Holi viering in de Palmentuin van Suriname

1
NTR TV programma i.v.m. Holi: een nieuw begin

Vandaag is het Holi, een nationale feestdag in Suriname. Tijdens het Holi-feest staan er verschillende betekenissen centraal. Zo staat Holi bekend als lente- en nieuwjaarsfeest. De lente, omdat de natuur na haar winterslaap weer kleur krijgt en bloeit. En nieuwjaarsfeest, omdat volgens de Hindoe-kalender dan het nieuwe jaar begint. Maar Holi is vooral een kleurrijk feest dat uitgebreid door een ieder wordt gevierd, waaronder deze Nederlandse stagiaires in de Palmentuin te Paramaribo.

IMG_2720

IMG_2687

IMG_2668

IMG_2645

IMG_2643

IMG_2630


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.