maandag, december 4, 2023
HomeFotoCertificaat na doorlopen project voor jongeren

Certificaat na doorlopen project voor jongeren

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een jongedame ontvangt trots haar certificaat nadat ze het project ‘Powa Gi Yonguwan 1’ van de Stichting Vonzell met succes heeft doorlopen. Stichting Vonzell in Suriname is een non-profit organisatie, die kosteloos de doelgroep, jonge studenten en vroege schoolverlaters een kans wil geven om zich verder te ontwikkelen. Deze jongeren voeren educatieve projecten uit en volgen trainingen in de horecasector. Daarna worden ze begeleid bij het zoeken en vinden van een baan. Het project wordt gefinancierd door USAID.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. Was het niet makkelijker geweest eerst een baan te verzekeren voor die jongeren en dan die cursus te geven? Nu moet maar blijken of er wel banen zijn voor ze.


    Maak melding

  2. Mijn reactie zal hoogstwaarschijnlijk als onprettig worden opgevat. Maar waarom altijd die negatieve reacties. Er is initiatief genomen op de jongeren in eerste instantie weer op de rit te helpen en ze te motiveren iets met hun leven te doen. Keulen en Aken zijn ook niet in één simpele dag gebouwd, dus ook deze actie zal zijn vruchten al dan niet afwerpen.
    Ik vind dat als we zelf niets voor het land kunnen betekenen we moeten ophouden altijd maar negatieve uitlatingen te doen op wat een ander wel probeert te verwezenlijken!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES