Spectaculaire line-up zesde editie Curaçao North Sea Jazz

0

PARAMARIBO/WILLEMSTAD, 14 apr – De zesde editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival dat op 4 en 5 september wordt gehouden heeft een top line-up. Afgelopen week meldde de organisatie dat onder andere Enrique Iglesias,The Isley Brothers,Gregory Porter, Cassandra Wilson, Charles Bradley, Bettye LaVette, Wyclef Jean en The Pointer Sister op het podium zullen staan.

De twee publieksfavorieten van de eerste editie van CNSJ keren terug. John Legend en Lionel Ritchie geven wederom een show weg. Ook maakte de organisatie bekend dat er binnenkort nog een tweede headliner en een andere artiest worden toegevoegd aan het Sir Duke podium voor vrijdag 4 september. Eerder werd aangekondigd dat Oscar D’Leon en Juanes voor een gratis concert op donderdag 3 september zijn gecontracteerd.

Het Curaçao North Sea Jazz festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste evenementen die elk jaar veel bezoekers uit de Caribische regio en Latijns Amerikaanse landen, maar ook Nederland trekt. Vorig jaar had het festival meer dan tweeduizend bezoekers uit Suriname, vandaar dat de organisatie een speciale persconferentie in Suriname hield.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.