Tante Es wint van Gordon op de zaterdagavond

6

De tweede aflevering van ‘Dat ding van tante Es’ heeft afgelopen weekend meer kijkers getrokken dan de TV show van Gordon. Het alter ego van Jörgen Raymann wist 923.000 mensen te boeien op de zaterdagavond en Gordon’s programma ‘Goor Draait Door’ moest het rond het zelfde tijdstip doen met 883.000 kijkers.

Tante Es heeft vanaf 7 maart jl haar eigen programma op de Nederlandse televisie. Een eigen show op de zaterdagavond: Dat ding van Tante Es, met lekker eten, live-muziek en veel gezellige gasten. In de tweede uitzending ontving Tante Es de altijd gezellige Frans Bauer. Hij schreef daarover op Facebook:

De uitzending kun je hier terugzien of vanmiddag, maandag 16 Mrt 2015, 16:20 – 16:50 op NPO 1.


6 REACTIES

  1. Trots op tante Es en Rayman. Natuurlijk zullen de eigen mensen weer het meeste haten. En maar afvragen fu san ede un n’e ka fesi! Blijf lekker met je stontjie frustreren achter je computer. Rayman e laf’ un ala mala!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.