Plaatsing straatnaamborden i.v.m. verkiezingen Suriname

8

Met de verkiezingen in aantocht, waren medewerkers van het Ministerie van Binnenlandse Zaken de afgelopen tijd drukdoende met de productie en plaatsing van meer dan 6.500 nieuwe borden. Alle straten moeten in verband met de verkiezingen, voor 1 maart zijn voorzien van een naambord.

Ondertussen melden honderden personen zich dagelijks aan op het Centraal Bureau voor Burgerzaken voor de maak van nieuwe identiteitskaarten of om vervallen en versleten kaarten te vervangen. Nadat van alle straten landelijk de namen duidelijk te lezen zijn, zal de werkgroep zich toeleggen op de distributie van oproepingskaarten.


8 REACTIES

 1. Naar ik mag verwachten wordt bij de verkiezingen het gebruik van het “verven” van een vinger bij het uitbrengen van een stem toegepast.

  Alleen zo is het te voorkomen dat iemand met meerdere ID kaarten en namen zijn stem meermalen uitbrengt.


  Maak melding

 2. Hopelijk is het geen NDP-er die de borden gaat bevestigen.
  Die zouden alle borden zo maar ergens op de eerste de beste hoek ophangen 😉 😀


  Maak melding

 3. @Ramon

  @Neus deze lieve dames gaan de borden ophangen, ik wil hun helpen, jij ook tok hahaha.
  ===========
  Lijkt mij niet verstandig je zou te veel afgeleid worden. 😉


  Maak melding

 4. Aaaaiiiii booooooiiiii me lafu me lafu te me zestig! Wat een dom volk. Ik schaam me dood. Eerst geen geld en nu jneens voor de verkiezingen komen de borden eindelijk tevoorschijn. Ik hoop dat ze een beet bestand zijn tegen de zon.


  Maak melding

 5. Neus no spang, ik spijker alle borden leesbaar, hahhaha, maar met de zevenmaagden en maagdenzeven straat mie kang verdwaal.Dus no tek mie kwalijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.