Balesar over corruptie Nieuw Front: één groot feest

53

PARAMARIBO, 8 nov – Ex-minister Dewanand Balesar van Openbare Werken, OW, zegt dat er behoorlijk geknoeid is met publieke middelen tijdens de laatste regering van het Nieuw Front. Het was één groot feest waar velen aan deelnamen.

Het partijgebouw van zijn politieke partij, VHP, kreeg een verfbeurt. OW draaide voor de kosten op. “Er is veel meer, Sardjoe (Ramdien Sardjoe, ex-voorzitter van de VHP, red.) moet de laatste zijn die er over praat”, zei Balesar in het actualiteitenprogramma Bakana Tori. “We waren van één partij, maar gunden elkaar niets.” Dat zou ook de reden zijn voor zijn uiteindelijke aanhouding en veroordeling voor corruptie. Ook de aanleiding had met emoties te maken.

Het moest een soort revanche zijn van procureur-generaal Subhas Punwasi. “In januari 2010 kwam procureur-generaal Punwasi bij mij op kantoor om te vragen dat zijn erf werd schoongemaakt. Personeel van OW is gaan kijken en ze zeiden dat het niet gedaan kan worden, omdat het een privé terrein betreft. Prompt vier maanden later ontstond de kwestie (corruptie op OW, red.) en zei de procureur-generaal: ik ga hem opsluiten”, aldus Balesar.


53 REACTIES

 1. balesar jij diepgevallen honden zoon

  jij bent degene die gefraudeerd heeft tijdens front
  daarom ben je veroorddeld
  dus steek de hand in eigen boezem of ben jij vergeten met welk geld die dracula tanden van dat wijf van je is betaald en de aircos thuis bij jou
  schaamte heb jij niet joe zaka zaka dagoe
  en waarmee is die borstvergroting van dat wijf van je betaald ook met geld vd belastingbetaler
  nu loop de kont vd ndp te likken zie zelf wat voor een afvallig soort mens je bent


  Maak melding

 2. @Belazer,
  Denk niet dat ik niet weet hoeveel je achterover hebt gedrukt bij het project ‘asfaltering tweede Rijweg’.
  Allemaal bandieten die de scepter willen zwaaien in Suriname; niet 1 uitgezonderd. Gedwee laat het volk dat over zich heen komen.
  WALGELIJK.


  Maak melding

 3. Prof Belazer, heeft hunnen genieten van de gastvrijheid van Club Santo. Verder heeft insider gelijk op alle punten op een punt een vraag over die borstvergroting wat was de eind resultaat? 52DDD?


  Maak melding

 4. Balesar, niemand ontkent dat er corruptie voorkwam tijdens de Frontregeringen, jij bent namelijk een goed voorbeeld daarvan. Doekhie zegt dat je je straf al hebt gehad, maar je hebt daar niets uit geleerd. Als je corruptie achteraf gezien een slechte zaak vond, zou je je niet aansluiten bij, uitgerekend, de NDP, maar blijkbaar heb je je lesje nog niet geleerd, je weet echter dat tijdens de Frontregeringen de kans redelijk groot was dat corrupte figuren zoals jij opgesloten konden worden, die kans is bij de NDP gereduceerd tot nul (0,0). Dat is het verschil! Kom ons dus niets vertellen over corruptie tijdens de Frontregeringen, je bent nog even corrupt als toen.


  Maak melding

 5. Waarom maakt Balesar dan hier geen zaak van bij justitie en politie, PG, openbaar ministerie als dat echt zo is en waarom komt hij nu pas met dit bericht naar buiten? In een democratie hoort dat onmiddelijk te gebeuren. Sinds wannneer was Balesar ervan op de hoogte en waarom was hij al die tijd muisstil? Wat was daarvan de reden of wat waren de redenen om zijn lippen stijf tegen elkaar te houden?

  Het zou ook goed zijn dat hij ook verklaart bij radio man hoeveel doekoe hij van DDB hiervoor heeft ontvangen, want dit zal hij niet voor niets doen., jouw vuile stinkende smeerlap!

  Vuile politiek van DDB/MC en de gangsters om te scoren. DDB, radio man en de gangsters moeten goed naar zichzelf kijken, al vorens de vinger naar de andere te wijzen.

  DDB en de gangsters zijn rovers, criminelen, wapenhandelaar, drugsveroordeelde, smeergelden van Ballast Nedan, wijdenboschbrug kostte 130 miljoen nederlandse gulden in werkelijkheid;Ballast Nedam kreeg zogenaamd 180 miljoen nederlandse gulden, De 50 miljoen nederlandse gulden kwam in de zakken van de kleine indiaanse jongen/zambo van Casewinica en van Jules wijdenbosch terecht. ex -minister Ramon Abraham van het minsterie van OW verduisterde 110 miljoen us-dollar van dit ministerie, zie de schoolmaaltijden hoeveel geld in de zakken van Bravo terecht komen, zie de topsalarissen van de familie, vrienden enz, enz, enz. van DDB,
  Zie domeingronden die ze bezitten, enz, enz, enz.

  Volk van Suriname laat DDB, Radio man, enz, enz, jullie geen zand in de ogen strooien en zijn criminele daden daarmee afschermen.

  DDB en the gangsters zijn wolven in schaapskleding. Bij alle grote projecten die ze uitvoeren gaan er vele miljoenen in hun eigen zakken, oa Ballast Nedam, bruggen, schoolmaaltijden, enz, enz, enz.

  zie hun dure auto’s, zie hun paleizen waarin ze wonen, enz, enz, enz.

  Vraag DDB hoeveel miljoenen van de ontwikkelings samenwerking gelden/verdragsmiddelen van Nederland n zijn zakken terecht zijn gekomen toen hij de staatgreep gepleegd had op 25 februari 1980 en daarna en het arme Surinaamse volk in heel grote armoede, ellende leefde.

  Wie houdt, wie voor de Gek?

  (jonge) Kiezers
  stem op maandag, 25 mei 2015 op: SPA, DA91, PL, BEP, VHP, NPS, KTPI.

  Opo, kondreman un’ opo
  Sranangron e kari un’
  Wans’ ope tata komopo
  Wi mu’ seti kondre bun.
  Strey de f’ strey,
  wi no sa frede
  Gado de wi fesiman.
  Eri libi, te na dede
  Wi sa feti gi Sranan.

  Time4Chan(ge)1

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 6. Opo, kondreman un’ opo, Sranangron e kari un’
  [Oh ja? waarom wordt diaspora dan verhinderd om terug te keren?]

  Wans’ ope tata komopo, Wi mu’ seti kondre bun.
  [Moeten we allemaal politici worden?]

  Strey de f’ strey, wi no sa frede, Gado de wi fesiman.
  [Dus de atheisten zijn vrijgesteld?]

  Eri libi, te na dede, Wi sa feti gi Sranan.
  [Zo, zijn we soms jihadisten?]


  Maak melding

 7. Balesar hoort door justitie en politie, OM en PG door deze verklaringen vervolgd te worden, hij was op de hoogte van zaken en hield zijn lippen stijf op elkaar.

  De dief roept, houdt de dief.

  Ik ben benieuwd hoe zit zal aflopen in een rechtsstaat, democratie.

  Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten.


  Maak melding

 8. 2e rijweg,

  Je weet echt niet hoeveel ik heb achtergedrukt. Als je het weet, zeg het dan? Dan sleep ik je voor de rechter wegens achterhouden van belangrijke informatie voor de staat.


  Maak melding

 9. BALESAR BABA, TOKHI KAHA PAR RAKHI ALS LIJSTREKERVOOR DNA BANDIDAAT
  WAAROM NU DEZE ALLEMAAL BEN U NU NPAS WAKKER GA MAAR ERGEN IJS DRGEN JONGEN WANT JE BEN AL EENS VEROORDEELD


  Maak melding

 10. Waarom al die neg reacties het lijkt erop, als jullie door een zwerm wespen zijn gestoken. Die man verdient een tweede kans, en bovendien beschikt hij over de kennis en ervaring .Of schuilt er meer achter bv zijn mond snoeren omdat hij te veel weet.wees gerust gerust hij is bang vr de omerta, als hij te veel gaat zeggen loopt hij de kans dat zijn gehele fam wordt uitgeroeid. En dat weet hij donders gd .


  Maak melding

 11. “In januari 2010 kwam procureur-generaal Punwasi bij mij op kantoor om te vragen dat zijn erf werd schoongemaakt.

  …om te vragen DAT zijn erf werd schoongemaakt…?


  Maak melding

 12. Perkash, Balesar grijpt een tweede kans om te graaien, zo’n kans laat hij niet onbenut voorbijgaan, zijn stoutste dromen komen straks mega baldadig uit.


  Maak melding

 13. De stomme kollies zijn altijd al afgunsig geweest. De ene naaid de ander terwijl hij strond op zijn handen heeft. Jaren 70 palem top man binnen de nps liet een paar honderd man op verschillende plantages werken die betaald werden door ow. De opbrengsten werd verdeeld door palem,pengel en nog een paar top nps poleticie en een deel ging naar de party kas. Niemand die zijn mond open deed. Wie denk punwasi wel wie hij in in de tjamaar kasten stensel. Die lul moet zijn tuin zelf schoommaken,of betalen voor een tuinman.

  Tj


  Maak melding

 14. Wie naar BT heeft geluisterd weet dat het geen “erf schoonmaken” was. Het was een veel grotere klus die geklaard moest worden op het terrein, en omdat het privé terrein was mocht OW het niet voor zijn rekening nemen.

  De VHP is altijd een partij van dieven geweest; wie kan zich min. van onderwijs Nanan Panday nog herinneren die toen meer dan SF 80.000,- kei en kei harde guldens had gejat uit de kas van het departement. Het salaris van een ambtenaar lag toen rond de
  SF 125,– per maand.


  Maak melding

 15. Beste posters,

  Suriname is een corruptie van de allereerste orde.
  Het maakt niet uit om welke politieke partij het gaat, ze maken zich er allemaal schuldig aan.
  Onder de regering van Bouta, onder de regering van Venetiaan, waar echt tienduizenden hectares zijn weggegeven aan vriendjes als blijk van waardering voor gelevgerde diensten en onder de regering van Wijdenbosch.
  ALLE partijen maken zich schuldig aan corruptie en alle Surinamers staan het toe.
  Corruptie is een gezwel, dat niet uit de Surinaamse politiek, maar ook niet uit de Surinaamse samenleving kan worden weggesneden.
  Het zit in de genen van dit land !!
  De moraal van deze posting is, dat we niet moeten stigmatiseren over een item, waaraan alle partijen en iedereen zich schuldig maakt.


  Maak melding

 16. Balesar is een man naar mijn hart.Ik vind het heel moedig en sterk van deze zoon van Suriname om zijn verhaal op de radio te vertellen.Het is me duidelijk geworden dat bepaalde mensen in de VHP hem een hak hebben gezet.Dit is zeer laag onder de gordel.

  Maar deze man heeft zijn deskundigheid.Zijn kennis en vaardigheden moet hij beschikbaar stellen voor de ontwikkeling van Suriname. Ik ga ervan uit dat de president van Suriname de heer Balesar bij nog meer projecten zal betrekken.


  Maak melding

 17. Dividend mijnbouwers geslacht door lage goudprijs

  Goudmijnbedrijven kampen door de lage goudprijs dermate sterk dalende omzetten, dat zij drastische maatregelen nemen zoals het schrappen van dividend.

  Grote mijnbedrijven snijden investeringen weg en schrappen banen om de prijsdaling te overleven. Goud zakt al een tijdje en staat nu op een vierjaars dieptepunt bij $1137,40.

  Vorig jaar zakte goud al eens 28% en schrapten goudbedrijven investeringsprogramma’s. Begin 2014 trad herstel op, maar de afgelopen drie maanden liep de prijs terug.

  In problemen

  Volgens Citigroup verbrandt driekwart van de mijnbedrijven onder de $1200 per troy ounce veel cash, omdat hun kosteninschattingen op die grens zijn gebaseerd.

  Nu het daaronder is gedoken, komt de goudsector in problemen.
  Specifiek Buenaventura, Medusa en Iamgold zijn bedrijven met hoge productiekosten die in de gevarenzone zouden komen, aldus Citigroup.

  Komt goud onder de $1100 dan worden kredietlijnen van banken ingetrokken of verminderd bij bedrijven als Iamgold, Pan American, Lake Shore en Detour, en zullen zij waarschijnlijk hun dividend schrappen, aldus Reuters.

  Veel mijnbedrijven weigeren echter nog te stoppen met produceren, zien analisten. Ze hopen dat de goudprijs zal stijgen.

  ABN Amro verwacht dat goud naar $950 per troy ounce zakt.


  Maak melding

 18. Aibaisa, nu wijzen jullie wel zo hard naar de VHP, maar ik was toch echt in de veronderstelling dat ene meneer Abrahams toen hij de OW man was geen VHPer was, en als er een is die je kan leren hoe je de boel moet oplichten en flessen, moet je toch wel bij hem zijn, niet voor niets is hij na zijn ontslag, redelijk kort daarna toch weer aangesteld als adviseur.
  Dus veeg eerst je eigen NDP stoepje schoen voordat je naar dat van een ander kijkt, i.p.v. er bij de ander uit onmacht en rancune modder op te gooien


  Maak melding

 19. WEG met alle NDPBrunsie-Corruptelingen en -Veroor-
  deelden ! Sranang heeft hen niet nodig bij bestuur van
  het land. Integendeel, deze gasten uitsluiten via een
  screeningswet !

  No criminals in charge !

  Zie wat het gevolg is van corruptie en van vermenging
  van misdaad en politiek in Mexico :

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3782551/2014/11/04/Mexicaanse-burgemeester-opgepakt-om-vermiste-studenten.dhtml

  PS Zie ook Dino-CTUHOOFD-Zoonvan-Nu in USjail voor
  Wapenhandel, Drugshandel en Internationaal Terrorisme !


  Maak melding

 20. hans
  Aibaisa, nu wijzen jullie wel zo hard naar de VHP, maar ik was toch echt in de veronderstelling dat ene meneer Abrahams toen hij de OW man was geen VHPer was, en als er een is die je kan leren hoe je de boel moet oplichten en flessen, moet je toch wel bij hem zijn, niet voor niets is hij na zijn ontslag, redelijk kort daarna toch weer aangesteld als adviseur.
  Dus veeg eerst je eigen NDP stoepje schoen voordat je naar dat van een ander kijkt, i.p.v. er bij de ander uit onmacht en rancune modder op te gooien
  ================================================

  Het verschil is dat de VHP al 60 jaar in het centrum van de macht zit en we kennen allemaal de corruptieve daden van de leden van deze partij. De langstzittende voorzitter zat persoonlijk aan de telefoon om ministers en topambtenaren aan te sporen om de handels en grondbelangen van de leden met spoed in orde te maken.

  Deze partij is een en al een regelpartij; welke SUer weet dat niet.

  Het land hebben ze nooit vooruit weten te brengen; privébelangen hadden de overhand, maak je ogen open en kijk naar het resultaat. Het is te zien in de gemeenschap.


  Maak melding

 21. -Ik ga niet ontkennen dat er geen corruptie was tijdens de front, maar zover ik weet zijn alle zaken die voor de rechter zijn gekomen een ieder ook bestraft.

  -Als men geen klacht indien en achteraf erover gaat praten zonder een klacht in te dienen heeft het ook geen zin.

  -De verkiezingen naderen en ben heel erg benieuwd hoe velen Suriname in de toekomst willen zien.
  Een ding is voor mij zeker en dat is het feit dat als er een fout gemaakt wordt Suriname naast Venezuela mag gaan staan. Zie maar het model.


  Maak melding

 22. Abaisa, ik herhaal het nog maar een keer, bij de laatste verkiezingen heeft het volk uiteindelijk de huidige regering of wat er voor doorgaat, gekozen op beloftes die ze niet waar kunnen maken, zij zouden toch laten zien dat ze het beter konden dan al die andere voorgangers wordt er NU opgelicht, gelden achterovergedrukt, het volk valse beloftes gedaan en voor de gek gehouden, de corruptie is al om, en dat heeft allemaal niets maar dan ook niets met de vorige regeringen van doen.
  Maar dat er steeds het verleden bijgehaald wordt om als rookgordijn voor het falen en miskleunen, het frauderen en het volk voor de gek houden, valt wel te verwachten van de paarse piepeltjes, geindoctrineerd door de NDP en geintimideerd als ze zijn door DDB


  Maak melding

 23. Partijlid van de NDP tevens het Hoofd van het Rijstorgaan Badrisein Sital steekt zijn kritische kanttekeningen over de paarse partij waar hij deel van uitmaakt beslist niet onder stoelen en banken. ‘Alleen misère en ellende binnen de partij’, typeert hij de chaotische situatie binnen de paarse partij. De democratie die hoog van de daken wordt gepropageerd, is helemaal zoek. Al de 17 afdelingen die de NDP landelijk telt, is letterlijk een zooitje, benadrukt de politicus. Ook zou er sprake zijn van malversaties en corruptieve handelingen die gepleegd worden. Sital waarschuwt ervoor dat indien de NDP onder deze omstandigheden de verkiezingen ingaat, zij er zeer bedrogen uit zullen komen. Sedert eind juni 2013 functioneert het hoofdbestuur van de partij niet meer. Voor deze periode is geen enkele vergadering op basis van een vooraf afgesproken agenda uitgeschreven. Ook vond geen verslaggeving plaats aan de leden van het hoofdbestuur. Volgens Sital is het hoofdbestuur simpelweg ‘gecoupt’ door de partij. Hij betreurt het ten zeerste dat de democratie binnen de partij in een zeer diep dal is terechtgekomen.

  Een handjevol mensen hebben het voor het zeggen
  Op 8 januari 2014 is een zogenaamd managementteam geïnstalleerd, bestaande uit president Dei Bouterse en enkele van zijn kornuiten. Deze zouden het voor het zeggen hebben. Het hoofdbestuur daarentegen is helemaal terzijde geschoven. De situatie is zodanig van aard dat deze personen de indruk wekken alsof de NDP eigendom zou zijn van hun, legt Sital de nadruk op. Slechts personen die in staat zijn om goed stroopt te smeren op de lippen van de personen die de lakens uitdelen, slechts deze personen kunnen zichzelf staande houden binnen de partij. Personen die kritisch zijn en datgene zeggen die niet in goede aarden vallen binnen de ‘dictatoriale leiding’ worden gebrandmerkt en geïsoleerd, aldus Sital.

  Een NDPer en couppleger Sital over de NDP….


  Maak melding

 24. De presidentiële Commissie Aanleg Spoorverbinding Paramaribo-Onverwacht heeft onlangs een presentatie gehouden met betrekking tot de uitvoering van het treinenproject. De uitvoering van het project is geraamd op 130 miljoen Euro. Echter is het nog niet bekend van waar het bedrag ter uitvoering van dit project gehaald zal worden. Het begrotingstekort over het jaar 2015 staat op SRD 666.480.000 miljoen. De staatsschuld die Suriname tot heden heeft, is opgelopen naar $1.5 miljard. Assembleelid Asiskumar Gajadien (Nieuw Front/VHP) geeft in een reactie aan dat het bedrag van 130 miljoen Euro voor dit treinproject in de DNA begroot moet worden. ‘Het project is nog niet eens voorgelegd aan de DNA en er worden presentaties gehouden met betrekking tot de uitvoering van dit project. Het beleid van Bouterse-Ameerali is niets anders dan wanbeleid en destructief beleid’, zegt Gajadien. ‘Een project dat in 2014 gestart en getekend moet worden, zou in de begrotingen van 2015 moeten voorkomen. Het is inmiddels bekend dat de president een bandeloos bewind voert en dat er ook een administratieve bandeloosheid heerst.’
  Volgens Gajadien dient dat wat de president tijdens zijn jaarrede heeft uitgesproken als te zijn nieuw beleid, op de begroting van 2015 voor te komen. ‘Misschien komt hij later nog met een nota van wijziging in het parlement’, hoopt de parlementariër. Voor de oppositie is het te verwachten dat de president aan het einde van zijn regeerperiode met nog meer droomprojecten zal komen. Gajadien zegt dat de oppositieleden een oproep zullen doen aan de mensen, die belast zijn met de uitvoering en het tot stand brengen van dit project. ‘Er zal eerst worden onderzocht van waar het bedrag van 130 miljoen Euro vandaan moet komen en welke zaken daarachter zitten. Het kan zijn dat de volgende regering (2015-2020) dit project zal afwijzen als blijkt dat het niet haalbaar, realistisch en duidelijk is. Zaken kunnen teruggedraaid worden.’ Administratieve bandeloosheid staat bekend bij deze regering, meent Gajadien. Dit, omdat er vaker stortingen buiten de begrotingen rechtstreeks vanuit de Centrale Bank hebben plaatsgevonden. ‘De sloten van de begrotingen van de vorige jaren 2011/2012 konden niet behandeld worden, omdat vanuit de Centrale Bank diverse bedragen rechtstreeks gestort zijn geworden en niet geadministreerd zijn geworden’, laat Gajadien weten.

  Hahahaaaaa…wedden dat in de De presidentiële Commissie Aanleg Spoorverbinding alleen maar ONDESKUNDIGEN zitten natals de NDP lijder Bouta en co !!???


  Maak melding

 25. Ja ja en die Ramnath in Nickerie is er rijk van geworden! Wat voor straf kregen ze?. Hoeveel klachten zijn er geweest tegen de notarissen? Alles werd weg gemaakt door notaris Soerdjbalie en Santokhi wist het WEL. Iedereen wist het. Kijk naar de advocaat Frank Truideman, deze man zet mensen aan tot oplichten en andere criminele praktijken. Deze gevallen rechter mocht wel advocaat blijven van Nieuw Front VHP? Kijk hoe deze advocaat de jonge onervaren rechters bespeeld. Over ontstaan van corruptie gesproken…..la me niet lachen. Het lijkt erop dat Bouterse te weinig aan anti corruptie heeft gedaan, maar dat is niet zo. Feit is dat deze hele ellende veroorzaakt is door door het vriendjes politiek tijdens de NF VHP regering. En nu allemaal vingertjes wijzen naar Bouterse? Er hoeft maar iets te gebeuren of we brullen over corruptie onderzoeken…….

  Ik zal er alles aan doen dat Bouterse door gaat met het werk waar die aan begonnen is.

  Ik ben kritisch, maar ook zeer kritisch geweest wanneer ik dat vond. Maar gaan we eerlijk plussen en minnen, dan heb ik ALLE vertrouwen in Bouterse.


  Maak melding

 26. @Ray

  jullie zijn gewoon een verbitterde sekte groep niet nergens gehoor krijgen en Suriname . De schulden worden allemaal wel betaald hoor. Bouterse doet ook veel, Boutersee ontwikkeld het land zoals het hoort. Kent u die Henar Nickerie brug? Wie heeft dat gebouwd?
  BOUTERSE! Bouterse liet toen al zien dat hij passie voor het land Suriname had.

  Discriminatie halen we nu ook al aan zie ik!
  Nou waar is er geen discriminatie?. Als het ons uitkomt is er samenhang en wordt het voor de buitenwereld voorgedaan alsof we zo vredelievend zijn, maar het tegendeel is waar en dit vooral onder de hypocriete Hindoestanen. respect begint bij jezelf!

  Bent u het allen vergeten hoe Santokhi enkele jaren geleden een beroep deed op Bouterse en Brunswijk om met hun eigen mensen te praten. Dit omdat er een overval was gepleegd door een paar Surinamers. WAS DIT GEEN DISCRIMINATIE?


  Maak melding

 27. hans
  Abaisa, ik herhaal het nog maar een keer, bij de laatste verkiezingen heeft het volk uiteindelijk de huidige regering of wat er voor doorgaat, gekozen op beloftes die ze niet waar kunnen maken, zij zouden toch laten zien dat ze het beter konden dan al die andere voorgangers wordt er NU opgelicht, gelden achterovergedrukt, het volk valse beloftes gedaan en voor de gek gehouden, de corruptie is al om, en dat heeft allemaal niets maar dan ook niets met de vorige regeringen van doen. ………………..
  ===========================================
  Ben jij wel SMEr? Als je het niet bent wil ik mijn tijd niet aan jou verdoen.

  Ook al zou deze regering niets verwezenlijkt hebben dan nog hebben ze SME en de SMErs een grote dienst bewezen door er voor te zorgen dat het neokoloniale en racistische geboefte uit het machtscentrum verbannen is zodat ze ons geen schade kon berokkenen.


  Maak melding

 28. @Abiasa
  Als ik het mag samenvatten: Een VHP Hindoestaan is racistisch geboefte terwijl een NDP Hindoestaan zo zuiver is als een pas geboren baby.

  U wast een veroordeelde ex minister schoon en maakt van deze een zeer betrouwbare burger en veroordeelt een andere ex minister die nooit veroordeeld is zelfs niet na allerlei aantijgingen van de huidige president.

  Gaat u aub eens na denken over wat u beweert.


  Maak melding

 29. JoJo
  @Abiasa
  Als ik het mag samenvatten: Een VHP Hindoestaan is racistisch geboefte terwijl een NDP Hindoestaan zo zuiver is als een pas geboren baby.

  U wast een veroordeelde ex minister schoon en maakt van deze een zeer betrouwbare burger en veroordeelt een andere ex minister die nooit veroordeeld is zelfs niet na allerlei aantijgingen van de huidige president.

  Gaat u aub eens na denken over wat u beweert.
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Tja..
  moet ik dit lezen als een typische VHPer samenvatting en conclusie,: Leugenachtig, manipulerend, feiten omdraaiend, enz. enz.


  Maak melding

 30. @Abiasa
  Hoezo leugenachtig, manipulerend en feiten omdraaiend.

  allereerst als ik generaliseer vind ik Hindoestanen als groep niet aangenaam. Ik ben zeer zeker geen VHPer en kan met iedereen zakelijk door de deur of ze nu paars, geel of donkerblank zijn.

  1) Is Balesar dan niet veroordeeld en heeft hij niet in het gevang gezetten.
  2) Heeft Bouterse zijn aantijgingen jegens Santhoki niet moeten inslikken van de rechter.
  3) Heeft Bouters nu wel of niet 50% van de VHPers opgesloten na dat hij President geworden is.

  Ik verzin het het niet, dat zijn de FEITEN en geen omgedraaide of leugenachtige en gemanipuleerde feiten. DENK aub eerst even na voor dat u iets opschrijft.

  Wat kan er gemanipuleerd worden.


  Maak melding

 31. Abaisa,

  Wat bedoel je met een paar keer overlezen.
  Voor mij zijn de feiten duidelijk, voor jou blijkbaar niet.
  Wat wil je ons nu precies duidelijk maken ?
  Je zit blijkbaar zo in je eigen verhaal, dat je wat vreemd reageert, zodat een ander er niets van begrijpt.


  Maak melding

 32. Abaisa, wel of niet SMEer doet helemaal niet ter zake, het onderscheidt wat jij maakt is in feite al een vorm van discriminatie, iets wat je anderen steeds verwijt, maar liever een heldere kijk op de zaken op afstand, dan kun je de verhoudingen en proporties beter inschatten dan de vertroebelde paarse blik van de NDPer


  Maak melding

 33. Deze man moet niet meer lullen. Daarvoor is het nu te laat. Hij heeft de kans gehad om zijn hart voor de rechter en in de rechtszaal te luchten. Waarom heeft hij het toen niet gedaan?


  Maak melding

 34. Meneer Dewanand Balesar,

  Houdt de eer aan jezelf. Jij hebt dit allemaal niet nodig. Je zou ” Jouw leventje” zonder enig probleem verder kunnen voortzetten. Waarom altijd iets doen dat jou niet ligt. Denk een keer niet aan jezelf maar aan het fantastisch land Suriname en in het bijzonder het volk.


  Maak melding

 35. Is het wel zo verstandig van de NDP
  om juist een veroordeelde ex minister
  van de VHP aan te trekken voor een project van E 130 miljoen . lijkt mij niet zo verstandig van Bouta .

  of zijn er helemaal geen mensen in Su met gedegen kennis .

  ik denk dat deze stap de NDP veel stemmen gaat kosten .

  we benne benieuwd !


  Maak melding

 36. voor balessar was het feestvieren nadat het gebit van zijn vrouw en de4 aircos thuis door de belasting betaler was betaald
  hij is een crimineel die in de gevangenis heeft gezeten


  Maak melding

 37. Ik verbaas me soms aan het vermogen van personen om te doen alsof alles op het werk hun persoonlijke bezit is.
  Anderzijds weet ik ook dat indien je zo handelt, dat het ook wordt gezien als betrokkenheid en commitment en zelfs hogelijk wordt gewaardeerd, m.n. in Nederland.
  Men heeft liever niet iemand die neutraal blijft, maar liever iemand die een beetje chantrabel wordt.

  Krølle-Bølle


  Maak melding

 38. Doodschande aan deze belazerende ex minister. Deze idioot moet opnieuw ondervraagd worden door de PG over alle coruptie gevallen waar hij kennis van heeft.

  Deze mijnheer had eens een eed afgelegd op de ramayan, bijbel of geeta en daar heeft hij zich niet aan aangehouden. Schande aan hem zijn ouders kunnen heel trots op hun zoon zijn.

  Maar natuurlijk dat presie amnestie desie het nut van zijn ervaring kan gebruiken. Soort zoekt altijd soort.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.