Conferentie in Suriname over zelfbeeld en ontplooiing

3

PARAMARIBO, 7 mrt – Op 2 maart 2015 lanceerde UMA! zich in Suriname met de UMA! Empowerment en Awareness Week. Gedurende de week werden er discussies en activiteiten in Suriname georganiseerd rondom het thema women empowerment en ontwikkeling. Deze week wordt nu afgesloten met een UMA! Conferentie. [FOTO: sprekers op de UMA! Conferentie dit weekend van links naar rechts Suzette Dumfries, Mireille Liong-A-Kong en Jennifer Baarn]

Vraagstelling van de conferentie is: ‘Een positief zelfbeeld als basis voor maatschappelijk succes: Surinaamse UMA! tori’s’. De keynote spreker op de conferentie is mevrouw Jennifer Baarn(FOTO: rechts), de Surinaamse Deputy CEO van de South Agriculture Growth Corridor of Tanzania (SAGCOT) in Tanzania, die USD 3.2 miljard aan investeringen moet binnenhalen voor het ontwikkelen van de agrarische sector en infrastructuur in Tanzania. Zij zal ingaan op de rol die haar identiteit en Surinaamse achtergrond speelden in haar carriere.

Op de conferentie zullen ook andere vrouwen uit binnen- en buitenland hun loopbaan en persoonlijke ontwikkelingskeuzen doorlichten. Dit gebeurt o.a. door het delen van inspirerende verhalen, zogenaamde UMA! tori’s. Deze sprekers zijn Suzette Dumfries, Chairwoman van het aan Wall Street- gevestigde investeringsbedrijf The JP Dumfries Corporation, Mireille Liong-A-Kong CEO van Going-Natural.com in New York, Janine den Hartog- Parisius Managing Director Symbiont Consulting uit Suriname, Siegmien Staphorst, oud-voorzitter van de Nationale Vrouwenbeweging en Angelic Alihusain-del Castilho, vice-voorzitter DA91in Suriname.

De conferentie wordt gehouden op 8 maart 2015 in het Lala Rookh Theater en begint om 9:00 AM en zal om 4 uur worden afgesloten. Geïnteresseerden mogen zich opgeven voor deelname aan de UMA! COnferentie via uma.suriname@gmail.com. Entree is 100 SRD en er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

3 REACTIES

  1. Vooral een realistisch zelfbeeld is belangrijk. Veel figuren in SU overschatten zich zelf enorm. Een dergelijke zelfoverschatting is niet bepaald positief.


    Maak melding

  2. Alle jongens willen als Lonnie of ABU DADA zijn.En de vrouwen als de Jenny’s.Jennifer van Dijk -Silos of Jennifer Geerlings -Simons.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.