dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse oppositie start verkiezingscampagne

Surinaamse oppositie start verkiezingscampagne

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 16 mrt – De oppositie verenigd in V7 gaat harder werken de komende weken. Dit zegt Chandrikapersad Santokhi, voorzitter van de Verenigde Hervormings Partij, VHP. De opiniepeilingen laten de zes deelnemende politieke partijen niet koud.

Er is een behoorlijke achterstand in te lopen. De partijen gaan individueel en gezamenlijk flink aan de slag. “De resultaten leren ons dat we vanaf nu nog harder moeten werken dan we van plan waren. Ik geef toe, de mensen kennen eerder de partijen binnen V7 individueel. We gaan harder werken in het velden we gaan de mensen zoveel mogelijk moeten mobiliseren en hen V7 laten kennen”, zegt Santokhi tegenover de Times of Suriname.

Het doel is om zoveel mogelijk in te halen in de aanloop naar de verkiezingen toe. De afgelopen weken is vrij weinig gehoord of gemerkt van de verkiezingscombinatie. En dat tegenover de waaier aan geluiden van de andere zijde. “V7 is niet in een winterslaap zoals velen dit beweren. We waren bezig alles goed voor te bereiden en daar zijn we nu klaar mee”, aldus Santokhi. Aan geld om de campagne uit te houden, is er in elk geval geen gebrek.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. Goedzo Chan ik heb er alle vertrouwen in, je hebt de coalitie en NDP goed kunnen gade slaan en nu erop in spelen, hou een troef of 3 achter de hand… die je inzet op het laatste moment nog ff snel… kan de tegenpartij niet veel meer doen, het is BATTLE time ! AND YESSS YOU C[H]AN]


  Maak melding
 2. Indien V7 een betere economische programma heeft dan NDP, dan moet zij niet schuwen dit als troef te gebruiken. Want de Surinamer wil alleen maar geld en goederen zien (het liefst gratis krijgen) en in andere belangrijke dingen lijken ze matig geinteresseerd.
  Heeft V7 geen goed economisch beleid voor de komende 10 jaar kunnen plannen, dan zal zij het zeer moeilijk krijgen.


  Maak melding
 3. Harder werken zodat Santi bij onderhandelingen met de NDP de druk kan weerstaan .
  Hoe meer zetels de VHP kan meeslepen des te beter om de positie van Santi te versterken bij onderhandelingen voor een kabinet , ‘ MET DE NDP ‘ !!!
  Santi heeft een dubbel agenda .
  Binnenkort zal land en volk ( SU ) , ‘ water zien branden ‘ .
  MARK MY WORDS !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES