Sranan Gowtu Next Generation op Rotterdam Unlimited

0

Op 22 juli zal de Doelen in Rotterdam volledig in het teken staan van de Surinaamse kunst & cultuur. Sranan Gowtu next Generation (Surinaams Goud) presenteert een onvergetelijke experience in de Surinaamse lifestyle met muziek, dans, mode, food en cabaret als hoofdingrediënten.

Sranan Gowtu is een initiatief dat in 2013 is gestart door platenmaatschappij TopNotch waarbij een ode werd gebracht aan oude legendes in de Surinaamse muziek. Omdat er zo weinig van dit oeuvre bewaard is gebleven werd er een verzamelreeks uitgebracht met nummers van grote Surinaamse artiesten zoals Max Woiski, Lieve Hugo, Edgar Burgos en nog veel meer.

Op woensdag 22 juli tijdens Rotterdam Unlimited komt deze verzamelreeks tot leven in de Doelen en zal Sranan Gowtu een brug leggen tussen de oude helden en het nieuwe talent van Surinaamse afkomst, Sranan Gowtu Next Generation. Klassieke nummers, zoals Blaka Rosoe van Lieve Hugo en het beroemde B B met R van Max Woiski komen langs. Maar ook nieuwe, door Surinaamse muziek geïnspireerde tracks van jonge talentvolle artiesten van Surinaamse afkomst, die op dit moment hoge ogen gooien in de hitparades.

Tijdens Sranan Gowtu Next Generation in de Doelen zal platenlabel Top Notch een nieuwe verzamelreeks lanceren van Sranan Gowtu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.