maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFashion fest Suriname in mei naar Paramaribo

Fashion fest Suriname in mei naar Paramaribo

-

Does Travel - naar Suriname

Voor de tweede keer brengt Eddytude Studio 597, in samenwerking met MAFB, fashion fest Suriname naar Paramaribo. Van 1 mei tot 17 mei zullen er op verschillende locaties in Paramaribo masterclasses, fotoshoots en presentaties gehouden worden. De masterclassdocenten zullen onder anderen zijn ontwerper Peet Dullaert, catwalk koningin Mariana Verkerk uit New York, en visagist Amanda Rijff.

Na een succesvolle samenwerking in 2014 tussen MAFB en Eddytude Studio 597, keert fashion fest Suriname terug naar Paramaribo om de allerbeste mode talenten te scouts. Ontwerpers, haar stylisten, make-up artiesten en modellen kunnen deelnemen aan het programma en masterclasses volgen van Peet Dullaert, Mariana Verkerk, Amanda Rijff, Edward Olivier, Harvey Lisse, Nancy Schoenmakers, Scott Schotsborg, Soraya Basiran en Marian Duff.

Binnen het thema “mode toen en nu”, ontwikkeld in samenwerking met mode en kostuum platform Modemuze, leren de deelnemers over mode, door middel van geschiedenis en huidige verschijnselen. Zeer speciale locaties onderstrepen het karakter van deze fashion fest Suriname, waar mode en geschiedenis elkaar vinden in CourtYard Marriott Paramaribo, Albina, Openbare Nijverheidsschool, Koto Museum en de straten van Paramaribo. Na het programma uploaden deelnemende talenten hun portfolio, op www.mafb.nl/fashionfest, waar een
internationale online jury de gelukkige selecteert die zullen deelnemen in de finale van fashion fest in november in
Amsterdam.

De online jury omvat: Els van der Plas (algemeen directeur Nationale Ballet), Milou van Rossum (mode editor NRC Handelsblad), Steven Dahlberg (hoofd mode JFK Magazine), Paul Spies (directeur Amsterdam Museum), Winonah de Jong (it-girl en internationale stijl blogger), Willa Stoutenbeek (eigenaar W.Green), Suzanne potten (directeur Elite Model Management), Mariana Verkerk (oprichter The ModelConvention), Karin Amatmoekrim (auteur Prometheus), Charlene Austin (accountmanager United State of Fans\TWBA) en Annemarie den Dekker (curator mode en kostuum Amsterdam Museum).

Om deel te nemen kunnen talentvolle ontwerpers, modellen, make-up artiesten en haar stylisten uit Suriname zich
aanmelden op 19 april om 17.00 uur bij CourtYard Marriott Paramaribo!
Voor meer informatie over de inschrijvingsdag: [email protected]

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES