Nieuwe voorstelling ‘Twee-eiig’ van Raymann en Brainpower

0

Vanaf januari 2015 is de nieuwe voorstelling ‘Twee-eiig’ te zien in de Nederlandse theaters. Een unieke combinatie van twee topartiesten uit verschillende disciplines: cabaretier Jörgen Raymann en hiphop artiest Brainpower (Gertjan Mulder).

Hoewel zij uit verschillende werelden komen, hebben Raymann en Brainpower veel gemeen. Raymann groeide op in Suriname, studeerde economie en belandde in de ‘witte’ wereld van het cabaret. Brainpower, in Nederland opgegroeid, studeerde communicatiewetenschap en belandde in de ‘zwarte’ wereld van de rap en hiphop.

Het is een twee-eiige eenling bestaande uit twee podiumdieren die verbonden zijn door een echte vriendschap. Maar kan die zwarte rappen en kan die blanke een conference doen? Een unieke combinatie van twee topartiesten uit verschillende disciplines. Op het podium worden Raymann en Brainpower bijgestaan door DJ TLM. De regie is in handen van Maarten van Hinte.

Bekijk de speellijst op tweeeiig.nl.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.