dit klein kind, is dit de zoveelste mislukte investering van deze gemixte second lady , bahhhhh hoe durf je.


  Maak melding
 4. “De zes maanden oude baby van de moeder, heeft tijdens de geboorte letsel opgelopen en is hierdoor gehandicapt geraakt aan haar rechterhand die ze helemaal niet kan gebruiken.”

  Wie heeft het letsel veroorzaakt?
  De arts?
  De vroedvrouw?
  Hoe zit het met een letselschade vergoeding?

  Hallo ienke, hoe lang heb je in die houding moeten staan voor die pica, whahahahaa. De moeder heeft heel veel moeite om niet in lachen uit te barsten, vanwege je act meid.


  Maak melding
 5. Ze betaald de kosten natuurlijk niet zelf… duh!

  Doet me trouwens denken aan deze scène…

  http://www.theage.com.au/ffximage/2006/12/31/svOPED_narrowweb__300x414,0.jpg

  Een doodsbang kind / gijzelaar op schoon van Saddam – alleen maar voor de camera in scène gezet.

  ———————————————————-

  Valt het jullie trouwens ook op dat de First Lady steeds emotielozer oogt en heel veel begint te lijken op Imelda Marcos ?

  De vrouw van gewezen dictator Ferdinand Marcos?


  Maak melding
 6. Dit is nou de 1ene kant van1 lang verslag of fabel naar 1 zieke 6 MAANDEN oude arm zalige baby wahahahahahaaa..en het andere kant van het legende dat hoef ik niet te relateren of 1 verslag te publiceren hahaha en ook nog vlak voor de verkiezingen van 25 mei 2015,ik heb geen zand in mijn aai of niet bedachtzaam ahaha Dit is zo wie zo geen intrinsieke motivatie!

  V.H.P. soso integriteit nanga lobi en bles


  Maak melding
 7. Wat een walgelijke heks. Er zijn genoeg surinamers die graag in Nederland behandeld willen worden. Krijgen die ook financieel bijstand ? Trouwens de surinaamse belastingbetaler draait hierover op. Het is wel makkelijk om op deze sinterklaas te spelen. Puur een verkiezingsstunt. Met de betalingsmoraal van deze regering is een behandeling in één van nederlandse zorginstellingen nagenoeg kansloos tenzij de regering de kosten voorschiet. Het is allemaal zo doorzichtig.


  Maak melding
 8. Walter, zoon van Dino en kleinzoon van de first lady, is ondanks zijn jeugdige leeftijd van 20 jaar ook vader van een zoon van vier jaar. Dus froekoe a boi leri foe ing pa foe mek pitjing.
  16 jaar en dan reeds vader zijn. Boi ik zat toen op de AMS en studeerde af op mijn 18e en ging hierna verder met mijn studie naar Nederland om verder te studeren. Heeft mij geen goud nog coke opgeleverd.


  Maak melding
 9. stommelingen; snappen jullie het niet.!!! deze zogenaamde liefdadigheid moet stemmen opbrengen; dat is de enige gedachte goed die er achter schuilt.!!! politiek!!! je weet wel (25 mei 2015).


  Maak melding
 10. Weer zo’n verschrikkelijk doorzichtige verkiezingsstunt. Onbegrijpelijk dat mensen er steeds weer intrappen. Dit heeft niets met liefdadigheid te maken.


  Maak melding
 11. Natuurlijk is het duidelijk uit welke beerput de negatieve commentaren komen. Deze rioolratten zitten hoog en droog in Nederland zich vol te mesten met hormoon kippen/runderen/varkens.Als deze V7 gedrochten het zo goed weten waarom vangen ze de vrouw en de begeleiders niet op in Nederland.


  Maak melding
 12. het lijkt wel of die first lady zonet is bevallen..

  kan ze zich zelf niet opmaken,, werkelijk als een lady te voorschijn komen..

  ze krijgt immers 8 tot 10000 srd per maand om onderhouds werkzaamheden voor haar body te verrichten..good loking..


  Maak melding
 13. En natuurlijk hoort bij dit bericht een foto van de fish lady met een zalvend gebaar over kindekes hoofdje, een enveloppe vol waardeloze SRD’s in de hand en last but not least en zeker niet per toeval een achtergrond met portretten van (links) moeder Maria en (rechts) de ploert Judas.
  Hoe bedoel je verkiezingsstunt?


  Maak melding
 14. Manu,.en vele kortzichtige collega`s op de site,.dat is weer zo`n sjtomme opmerking je gaat over de rug van een gehandicapt kindje die geholpen wordt schaamteloze kritiek leveren op mevr Bouterse.dat laat alleen zien dat jullie over lijken gaan om de president ,,en Suriname te beschadigen,jullie vinden niks goed.wie zo een stap van de first lady AFKEURT kiest de kant van de duivel.deze baby is een mens die hulp nodig heeft,..en mister SURINAM PATRIOT,jij bakt het helemaal bruin haal aub SURINAM voor je zg titel weg,het paaaaast niet erbij.redie moesoe zou perfect zijn …trouwens..Desie gaat winnen !!!..het volk is TEVREDEN.!!!!!!!!!


  Maak melding
 15. Jullie allemaal bouta haters ,verliezen elke reality uit het oog als het om onze president gaat,jullie moeten een diepe buiging maken voor DE FIRST LADY, en niet uit je nek Kletsen.Bouta gaat weer winnen hoor.vo jullie is het een rouwdienst…ha ha ha.!


  Maak melding
 16. Beste RobG
  Deze regering kan de deksel niet op haar beerput houden.

  Ze houden rekening met verlies aangezien de afgelopen maand volgens de cijfers van de centrale bank de deviezen voorraad met een record is afgenomen. Volgens de cijfers van de Centrale bank met ruim $ 80.000.000 tot ver onder het door de Governor tot minimum nivo verklaarde $ 600.000.000.

  https://www.cbvs.sr/images/content/statistieken/IR/ir_template_1542015.pdf

  Voeg aan dat diepte punt toe alle onbetaalde rekeningen, de verdubbeling van de schulden, de afname van inkomsten, de greep in de kassa van Staatdolie, de verdubbeling van de schulden van staatsolie, alle gecancelde projecten en ook u zult begrijpen dat de beerput van deze regering enorm stinkt.

  Deze regering bedonderd haar kiezers en laat ze met de schulden achter waarna het weer 10 jaar gaat duren voor dat de pijn weg gewerkt is.


  Maak melding
 17. Waarom gaat het toch zo stroef in zo,n prachtig land.
  1 ding weet ik zeker met de hollanders waren wy beter af.
  In de jaren 70 het beste land in de carribean en in amper 40 jaar naar de verdoemenis.
  Rob.G en printa,kyk verder dan je neus lang is


  Maak melding
 18. Natuurlijk kan er een hoop veranderen en verbeteren in het land. Ik vind het even goed een sympathiek gebaar. Wat ik mij – en anderen met mij in de voorgaande commentaren – wel afvraag is hoe het zit met de letselschade? Hoe is dat gegaan met het kindje, was er geen sprake van een letselschadevergoeding?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES