Nieuw jazzportret Ronald Snijders op NPO Cultura

4

Op zondag 4 januari 2015 om 19.45 u wordt er een gloednieuw video jazzportret over musicus Ronald Snijders uitgezonden op NPO Cultura. Dit jazzportret, gemaakt door Jan Kelder, is onderdeel van een serie over bekende Nederlandse jazzmusici. Het is gerealiseerd in opdracht van het Nederlands Jazzarchief.

Om 20.15 u, direct na uitzending van bovengenoemd jazzportret volgt eveneens op NPO Cultura een uitzending met Ronald Snijders in het programma Vrije Geluiden (hh) waarin bovendien de Ronald Snijders band te zien is, met zangeres Hilly Ong Alok, gitarist Robby Alberga, rietblazer Franklin Caesar, bassist Randy Winterdal en drummer Olaf Keus.

NPO Cultura is onder andere live te volgen via www.cultura.nl – Foto: regisseur Jan Kelder met Ronald Snijders tijdens de tv opnamen (14 maart 2014).


4 REACTIES

 1. Deze grote Surinaamse musicus heeft het zowat een levenlang uit pure respect goedgevonden om te lopen in de schaduw van zijn vader wijlen de kapelmeester van het Nationaal Leger. Het is de hoogste tijd dat met name de Surinaamse samenleving ONZE Ronald de plek geven, die hij verdient. You go Ronald!!!


  Maak melding

 2. Surniame heeft genoeg talenten… alleen worden deze slechts door Nederland erkend en op de juiste integere wijze behandeld.

  In Suriname krijg je een Orde in de Rang van de Bruin-Gele Anus Ster en gaat een massa-moordende president er met de eer van door…


  Maak melding

 3. Ik hou van de muziek van Ronald Snijders.
  Hij is een van de weinige Surinaamse grootheden, want dat is hij in de jazz, die in Suriname nooit echt waardering heeft gekregen.
  Veel Surinamers of SuriNeds, die in Nederland worden gewaardeerd op sport-, muziek- en tv-gebied worden vaak op handen gedragen door Surinamers.
  De lijst is te lang om op te noemen.
  Helaas hoort Ronald Snijders (nog) niet bij die catagorie.
  Onterecht, want de man is een briljante musicus.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.