Veel Surinamers verwacht op latin festival Curaçao

2

PARAMARIBO, 25 mrt – Net als bij Curaçao North Sea Jazz worden bij het nieuwe latin muziekevenement ‘Viva Latin Musica Curaçao 2015’ heel veel bezoekers uit Suriname verwacht. Dit kwam afgelopen weekend naar voren tijdens een persmeeting over het evenement in Courtyard Marriott Hotel in Paramaribo.

Latin muziek is volgens Stephen Hudson van ShowBizz International BV, de producer van het evenement, enorm populair in Suriname. Dat is bij andere evenementen die op het Caribische eiland worden georganiseerd opgevallen. “Het aantal mensen uit Suriname voor die muziek is groot”, benadrukte hij. Het latin evenement wordt niet alleen in Suriname groot gepromoot, maar ook in Canada, New York, Columbia, Venezuela, Miami, Duitsland, Panama, St Maarten en Aruba.

Viva La Musica Latina Curacao 2015 wordt op 29 en 30 mei gehouden. Zeven top latin groepen en artiesten zullen optreden. Jose Alberto el Canario, Gilberto Santo Rosa zijn enkele van ze. Showbiz International B.V is 26 jaar bezig op Curaçao. In 2004 en 2009 hebben ze Juan Luis Guerra naar Curaçao gehaald voor het geven van concerten. (Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N))


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.