Staatsolie neemt tweede Surinaamse obligatielening

46

PARAMARIBO, 26 mrt – Staatsolie wil een tweede obligatielening in Suriname opnemen. De Surinaamsche Bank geldt als bemiddelaar voor de lening die ruim vijftig miljoen dollar moet opleveren. Het geld mag niet ‘besmet’ zijn.

Dit zegt Sigmund Proeve, directeur van De Surinaamsche Bank. “Onze reputatie als bank is belangrijk. We willen geen besmet geld. Als de naam niet goed is, gaat het feest niet door”, aldus Proeve. Iedereen in Suriname mag inschrijven voor de lening die een jaarrente oplevert van zeven procent. Staatsolie wil zijn investeringsprogramma 2015-2020 financieren dat ruim een miljard dollar kost. Het programma moet onder meer de huidige productie behouden.

Ook is geld nodig voor deelname in het Merian project met goudbedrijf Surgold. Staatsolie wil dit jaar beginnen met het voorzien van de Surinaamse markt. De raffinaderij te Tout Lui Faut is gemoderniseerd voor ongeveer driekwart miljard dollar. “Ik weet dat mensen ongeduldig zijn en brandstof van Staatsolie willen kopen. Het komt eraan. We zijn robuuster dan ooit en uw geld is veilig bij ons”, zegt Staatsolie-directeur Marc Waaldijk.


46 REACTIES

 1. De Surinaamsche Bank geldt als bemiddelaar voor de lening die ruim vijftig miljoen dollar moet opleveren. Het geld mag niet ‘besmet’ zijn.

  De vraag is “hoe word er gecontroleerd dat het geld NIET besmet is?”.
  Heel veel geld in omloop ruikt naar besmetting, fraude – witwassen – coke money etc, ja je kunt stellen dat 80% van de rijken in Suriname enigszins besmet geld bezitten.

  De volgende vraag in deze case is:
  Tot welk bedrag kan Staatsolie als lening absorberen en dan ook nog steeds dividend aan de staat betalen?
  Er zijn al leningen van circa 240 miljoen en daarbovenop komt nog een bedrag tot 1 miljard en niet te vergeten de lening voor deelname in Merian voor 250 miljoen.
  Zolang de hefboom positief werkt is er niets aan de hand.


  Maak melding

 2. lenen en nog eens lenen, lenen, lenen, lenen, lenen, lenen, lenen, lenen Dit land zelfstandig in 1975 is nog steeds aan het lenen , lenen, lenen en nog eens lenen.
  Waar blijft betalen, betalen, betalen, betalen, betalen. En wie moet het terug betalen, betalen, betalen. Leveranciers wacht nog steeds op hun betaling bosriwalla.


  Maak melding

 3. Begin van dit jaar heeft de surinaamse overheid, lees ndp, alvast een voorschot opgenomen van de divident over 2015. Een jaar waar vermoedelijk geen winst gemaakt zal worden vanwege de markt omstandigheden van de olie. De obligatie lening van 50,1 miljoen usd kan daardoor niet worden afgelost. De nieuwe uitgeschreven lening zal blijkbaar nodig zijn om de kasroof te compenseren. Sorry maar dit is typisch gedrag van afro surinamers. Roofbouw plegen op je eigen omgeving om daarna verbaast te zijn dat er geen ontwikkeling op gang komt.
  Stem wijs 25 mei


  Maak melding

 4. De uitbreiding en vernieuwing van de raffinaderij is ooit 2008/ 2009 gepland door Waaldijk en co op een wijze dat er ongeveer $ 300.000.000 geleend zou worden en de rest zou uit eigen cashflow gefinancierd worden.
  In 2010 is een obligatie lening uitgeschreven ($ 55.000.000) die in mei 2015 afgelost zou worden.
  In de tussenliggende tijd 2010 – 2014 is het Staatsolie voor de wind gegaan gezien de olieprijzen. Vanaf november 2014 is de olieprijs dramatisch gezakt.

  Toch heeft staatolie kans gezien geen $ 300.000.000 te lenen maar $ 700.000.000. Desalniettemin ziet Staatsolie geen kans om de eerste aflossingsverplichting niet te realiseren erger Staatsolie gaat er $ 55.000.000 bij lenen voor een hogere rente.

  Wellicht herinnert u het zich nog dat begin Januari 2015 de president besloot een greep in de kassa van Staatsolie te doen. Ondertussen vertelt de beoogde president directeur dat hij blij is met een aanvullende obligatie lening omdat de eigenaren van de obligaties er wel voor zullen zorgen dat politieke inmenging buiten de deur blijft. Waar heeft de beoogde (volgens mij is hij per januari benoemd maar was zijn paspoort nog niet op orde) President zijn Clowns opleiding genoten.

  By The Way de raffinaderij is op 14 12 2014 feestelijk in gebruik genomen. De eerste producten werden in maart /april verwacht ondanks wat kinderziekten loop alles op schema maar worden de eerste producten nu eerst per mei/juni verwacht.
  Hoezo geen politieke inmenging in de bedrijfsvoering meneer Ellias.
  De president komt ongetwijfeld op 24 mei as. de eerste benzine of diesel tanken en het project claimen.


  Maak melding

 5. jojo heeft weer die veels te grote broek aangetrokken, deze idioot snapt er de ballen niet van maar probeerd interessant te doen met lappen vol onzin.


  Maak melding

 6. @Sabidirie
  is het niet waar dat:
  1) Staatolie volgeladen is met schulden $ 700.000.000 in plaats van de in 2008/2009 geplande $ 300.000.000
  2) Kan Staatsolie de obligatie van 2010 nu wel of niet aflossen.
  3) Waren de olieprijzen tussen 2010 en 2015 niet aanzienlijk hoger dan die tijdens de planning van de raffnaderij.
  4) Heeft Ellias niet gezegd dat obligatiehouders de politiek buiten de deur kunnen houden.
  5) Is er op 14 december 2014 een werkende raffinaderij in bedrijf gesteld of een hoeveel staal, pijpen, vaten, afsluiters, kleppen en regelsystemen overgedragen. Werkt het of werkt het pas over tich maanden. Ellias is niet voor niets maanden vrijgemaakt om de commissioning bugs er uit te halen. Waaldijk gaat nu formeel over 5 weken met pensioen.
  6) Heeft de regering in januari niet de belasting afdrachten en dividenden genomen zonder dat er een aandeelhouders vergadering plaats gevonden heeft om de jaarrekening vast te kunnen stellen.

  Sabidirie u trekt een grote broek aan door zonder enigerlei inhoudelijke reactie te diskwalificeren. Maak aub waar dat ik een te grote broek aan heb.


  Maak melding

 7. @ Sabidirie,

  JoJo komt in ieder geval met een gefundeerd verhaal, dat kun je van jou niet zeggen. Ik heb van jou nog geen enkele steekhoudende posting gezien, behalve dat kontgekruip van je baasje. Je had zo kunnen meespelen in de film Dumb, Dumber, Dumbest…..


  Maak melding

 8. @blanke & Jojo

  Suriname is in elk geval failliet. Dat is duidelijk. De NDP heeft flink zitten roven.

  Straks horen we dat de jeugd alle zetels van de NDP mag hebben want Bouta en zijn maties gaan rentenier in Afrika. De goud reserves zijn al overgevlogen.


  Maak melding

 9. @Sabidirie, je scheld steeds op anderen en verwijt anderen dat zij rommel schrijven.
  =Jojo is tenminste beter dan jou met zijn informatie.

  WAAROM KOM JIJ DAN NIET MET CONCRETE BERICHTEN ??

  Dit is een tekent dat jij gewoon niet kan communiceren en niet kan discussiëren met anderen.

  Een feit is dat Bouterse wel een MOORDENAAR is en het land Suriname naar de verdoemenis brengt::::


  Maak melding

 10. @Sabideiri en Abaisa
  Even om wakker te worden zie het overzicht van niet betaalde rekeningen dat een parlementariër heeft weten op te sporen dat bij 1 dienst van OW in de kast ligt

  file:///C:/Users/Gebruiker/Downloads/13f3f4f36d0542627a5d00207db851d9%20(1).pdf

  Dit betreft ongeveer 25% van de jaar begroting van OW (incl. personeel). Er zijn ook nog andere diensten bij OW het is niet ondenkbaar dat de omvang van het aantal onbetaalde rekeningen voor het gehele ministerie aanzienlijk hoger is en dat terwijl de onder realisatie ook nog eens enorm is.

  Extrapoleer dit gedrag eens naar de hele regering en de totale begroting (ziekenhuizen. verzekeraars, personeel, EBS) en het wordt zichtbaar dat deze regering in 4 jaar regeren een stapel van onbetaalde rekeningen heeft weten te verzamelen van ongeveer SRD 2.000.000.000 ofwel het bedrag dat de begroting van 2015 zonder onderbouwing gegroeid is.
  Ofwel deze regering heeft een enorm gat gecreëerd dat het nooit verantwoord heeft.


  Maak melding

 11. “Wat is er uit de duim gezogen en wat is er onlogisch?”

  Bovenstaande durft jojo te vragen, dit is eigenlijk nog vele malen erger dan al zijn onzin, hij heeft het dus waarlijk niet eens door.

  Ira ik scheld niemand ik constateer alleen maar, zo heb ik geconstateerd dat jij een hele domme jongen bent en met mij vele anderen.

  Wie noemt zich zelf nou BLAKA BAKRA en deze wil blijkbaar ook serieus genomen worden. “Gefundeerd verhaal” durft die ezel die zich bakra noemt te zeggen, ik hoop niet dat je die onzin van jojo bedoeld, alhoewel niets verbaasd mij meer op waterkant.net, je zou dus ook dat kunnen bedoelen.


  Maak melding

 12. Mensen mensen lezen jullie jojo bewering “dit is gefundeerd verhaal” volgens sommige ezels.

  “zonder dat er een aandeelhouders vergadering plaats gevonden heeft om de jaarrekening vast te kunnen stellen.”

  Volgens jojo wordt een jaarrekening vastgesteld tijdens een aandeelhouders vergadering.

  Ja mensen dit is het niveau van waterkant.net tegenwoordig. Dit kan allemaal anno 2015, terwijl je alles op het net met google kan vinden hoe bijv. een jaarrekening wordt vastgesteld.


  Maak melding

 13. Inderdaad…..het is wel een risico.

  Voor het verder ontwikkelen en innovatie kan geen kwaad.

  Claim van Ballast Nedam is nog open…ook een verloren zaak voor staats olie..


  Maak melding

 14. @Sabidirei

  Ik kan er nu eenmaal ook niets anders van maken de aandeelhouders stellen de jaarrekening vast. Dat is overal ter wereld zo.
  Ook al is er maar 1 aandeelhouder dan nog zal in de Algemene vergadering van aandeelhouder(s) de president commissaris aan de aandeelhouder(s) goedkeuring en decharge van het bestuur moeten vragen. Eerst na stemming is de jaarrekening en de winst bestemming (wel / geen dividend en hoeveel dividend) vastgesteld en kan de jaarrekening voor de belasting aangifte gebruikt worden.

  Dat u niet begrijpt hoe een en ander functioneert is uw probleem. Dat u problemen heeft zal velen duidelijk zijn.

  Bij de schulden van Staatsolie de claims van de aannemers nog vergeten.


  Maak melding

 15. De Droga-bassi’s DESI en BRUNSI hebben nog niet
  genoeg geroofd !

  MEGA-STAATSSCHULD zes MILJARD !

  PLUS Geld weggehaald bij Staatsolie !

  PLUS geLd weggehaald uit goud- en deviezenreserves
  ad 625 MILJOEN USA -DOLLARS !

  PLUS Chinese YUANS geleased bij China !

  PLUS MEGA-BEDRAG nog te betalen leveranciers !

  NDP : W’e go na fesi, go mitti a big bang ,

  STAATSFAILLISSEMENT !

  PS : No spang, DINA wordt goed “VERZORGD” !


  Maak melding

 16. Die Surinaamse investeerders hadden beter een reservering op de brandstof kunnen nemen ipv een winst.
  Het is niet zo makkelijk om uit een lening te geraken. Vaak moet je een tweede lening afsluiten om de eerste af te lossen. En zo blijf je doorgaan met lenen, tenzij je een klapper maakt.


  Maak melding

 17. WASLIJST Schulden Desi-Brunsi-kabinet,
  vergeten, bijvoegen :

  PLUS : de verdwenen PENSIOENGELDEN van de
  EBS-WERKNEMERS ! PURE DIEFSTAL !

  PS : Komt er nog een onderzoek naar de verdwenen
  Cheque-opnames ad ca 4 MILJOEN bij DSB ??
  Of heeft deze ROOF een politieke achtergrond ?


  Maak melding

 18. Suriname heeft duurzame landbouw nodig waarbij olie en brandstof komt uit de landbouw.. Het is veel goedkoper om kant en klare diesel, benzine te importeren en te belasten met accijns. Waarom moet Suriname ruwe olie verwerken? Heeft iemand die De Waterkant ook verstand van landbouw en zuivel?


  Maak melding

 19. Hallo,

  Ik ben Allan Scott, een christelijke lening kredietverstrekker in de VS, die het leven geeft tijd mogelijkheid leningen. Wij bieden de juiste oplossing voor uw financiële behoeften, staan ​​we los van andere geldschieters, omdat we geloven in klantenservice en we zullen bij je blijven totdat je de gewenste resultaten te krijgen.

  Heeft u een dringende lening nodig hebt om uw schulden te wissen of u een hoofdletter lening om uw bedrijf te verbeteren nodig? Ben je door banken en andere financiële instanties afgewezen. Of bent u op zoek naar een snelle, eenvoudige en veilige lening? Zoek niet meer als we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. Wij bieden verschillende soorten van de lening, zoals persoonlijke lening, Kleinschalige lening, Groothandel lening of lening af te betalen rekeningen? Of bent u op zoek naar een lening voor schoolgeld, autolening, House Bill Lening, bruiloft lening of lening om een ​​nieuw bedrijf te starten ETC. Te investeren voor het bedrijfsleven tegen een lagere rente van 2%.

  Ik wil ook dit medium gebruiken om u te informeren dat we maken betrouwbare en begunstigde bijstand en bereid om u een lening zal zijn. Dus mail ons vandaag via: (allanfinancialinvestment@yahoo.com) Om jou te pakken.

  Met dank.


  Maak melding

 20. hallo dames en zachte mannen, dit is voor het grote publiek, dat Peter Scott een onderhandse lening geldschieter een financiële mogelijkheid geopend om personen in nood van de lening op een duidelijke en begrijpelijke termen en voorwaarden op 2% te informeren rate.kindly aanmelden via peterscott6858 @ gmail .com


  Maak melding

 21. Bent u behoefte aan een lening? Wilt u het opzetten van een bedrijf? Jij hebt nodigeen lening uw facturen af te betalen? Dan is de beste keuze. Is om ons te contacteren via deze e-mail:financialservicess@hotmail.com. Contacteer ons vandaag nog en je zal blij zijn dat je deed. Bedankt.


  Maak melding

 22. Heeft u een lening nodig om rekeningen te betalen of je geld nodig hebt om je eigen bedrijf te starten dan contact met ons als we geven lening zo laag als 2% rente we ook lange en korte termijn lening voor meer informatie contact met ons op via e-mail: hmark8648 @ gmail.com


  Maak melding

 23. Bent u behoefte aan financiële hulp en je weet niet wat te doen of wie Contacteer vertrouwen in ons vandaag voor meer informatie over hoe u uw droom lening te krijgen, neem dan contact met ons op:financialservicess@hotmail.com


  Maak melding

 24. Hallo,

  Ons bedrijf werkt een dynamisch, online systeem dat bestaat uit meer dan 42 miljoen abonnees. Deze online technologie die we gebruiken geeft ons de mogelijkheid om onze mensen daar een beste, beste keuze als ze op zoek zijn naar leningen of andere financiële hulp.

  Heeft u gedacht van het krijgen van een legitieme lening provider waar je zou willen om te herinvesteren na veel dividenden? Merk op dat we aanbieden uit lening tegen lage rente van 2% per jaar, bieden wij persoonlijke leningen, schuldenconsolidatielening, Venture Capital, Business lening, Onderwijs Lening, Home Loan of “Lening voor welke reden dan ook!”. Ben je al afgewezen door uw bank? Heeft u slecht krediet ?, Voor meer informatie kunt u contact opnemen met e-mail: (www.adicloaninsurance@gmail.com)

  Have Been lager te zetten door banken of andere financiële instellingen en u de lening of persoonlijke financiële hulp nodig? Heeft u onbetaalde rekeningen? Ben je in de schulden? Heeft u behoefte aan het opzetten van een bedrijf? Zorgen niet meer want we zijn hier om u een lage rente lening aan te bieden. Onze lening varieert van 4,500,00 euros tot 100,000,000.00 euros. Als u geïnteresseerd bent E-mail: (www.adicloaninsurance@gmail.com) voor meer informatie.

  Bedankt

  Beste wensen,

  Mevrouw AGS William
  E-mail: (www.adicloaninsurance@gmail.com)
  Systems Network


  Maak melding

 25. lening Aanbieding

  mijn lening bedrijf biedt alle soorten leningen
  Ik bied zakelijke lening, onderhandse lening, auto lening, aankoop van een huis lening, Huis renovatie lening, binnenlandse lening, met een zeer minimale rente.
  als je een dringende lening nodig contact met ons op via e-mail: (oandocreditunit@gmail.com)


  Maak melding

 26. Hallo, ik ben Mr.luis david, een onderhandse lening geldschieter die het leven, alternatieve leningen geeft. Heeft u dringend lening om uw schulden te wissen of je moet een kapitaal lening om uw bedrijf te verbeteren? Ben je al afgewezen door banken en andere financiële instellingen? Heeft u een consolidatie lening of een hypotheek nodig? Kijk niet meer, want we zijn hier om al uw financiële problemen in het verleden te maken. We lenen middelen voor mensen die behoefte hebben aan financiële steun, die slecht krediet of geld nodig om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven tarief van 2%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we een betrouwbare en de begunstigden van de financiële steun, en klaar om u een lening aanbieden. Daarom contact met ons op via e-mail: (davidsluis036@gmail.com)


  Maak melding

 27. Noodzaak van een lening voor het project, investeringen, persoonlijke leningen, thuis
  leningen, studentenleningen, consolidatie leningen en leningen voor verschillende projecten?
  Je hebt een lening aan een bedrijf kleine, middelgrote of grote schaal beginnen?
  Je hebt een lening aan een huis of een auto lening te bouwen?
  Je hebt een lening aan apparatuur te kopen voor de techniek te laten werken?
  Quicken lening business is het antwoord op al uw problemen, we geven lening tegen 3% rente en onze transactie is snel, veilig en comfortabel. degenen die willen een lening van ons kunnen nu contact met ons op via (frankmark1950@gmail.com) en stelt u in staat om de transactie te starten.

  De onderstaande gegevens in te vullen en zendt
  (Frankmark1950@gmail.com) en stelt u in staat om de transactie te starten en krijg je credits aan u overgedragen. :

  Volledige naam:
  Benodigd:
  duur:
  land:
  land:
  leeftijd:
  sex:
  resultaten:
  bezetting:
  maandelijks inkomen:
  telefoonnummer:
  u een aanvraag voor een lening voor?
  Wat is de beste tijd om u te bellen?
  We verwachten dat uw onmiddellijke reactie
  Neem contact met ons op via (frankmark1950@gmail.com)

  Frank merk trustmaatschappij


  Maak melding

 28. La motivación es muy importante, pero
  La determinación de si se pasa a la montaña más alta y la más
  duro corredor, voy a decir que no a renunciar a la raíz
  Estábamos en la transacción que tenemos ahora. Las operaciones de este tipo
  Durante produce confianza, la comprensión y la cooperación. Así que tiene que
  Comprensiblemente, esto se debe a que cuando hay confianza en los negocios,
  excel negocio. Sólo al final se puede decir. Ningún cuerpo quiere saber
  cómo empezó; Ellos siempre quieren saber cómo termina.

   cosas sorprendentes mejor percibidos como una cosa no es sorprendente. yo
  Quiero que sepa que es buena gente de negocios que esta es nuestra idea
  tratar a los clientes muy bien en la primera instancia, para que puedan
  volver a por qué se les trata bien, para ganar en el futuro
  actas. No soy después de todo el dinero de los clientes y no hacer nada
  este tipo, ya que, como un devoto y la práctica cristiana, creo en
  La ley de Dios y la regla de oro, lo que nos anima a
  no perjudicar a la
  vecinos, por lo que si usted piensa que voy a desviarse de mis principios, se trata de una
  un error que está a punto de estar bien.


  Maak melding

 29. I meant it when I said I didn’t believe in love at first sight. It takes time to really, truly fall for someone. Yet I believe in a moment. A moment when you glimpse the truth within someone, and they glimpse the truth within you. In that moment, you don’t belong to yourself any longer, not completely. Part of you belongs to him; part of him belongs to you. After that, you can’t take it back, no matter how much you want to, no matter how hard you try.


  Maak melding

 30. Let op Iedereen, ik ben Colin Byrne bij namen, uit Verenigde Staten. Ik wil dit medium gebruiken om een speciale dank te danken aan dit geweldige bedrijf dat het mogelijk maakt om mijn zaken te verbeteren. Ik zat vast in een financiële crisis en ik moest mijn bedrijf herfinancieren. Ik probeerde te zoeken naar leningen van verschillende leningfirma’s, zowel privé als zakelijk, maar nooit succesvol en de meeste banken weigerden mijn krediet totdat ik dit bedrijf kelvin smith-fondsen ontmoette die me heeft geholpen Met een leningsom van ($ 570.000) zonder stress, wil ik de heer Kelvin Smith, die het mogelijk gemaakt heeft, bedanken en het me heeft geholpen en ervoor zorgen dat ik mijn lening heb gekregen. Dus ik wil dit betekenen om iedereen te adviseren die er op zoek zijn naar een lening dat als u contact opneemt met een bedrijf met verwijzing naar een lening met een lage rente en betere terugbetalingsschema om de heer Williams bij (kelvinsmithfunds@hotmail.com) te contacteren voor een snelle , Veilige en gemakkelijke lening vandaag …


  Maak melding

 31. Hallo,
  Heb je een dringende lening nodig ??? Bent u in schuld? Heb je slecht krediet? Ben je door banken afgewezen, heb je een lening nodig om jezelf te starten? Wij geven leningen aan aan Mensen ondanks hun slechte / slechte Credit scores. Wij geven zowel zakelijke als persoonlijke leningen uit met een lange en korte looptijd van uw keuze met een lage rentevoet van 2% per annulering voor particulieren en bedrijven. Onze lening programmeur is snel en betrouwbaar, vandaag van toepassing en krijgt u direct antwoord. leningen zijn goed verzekerd, 100% gegarandeerd en klanten zijn maximale beveiliging verzekerd. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via ons emailadres: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) en ontvang vandaag uw lening.
  E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
  Mevrouw magret james MD / CEO


  Maak melding

 32. Goed nieuws

  Individuen die leningen aanbieden op internationaal niveau. Met een kapitaal dat zal worden gebruikt om op korte en lange termijn leningen in privé te verstrekken van (€ 5000) en (1.000.000.000 €) voor alle serieuze mensen in echte behoefte, is de rentevoet 2% per jaar. L’octroie financiële leningen, beleggingslening, auto lening, persoonlijke lening. Betaalbare klanten zijn tevreden niet door een serieuze refrein man oke Email: {erwinloan26@gmail.com} OF {lendup.credit@gmail.com}


  Maak melding

 33. Hallo,
  Heeft u een dringende lening nodig ??? Zit je in schuld? Heb je slecht krediet? ben je afgewezen door banken, heb je een lening nodig om een eigen zaak op te zetten? We verstrekken leningen aan mensen, ondanks hun slechte / slechte kredietscores. We verstrekken zowel zakelijke als persoonlijke leningen met een lange en korte looptijd naar keuze met een lage rente van 2% per annulering voor individuen en bedrijven. Onze leningprogrammeur is snel en betrouwbaar, is vandaag van toepassing en krijgt onmiddellijk antwoord. leningen zijn goed verzekerd, 100% gegarandeerd en klanten zijn verzekerd van maximale veiligheid. Neem voor meer informatie contact met ons op via ons e-mailadres: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
  E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
  Mrs Magret james MD / CEO


  Maak melding

 34. WELKOM bij Sunshine Financial Group, onze doelen zijn om uitstekende professionele diensten aan te bieden.

  Ben je een zakenman of een vrouw? Zit u in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​klein bedrijf te starten? Heeft u een lage credit score en vindt u het moeilijk om een ​​aandelenlening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen?

  wij zijn een legitiem en een gerenommeerd kredietbedrijf. Wij zijn een dynamisch bedrijf met financiële ondersteuning. Ons belangrijkste doel is om u te helpen de diensten te krijgen die u verdient. Ons programma is de snelste manier om onmiddellijk wat u nodig heeft te krijgen. Verlaag uw betalingen om de druk op uw maandelijkse uitgaven te verlichten. Krijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken – op vakantie, voor onderwijs, voor exclusieve aankopen

  We bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: persoonlijke leningen, schuldenconsolidatieleningen, commerciële leningen, onderwijskredieten, gedekte hypothecaire leningen, ongedekte leningen, hypothecaire leningen, flitskredieten, studieleningen, ontwikkeling, acquisitieleningen, bouwleningen, met een lage rente van 3% per jaar voor particulieren en rechtspersonen. Haal het beste uit uw familie en bezit ook uw droomhuis dankzij ons algemene leningsysteem.

  WIJ BIEDEN ALLE SOORTEN LENINGEN – AANVRAGEN VOOR BESCHIKBARE LENINGEN.

  Als je interesse hebt om een ​​lening te krijgen, schrijf ons dan voor meer informatie via onderstaande e-mail.

  E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)

  We kijken er naar uit om zo spoedig mogelijk van u te horen.

  vriendelijke groeten
  Susan Benson


  Maak melding

 35. HOE KRIJG IK EEN LENINGSBIJSTAND @ 2% RENTEVOET?

  Ik wist niet zeker of ik een legale geldschieter online kon krijgen, maar toen ik mijn schuld niet langer kon onder ogen zien, lag mijn zoon in het ziekenhuis voor een operatie die een enorme hoeveelheid geld vereiste en ik had ook wat geld nodig om te herfinancieren en een goede te krijgen huis. om hulp van vrienden te zoeken en toen er geen hoop meer was, besloot ik online te gaan om een lening te vinden en ik vond LAPO MICRO FINANCE met een rente van 2% en paste onmiddellijk mijn gegevens toe zoals aangegeven. Binnen zeven dagen na mijn aanvraag legde hij mijn geleende bedrag vast zonder verborgen kosten en kon ik voor de medische rekeningen van mijn zoon zorgen, mijn huurrekening verlengen en mijn schuld afbetalen. Ik zal elke leningzoeker adviseren om contact op te nemen met LAPO MOCRO FINANCE met (lapofunding960@gmail.com).


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.