Educatieve dag trip door Suricorps

0

Het Suricorps heeft onlangs meer dan zestig pupillen van de scholen O.S. Duwatra en O.S. Victoria een educatieve dag trip bezorgd. De kinderen uit het binnenland van Suriname werden meegenomen op een trip naar Rust en Werk aan de Commewijnerivier (Commewijne). Ze hadden daar de gelegenheid om het leven op de plantage op een educatieve, interactieve, en ontspannen te ervaren. Mujenca Pinas, programmananger Stichting Suricorps: “De organisatie stimuleert beleidsgericht wenselijkheden zoals gedegen onderwijs. Voorts moet de educatieve tocht bijdragen aan de historische kennis van de leerlingen. Hiermee helpen wij ze ook bij de voorbereiding op de komende toets”.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.