vrijdag, mei 31, 2024
HomeFotoPromotie Curaçao North Sea Jazz Festival in Suriname

Promotie Curaçao North Sea Jazz Festival in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Woordvoerder Percy Sigfried (m) donderdag aan het woord tijdens een persconferentie in Paramaribo, in aanloop naar het ‘Curacao North Sea Jazz Festival 2014’. Het festival, dat op 29 en 30 augustus plaats vindt, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste evenementen die elk jaar veel bezoekers uit de Caribische regio en Latijns Amerikaanse landen trekt.

Dit jaar zullen naar verwachting meer dan tweeduizend bezoekers uit Suriname naar de vijfde editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival gaan. Vandaar dat de organisatie deze speciale persconferentie in Suriname hield. De vijfde editie van het festival kent grote namen. Zo zullen o.a. Bruno Mars, Rod Stewart, Chaka Khan, Smokey Robinson en Juan Luis Guerra hun opwachting maken op het festival terrein bij het World Trade Center bij Piscadera Bay.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Dat een mens niet gek wordt van het urenlang luisteren naar Jazz. De meeste Jazznummers hebben niet eens een goede beat. Beat-it, van Michael Jackson is ook een goede Jazznummer, maar dan veel aantrekkelijker om te horen. En vlot. De meeste Jazzliedjes zijn zo traag dat je in die tijd dat ze klaar zijn een kip kan braden. Daar kun je dan meer van genieten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES