zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKankantrie op Keti Koti tour naar Suriname

Kankantrie op Keti Koti tour naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 apr – Na het grote succes van de Kerst en Nieuwjaar tour 2014, doet de Amsterdamse kasekoformatie Kankantrie Suriname weer aan voor een korte tour. Deze vindt plaats van 25 juni tot 4 juli aanstaande. Het hoogtepunt is een optreden bij het 120 jarig jubileum feest van het Korps Politie Suriname (KPS) op 1 juli.

Muziekformatie Kankantrie werd 15 jaar geleden opgericht door Lieve Rocky, Marciano de Windt, in Amsterdam. Vanaf de oprichting genoot deze groep grote populariteit en verwierf zij een plek in de Nederlandse Kaseko wereld, vanwege het feit dat zij zich kan onderscheiden van de rest om hun muziekstijl.

Vier jaar geleden hield Lieve Rocky, het voor gezien in Nederland en remigreerde naar Suriname. Het roer werd overgedragen aan Patrick Burgrust, die de keyboards, voor- en background zanger van de groep is. “Samen met de andere muzikanten en met voorzang van Eric “Mijne” Melisse, behoort Kankantrie nu tot de absolute top in Nederland.

De band scoorde grote hits met ‘Niks aan de hand’, ‘Soso Tu Sma’ en ‘Diembo Diembo Die’. ‘Niks aan de hand’ en ‘Soso tu sma’ eindigde in de top vijf van de jaarhitparade van Radio 10, de ‘Ultimate Magic 20’. Soso tu sma stond zeven weken onafgebroken op de eerste plek van de wekelijkse hitparade, de Magic 10. In de Ultimate Magic 20 eindige de song op plek 2. De groep werd voor deze prestatie door het radiostation beloond met de Werner Duttenhofer Sranan Poku Award.(Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Het verhaal is niet juist .toen Rocky naar su ging voor goed heeft hij de band voor meine achter gelaten.meine op zijn buurt nam contact op met patrick en meneer simons.en met hun drietjes hebben ze besloten het goede werk van rocky voor te zetten..de samen stelling is daarom.meine band leider patrick financieen.en meneer simons matriaal man van kankantrie.dit is t verhaal en niet anders


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES