V7 start formatie regering direct na verkiezingen

25

PARAMARIBO, 25 mrt – Oppositieblok V7 wil meteen na de verkiezingen van vijf en twintig mei de formatie starten van de nieuwe regering. Dit zegt Gregory Rusland, voorzitter van de Nationale Partij Suriname, NPS. De zes politieke partijen van V7 willen geen tijd verliezen.

Het zal dan ook niet aan anderen worden overgelaten. Tot nog toe is de regeringsformatie niet echt geregeld. Doorgaans is het politieke partij of combinatie met de grootste zetelwinst die aan de slag gaat. “Wij gaan er vanuit dat we de meerderheid zullen hebben in de Verenigde Volksvergadering. Zodra de uitslag bekend is, beginnen we met het vormen van de nieuwe regering”, zegt Rusland tegenover de Ware Tijd.

In de Verenigde Volksvergadering nemen behalve het parlement, ook de districts- en ressortraden deel. V7 verwacht dat de vergadering nodig zal zijn om de president te kiezen. Verwacht wordt dat geen enkele politieke partij genoeg meerderheid haalt in het parlement. Waarnemers verwachten chaos en zetelmisbruik na de verkiezingen. V7 wil het kennelijk voorkomen met een proactieve aanpak.


25 REACTIES

 1. Off Topic:

  Verwend Paars Prinsesje Doekhie die eerder al een puinhoop maakte van haar baan als waarnemend ambassadeur in Nederland heeft dankzij papa weer een nieuwe leuke baan in haar schoot geworpen gekregen als directeur va RGB waar zij weer volkomen ongeschikt voor blijkt.

  Als je Paarse bent en familie van de leiders van de Paarse Roversbende is je kostje gekocht in Suriname. Hoe ondeskundig je ook bent. Met een grote bek kom je overal mee weg,

  Lees de ingezonden brief van RGB ambtenaren in/op DWT vandaag.

  ” Ambtenaren van het Ministerie van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) zijn zeer gebelgd over de plotseling veranderde houding van minister Steven Relyveld. De werksituatie is met de komst van de nieuwe directeur, Chantal Doekhie zodanig verstoord dat het niet meer prettig werken is en de ambtenaren begrijpen niet dat de Minister haar handelen goedkeurt”

  Nog meer schokkende onthullingen over Paarse Heks Doekhi lees de ingezonden brief in DWT


  Maak melding

 2. @Henk Molenaar

  Off Topic:

  Kun jij mij uitleggen waarom er zoveel Nederlanders wereldwijd worden gearresteerd voor pedofilie? Weet jij wie er achter deze wereldwijde pedofiele organisaties zitten? En waag het niet te beweren dat Doekhie er achterzit.


  Maak melding

 3. @Henk Molenaar….

  het criminele, corrupte kluchtenfestival van de paarse kakkerlakken blijft gewoon voortduren.

  Hopelijk wordt dit land met zijn domme, laffe, slaafse bevolking nog 5 jaar lang onderdrukt en geindoctrineerd door de drugsveroordeelde, coupe-pleger, dictator en meervoudig moordenaar Desi Bouterse.

  Het verschaft ons nog 5 jaar ons dagelijkse portie leedvermaak en kunnen toezien hoe het land uiteindelijk op Venezolaanse wijze richting afgrond gaat.

  Ik kijk er reikhalzend naar uit.


  Maak melding

 4. Esmerald
  Koos
  Henk Molenaar, kampen alle drie met een Bouterse Syndroom.
  Deze vijanden van het Surivolk vormen een mooi driehoek om opgenomen te worden voor behandeling voordat zij verder verslijten in hun tegenwoordigheid van geest. De grote verliezers op deze site dromen weer van een verlies van de Nationale Daadkrachtige Partij terwijl zij steeds dromen van een overwinning maar nooit komt of tenonrechte (scenario) overmacht van het buitenland VS en Nederland een stukje hoop koesteren maar weer een nachtmerrie beleven in hun natte dromen. Bouterse de volksleider blijft het symbool van de surinaamse natie.


  Maak melding

 5. Formatie van een nachtmerrie ja. Dromen en mythes van de oude orde. Voorheen ging het automatisch maar dat werkt niet meer zo en dat hebben de oude boevenbende nog steeds niet door. Het electoraat is veel bewuster geworden en wil daadwerkelijke ontwikkeling in het land Suriname. Blijf maar nat dromen V7, samen met jou aanhang op dit forum en daar buiten die inhoudelijk niets in te brengen hebben dan emotioneel reageren en van de hak op de tak springen.


  Maak melding

 6. astrando in een democratie heb je de keus om op meer dan alleen de ndp testemmen,in jou beleving is dus iedereen die niet voor bouterse kiest een staatsvijand,je spoort duidelijk niet.laat iedereen in zijn waarden wat betreft zijn keuze.kies jij lekker voor bouta laten we zien wat 5 jaar extra suriname brengt.je kan een tijdje de schijn ophouden maar het is niet zo moeilijk om te voorspellen dat vele goederen schaars gaan worden,maar dat zal dan waarschijnlijk weer aan anderen liggen,want bouterse is zo een geweldige econoom laat hem eerst maar eens zien dat hij zijn familie (dino)kan handelen


  Maak melding

 7. 25 maart 2015

  Direct na de verkiezingen een regering ?

  Wat een droge drogreden !!
  Na de verkiezingen heeft in de beste scenario de NDP, in verhouding tot de andere politieke partijen of combinaties de meeste zetels behaald, maar nog geen meerderheid om veilig de president te kiezen en zeker nog geen regering te vormen. Dat zal hard onderhandelen worden en kan nog lang gaan duren.

  Dus V7 krijgt van Srika hier wel het recht van dromen !
  Wat wordt het na 25 mei 2015 toch spannend in Suriname ! Nederland, ga aub niet bemoeien !!! Laat het Surinaamse volk maar zelf beslissen !!
  Srika


  Maak melding

 8. Veel reacties hier komen van Nederlanders met Surinaamse roots die de werkelijkheid van het tegenwoordige Suriname niet kennen. Veel van deze mensen zijn in de koloniale tijd vertrokken en sommigen zijn al tientallen jaren of helemaal nooit meer in Suriname geweest. Deze meelijwekkende zielepoten zijn blijven hangen en zien Suriname nog steeds als een Nederlandse kolonie.
  Suriname is een Republiek waar de oude politiek geen bestaansrecht meer heeft en de bevolking is er ook helemaal klaar mee. De NDP heeft laten zien wat vaderlandsliefde betekent en de bevolking voelt zich daar prettig bij. Men wil vooruitgang en geen bananenrepubliek met een stelletje marionetten van het buitenland aan de macht. In Suriname werkt het demoniseren van Bouterse ook niet. Integendeel! De man is hier een held en de jeugd van alle bevolkingsgroepen draagt hem op handen. Er is geen weg meer terug beste mensen.


  Maak melding

 9. zover ik het kan zien,beleven,meemaken,voelen,is sme nog steeds inde slavernij verleden gewikkeld en vind er geen enkele vorm van ontwikkeling plaats om die arme sloebers van het zwarte geslacht vooruit te brengen..

  kijk maar zelf om je heen,,de aziatische bevolking groep wringt er een weg doorheen om zijn gezin familie kinderen een goed best ontwikkeling scholing te geven,maar die van die afrikaanse groep of te wel de zwarten die blijven steken in het verleden..

  altijd een ander de schuld geven geen verstand hebben om met money om te gaan,kijk maar naar de woon leef/ omgeving ..

  het is overal een trieste gebeuren zelf in het hoge ontwikkelde amerika of wel europa ,niet te spreken van afrika,waar zij dagelijks vluchten het land verlaten de letterlijk de dood in springen in de middelandse zee ..

  de gedood verfde lijder hoofdverdachte 8 december 1982 moordenaar die op de lijst bovenop prijkt van de internationale gezochten met amnestie kan er geen barst van maken…

  zie maar naar zijn zoon die komende tijd perk sme niet zal beleven en moet 16 jaar en drie maanden in amerika gevangen zitten..

  de vader heeft tot nog toe alle processen verloren en nog probeer zijd tjé poti advocaat één vrouw whisky alles aan te doen om het veroordeling proces te beïnvloeden zonder enig nieuw bewijs te leveren..

  zij wordt letterlijk uitgelachen in nederland door andere collegas..

  deze machts dronken ddb lijder van het sekte ndp,kan maar niet gaan rusten,wetende dat het land financiëel ten gronde is geworden alle grote bedrijven verlaten het land,zelf staats olie is aan het wankelen..


  Maak melding

 10. rambo
  @Henk Molenaar

  Off Topic:

  Kun jij mij uitleggen waarom er zoveel Nederlanders wereldwijd worden gearresteerd voor pedofilie? Weet jij wie er achter deze wereldwijde pedofiele organisaties zitten? En waag het niet te beweren dat Doekhie er achterzit.

  En beste Rambo, wat is je punt eigenlijk?


  Maak melding

 11. surinew

  De NDP heeft laten zien wat vaderlandsliefde betekent en de bevolking voelt zich daar prettig bij. Men wil vooruitgang en geen bananenrepubliek

  Weet je nu wat het zielige is: je gelooft het nog ook…..


  Maak melding

 12. Voor Surinew en Rambo ( waarschijnlijk één en de zelfde)

  Uit de eerste hand van Sital: een goede bekende van Bouterse:

  “’s Mans kwaliteiten zullen meer dan ooit te merken zijn. “Bouterse is vreemd aan democratie, hij is een machiavellist, hij handelt vanuit zijn eigen ik”, zegt Sital tegenover Dagblad Suriname. De oud-militair is niet te spreken over de gang van zaken binnen de partij. Alles draait om Bouterse in het zadel houden.”


  Maak melding

 13. Haha de v7 clowns gaan direct een regering formeren.

  In 2010 hadden ze het ook geprobeerd, de ltterlijke woorden van vene waren ” het leek alsof we hadden verloren” .

  De verliezers die een regering wilden gaan formeren, dit zegt meer dan genoeg hoe men het volk van Suriname ziet, het maakt niet uit hoe en op wie jullie willen stemmen, wij gaan toch de regering formeren ook als we maar 10 of 11 zetels hebben behaald.

  Het volk moet nu eindelijk voor zorgdragen dat deze gasten nooit meer in het machtscentrum komen, vaag ze weg en stem massaal op de NDP.


  Maak melding

 14. @surinew, praat niet als Hooghart die het over koloniale gedrag heeft en dat Suriname ervan af moet komen. Laat mij jou wakker schudden:::
  Is het niet zo dat het de koloniale gedrag is die de treinverbinding zou bouwen in Suriname???
  Is het eten met een mes, vork en lepel geen koloniale gedrag???
  Wat denk je van de kleding die gedragen wordt????

  Afkomen van het koloniaal gedrag, maar als men in problemen komt heeft men het gedrag en die mensen wel nodig voor hulp.

  Winston Wirht is toen naar Nederland vertrokken om te bedelen voor geld zodat een slavernij monument opgezet kan worden in Suriname. Geld van het koloniaal gedrag van de hardwerkende Nederlanders.

  Vergeet niet dat Hooghart regelmatig naar Nederland gaat bij zijn familie dan wel in een koloniale land waar hij weer een beetje gaat snuiven van het koloniaal gedrag, dit omdat hij zich aan de regels moet houden op andermans terrein.

  -Er is al bekend gemaakt dat Bouterse er alles aan zal doen om aan de macht te komen, zelfs al moet er gefraudeerd worden. Aan de ander kant is er ook gewaarschuwd dat als het werkelijk zo zou zijn Suriname net als Venezuela zal worden.

  De vraag is dan ook of Bouterse WEER militairen de straat zal opsturen om op burgers te schieten.

  Tot heden is de begroting niet behandeld in de DNA en de belastinggelden worden gebruik om de paarse vlaggen aan te schaffen en propaganda te maken.
  Het woord betalen is een vies woord in Bouterse zijn mond.

  Het is zielig voor woorden om te lezen en te zien hoe het land Suriname naar de verdoemenis gaat onder deze man die zij Bouterse noemen.::

  Energie bij Ocer kan niets eens betaalt worden.
  De padie boeren hebben grote problemen
  Staatsolie verkeerd in grote problemen
  Onderwijs gaat achteruit en nog veel meer

  ==Ga maar na wie de beste medische behandeling krijgt in het buitenland en door wie het betaalt wordt.

  Ik wens een ieder veel succes, maar ik hoop ook dat de genen die achter Bouterse staan het tot in hun huid moeten gaan voelen wat armoede is.


  Maak melding

 15. Henk Molenaar
  surinew

  De NDP heeft laten zien wat vaderlandsliefde betekent en de bevolking voelt zich daar prettig bij. Men wil vooruitgang en geen bananenrepubliek

  Weet je nu wat het zielige is: je gelooft het nog ook. vertel me waarom wilders zwaarder wordt beveiligt dan balk-ellende, mark rutte zelf ivo opstelten. volgens mij zwaarder dan willem III en Maximaatje. body vest, dood of leven met een kogel in zijn hart. hy dutf niet. zag je tun hy na vollendam moest??? wilders vreet de belasting betalers plat.


  Maak melding

 16. de donker gekleurde mensen van afro afkomst samen met de indjies,,,moet nu ophouden met het ,,,kolonialisme,, roepen en na apen van hun lijder..

  ze zijn dagelijks bezig wat te verkopen/verdienen aan die wit mens met hun kasaba brede– doosjes dosie waardeloze hang matten.. enz enz ,want een surinamer zal dat nooit kopen..

  al die blakas die zo schelden op die bakras,blijven toch lekker in holland wonen en genieten van de w.w…,maar gaan niet terug naar surbo..

  dus no lul..


  Maak melding

 17. Misleiding , dat manifesteert heftig in het hedendaagse SU !!!
  Alle politieke partijen houden zich hiermee bezig en ERNSTIG ook .
  V 6 gaat niet regeren , puur omdat zij na de verkiezingen uit elkaar gaan .
  VHP heeft 05 jaar achter het net moeten vissen en de honger naar regeermacht is met geen pen te beschrijven .
  V 6 is voor de VHP enkel een instrument om bij de komende verkiezingen zoveel mogelijk zetels te scoren om later bij het onderhandelen met de NDP , voor het vormen van een kabinet , VHP’s positie sterk te maken .
  Overige partijen binnen de V 6 worden door ‘ VHP misleid ‘ !!!
  VHP en de NDP gaan samen de regering vormen en dat zal pas geschieden nadat er een ‘ coupe binnen de VHP ‘ zich heeft afgespeeld !!!
  MARK MY WORDS !!!


  Maak melding

 18. Volgens de wet van Simons is V7=7up drank gelijk aan 7 drankflessen vol met gas zonder vloeistof. Deze 7 flessen horen niet bij elkaar en zullen gauw ontploffen. De VHP intellectuelen zullen het niet volhouden om niet aktief te regeren en gaan samen met de NDP de paarse caravan suriname leiden naar het wereldforum.


  Maak melding

 19. De WET van Simons ?? De wet van Simons is
  VERKRACHTING van onze Grondwet !
  Zij, Simons, heeft tezamen met de Anti-Srananmans in
  de DNA, ONZE GRONDWET verkracht met een NEP-
  amnestiewet !

  Wet van Simons komt neer op WETTELOOSHEID !!!


  Maak melding

 20. De vraag is of V7 na de verkiezingen de meerderheid in de VVV zal hebben. Die kans ziet er niet groot uit als je de peilingen bekijkt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.