The Soul Kings from Suriname naar Nederland

0

PARAMARIBO, 5 apr – De top zangers Prashant Ramjatan en Radjesh ‘Khanna’ Jagroep ook wel ‘The Soul Kings from Su’ genoemd doen Nederland deze maand aan voor het geven van enkele optredens. Het eerste optreden van de tour die 3 weken duurt, vindt plaats op 11 april in club Riviera in Rotterdam.

Prashant en Radjesh staan na 14 jaar weer samen op het podium in Nederland. Voor hun muzikale begeleiding zorgt de muziekformatie Stylez. Beide artiesten verheugen zich op de toer. “Het betekent heel veel, nu al praten we van een succes. Dit gezien de grote vraag en promotie” aldus de artiesten die speciaal voor de tour een bijzonder repertoire in elkaar hebben gezet.

Prashant Ramjatan is jaren lang de vaste hoofdzanger van de top band ‘The Juniors’ van Suriname. Door zijn jarenlange ervaring weet hij iedere keer een optreden tot een succes te maken. Radjesh Jagroep heeft voor verschillende top bands gezongen. Nu maakt hij deel uit van NSL House Band.(Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N))


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.