Zendruimte staatsradio: Nationale Partij Suriname beducht

14

PARAMARIBO, 18 feb – De Nationale Partij Suriname, NPS, gaat niet zonder meer op een aanbod in van publieke zender SRS. NPS-voorzitter Gregory Rusland is uitermate voorzichtig. Een uur ongestoord propaganda mogen maken voor je politieke partij lijkt aantrekkelijk.

Maar er schuilt een addertje onder het gras, dat alles te maken heeft met de aard van het beestje. Het programma Bakana Tori komt direct na het politiek uurtje. Door het politieke karakter van Bakana Tori kan er makkelijk iets fout gaan. “Je moet voorzichtig zijn dat je als politieke partij een boodschap brengt, waarop er na drie uur direct kritiek geleverd wordt met als gevolg schade aan de partij”, zegt Rusland tegenover de Ware Tijd.

De NPS kijkt er dus nog even tegen aan. “Je voelt je machteloos als je daarin (Bakana Tori, red.) wirdt besproken. Wij hebben niets tegen de mensen van de SRS, maar wat nu op de staatszender gebeurt, is onacceptabel”, aldus Rusland. Bij Pertjajah Luhur van Paul Somohardjo wordt er ietsje anders gekeken naar het aanbod. “Er mag kritiek zijn vanuit de andere kant, maar wij zijn blij dat we de vrijheid hebben om ook kritiek te leveren”, zegt parlementariër Ronnie Tamsiran.


14 REACTIES

 1. Terecht, anders zou het zijn als ze als eerst met hun paarse propaganda vol loze beloften aan de beurd komen. Ma zo sluw als de paarse leugenmachine is, zo dom zijn ze niet als die vele paarse oliedomme stommelingen die ze allerlei paarse komedie en troep laten horen. Soso lobi oenoe lijder. Veel is gedaan hoor jongetjes en meisjes, geef me de vijf nog eens, hoor. het is schuld van de oppositie, Nederland en Amerika dat al het geld is op en vele beloften is niet waar geworde…echt……..geef me de vijf nog eenmaal…………..wahahahahaaha……vele oliedomme aanhangers zien paars van ontnuchtering………stem bakka tapoe nationale dieve partij na soso lobi, njang en dringi paarse ka. Lol


  Maak melding

 2. De NDP en haar moordenaar voorzitter zullen er alles aandoen om de moordenaar en drugbaron in het zadel te houden daarom moet men heel alert zijn met hun handelen.
  Ga niet in op dit aanbod er is geen wetgeving op dit gebied en betekent dat de moordenaar kan doen wat hij wil.
  DDB is paranoia en probeert de opositie tegen elkaar uit te spelen maar deze moordenaar moet je nimmer vertrouwen. Desi Bouterse is enkel en alleen om zijn hachje te doen. Deze moordenaar heeft overal de schijn tegen.
  Overal in de wereld wordt gesproken over hoe bederfelijk terorisme is en wat doen Desi Bouterse hij wilde Hezbolla in Suriname facilliteren. Desi Bouterse wil een eigen prive leger van Hezbolla strijders in Suriname om zichzelf te beschermen en tegenstanders te laten vermoorden.
  De Surinaamse ontwikkeling naar een vrije en welvarende natie is absoluut zonder Desi Bouterse en zijn handlangers.
  Wij zullen nooit vooruit komen met Desi Bouterse en zijn handlangers in het machtscentrum.
  Deze man moordt, steelt, verkracht, waant zich boven de grondwet en koopt mensen massaal om met drugs- en staatsgelden.


  Maak melding

 3. Onzin verhaal want BT is om aan deze kritiek te ontkomen verhuist naar 14.00-16.00 uur. Het politiek uurtje voor de politieke partijen volgt nu na BT van 16.00 tot 17.00 uur ST.


  Maak melding

 4. En Apintie is pro V7, ik bedoel v6 of is het al V5?? Dus de opiniepeiling is objectief dunkt mij. Ik zat er niet ver naast. na gesprekken met 200 bewoners van Meerzorg tot Reijnsdorp (Bakkie), had ik het gehouden op een percentage van 62 % op de NDP. V5??, 25 en de rest naar kleine partijen. Ik gun V4 wel een zetel. Er moet immers een oppositie zijn. Of niet Ray??


  Maak melding

 5. aah….die peilingen toch weer… het is mij wel duidelijk dat er een grote groep zwevende kiezers is die niet het achterste van hun tong laat zien. Dat is voor Suriname en V7 positief!


  Maak melding

 6. De NPS loopt altijd te zeiken omtrent democratie en persvrijheid en nu wordt hun zendtijd aangeboden door SRS , worden zij apatisch.
  Geen wonder dat het NPS-Frambo gemarginaliseerd is tot een NPS-theelichtje !!!
  Van de NPS wil ik niet meer horen zeiken omtrent ” MACHTSTAAT ” !!!
  Rusland , shame on you !!!
  05 MORO , Nek’s no fout !!!


  Maak melding

 7. ABAISA wat zou ik jou graag tegen komen en al je tanden uit je grote achterbakse bek van je slaan.Jij bent echt domste Surinamer die hier op waterkant zit.En waarschijnlijk zit heel je famillie in Holland met een uitkering, ze sturen ook dozen voor je met zoutvlees.Als jij wilt geef ik je graag mijn naam en adres of wanneer ik in Su bent,om voor jou buitenechtelijke kinderen komt zorgen.nooit maar ook nooit moet jij denken dat ik bang ben voor Bouterse of zijn vrienden.Een man zonder ballen dat ben jij,ik denk dat jij eerder een jurk draagt.


  Maak melding

 8. Goed gezien!

  Die limbo is een onbeduidende achterbaks vals (man)wijf.
  Hij roddelt als een wijf en probeert het volk op zeer slinkse wijze te manipuleren.

  Niets duurt eeuwig, ook deze waardeloze volksmenner met zijn verziekte praatjes, zal het veld moeten ruimen.

  Dit volk heeft dringend scholing nodig!


  Maak melding

 9. Wie het laatst spreekt wordt het meest gehoord. Die Bakan Tori (NDP Tori) heeft de invloed – als laatste spreekbuis – alles wat eerder gezegd is in een negatief daglicht te stellen. Daarom is het verstandig van elke partij niet toe te happen.


  Maak melding

 10. Wat zwak van Gregory Rusland. Als je de waarheid spreekt en als een blok beton staat achter wat je zegt, dan hoef je niets te vrezen ook al zou de halve wereld je verhaal willen verdraaien.
  Sta achter al je beweringen en heb geen vrees, zou ik zeggen. Ga de uitdaging aan en wees niet bang voor een onbenul als Limbo, de omgekochte en duurbetaalde lamzak.
  Wat een zwaktebod van deze man. Jammer, hij is geen sterke partijleider.
  Als je bang bent voor wat de NDP eventueel van je gaat zeggen dan heeft de NDP nu al van je gewonnen! Wat een sukkel!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.