Geslaagde Bigi Broki Waka 2015 in Suriname

3

Lopers dalen de Wijdensboschbrug af richting de finish van de Bigi Broki Waka 2015. De jaarlijkse wandel- en trimloop over de brug vond zondag voor een groot deel in de stromende regen plaats, maar dat drukte de pret niet. Atleten uit buurland Guyana drukten opnieuw hun stempel op het evenement. De populaire 10 kilometer trimloop werd gewonnen door de gastloper Cleveland Forde (Tijd: 00:34:11). Zijn landgenoot Cleveland Thomas (00:35:04) werd tweede, terwijl de Surinamer Louis Vismale (00:38:44) als derde over de eindstreep stapte.BBW-1

Ook bij het onderdeel Vrouwen 10 km gingen de eerste en tweede prijs naar Guyana: 1. Alika Morgan (Guyana); 2. Andrea Foster (Guyana); 3. Carolien Marlet (Suriname).
Mannen 5 km: 1. Lionel D’Andrade (Guyana); 2. Gilberto Aloeboetoe (Suriname); 3. Rochini Vorswijk (Suriname).
Vrouwen 5 km: 1. Esmiralda Amania (Suriname); 2. Sefania Wielzen (Suriname); 3. Sefania Goncalves (Suriname).

BBW-3


3 REACTIES

  1. Ik heb zelf de bigi broki waka gelopen en vond het heel erg leuk. Ook was ik blij verrast wat de organisatie heeft gepresteerd, alles liep volgens plan. In dit geheel was dus de regen helemaal geen spelbreker maar een welkome afkoeling.
    ik ben het volgend jaar weer van de partij om aan deze leuke loop mee te doen in een woord geweldig.


    Maak melding

  2. Hallo mijn waarde Broeders en Zusters. Zoals beloofd doe ik jullie dit bericht via wkn toekomen. Ik zie jullie heel duidelijk op de foto’s. En ik zie een paar ronde buiken, maar goed, wees altijd alert en gezond. Ik ben spoedig weer in jullie midden en doe iedereen de groeten van mij.
    django


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.