Diploma’s voor nieuwe dienstverleners in zorg Suriname

1

Een nieuwbakken verpleegkundige krijgt haar herkenningsteken opgespeld, nadat ze haar diploma in ontvangst heeft genomen. Er zijn vrijdag 44 nieuwe verpleegkundigen en 6 operatiekamerassistenten afgeleverd. De dienstverleners in de zorg zijn ingedeeld bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, het Streekziekenhuis Nickerie, het Psychiatrisch Centrum Suriname, het Sint Vincentius Ziekenhuis (RKZ), het Diakonessenhuis, het ’s Lands Hospitaal en de Regionale Gezondheidsdiensten.


1 REACTIE

  1. de politiek van surinaame heeft op dit moment een man die het spel goed speelt maar of hij het ook juist en op recht speelt is de vraag kijk je naar de man zijn verleden dan weet men het antwoord en dan komt er een vraag naar boven hoe kan een man met zo verleden kans maken op deze baan als president van het land surinaame hij is op dit moment ook de leider van surinaamer de president van het volk hij heeft de wil en kan ook veel voor surinaame betekenen hij heeft ook goede kanten maar heeft naar zo veel jaren de waarheid onder de pet gehouden over veel zaken waar hij de verantwoording over had 1980 1982 binnenlandse oorlog en vele levens van mede surinaamers maar ook andere zaken drugs en meer zaken waar zijn naam in voor komt een president van wat voor land dan ook zal vrij moeten zijn van wat voor verdenking dan ook maar ja hij houdt het naar al die jaren zelf in stand want hij en zijn vrienden weten de waarheid maar al te goed nu zeg ik niet dat hij niet goed is voor surinaame hij heeft veel goede dingen voor surinaame gedaan zeker hij speel zijn rol heel goed als president hij heeft het wat er nodig is als president hij is een echte artiest zingt danst heeft over wicht in zijn voor dracht hij speelt het echt goed maar wat zit er achter een twee agenda mischien of meer hij gaat mischien weer winnen de kans is zeer groot maar wat hij ook zal doet pengel aaron en lachmon venetiaan zal hij nooit voor bij gaan want zijn het met hart en ziel hun best voor surinaame zijn nooit verdacht van coup moord drugs omkoop politiek in de beste surinaamers ja bouterse speelt het spel erg goed als een acteur uit usa zo goed daar moet men eerlijk in zijn maar een recht en oprecht leider zal hij nooit kunnen zijn zo lang hij deze verdenkingen onder de pet houd hij weet de waarheid daarom een man als venetiaan aaron lachmon pengel zal hij nooit kunnen zijn nieuwfront nu v7 er is voor julie een kleine kans als julie nu berijd zijn er voor te gaan zonder gezeur en problemen met santoki als leider v7 1 is de een heid bewaken 2 er voor gaan 3 samen als echt een v7 te gaan 4 te gaan knoken en er voor vechten voor surinaame 5 op recht zijn voor surinaame en laten zien 6 willen julie winnen dan nu los gaan en berijd zijn om bouterse te verslaan met zijn grote spel en het antwoord is daar voor in surinaame maar men moet hier echt ver in mee willen gaan en plek 7 van v7 moet dan zijn abob van ronnie brunswijk hij kan het en heeft het ook in zich die durf en show als bouterse hij kan samen met v7 zijn best doen om het goed te maken voor nieuwfront maar men moet heel hard zijn best doen van beide kanten wie weet maar voor als nog heeft bouterse alle kaarten nog in het spel we zien wat er uit de bus komt met gods wil bless surinaame


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.