34ste Staatsolie Diesel Savanne Rally in Suriname

3

Gezondheidsminister Michel Blokland en Steven Toppin vertrekken vrijdagavond als Equipe #1 vanaf de brug bij het Onafhankelijkheidsplein: de 34ste Staatsolie Diesel Savanne Rally 2014, georganiseerd door de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) is begonnen. Het Koppel rijdt de rally in een gloednieuwe Isuzu MU-X, die pas op de markt is gebracht door autofabrikant Isuzu en bij de aanvang van de rally feestelijk aan het publiek is gepresenteerd door Fernandes Autohandel.

De rally telt 86 equipes, waaronder 15 uit Nederland, Frans-Guyana, Trinidad en Aruba. De winnaars in de verschillende categorieën (hoofd-, toeristen-, international-, A-, en B-klasse) krijgen elk een ticket naar Thailand. De equipes worden maandag in Paramaribo terug verwacht.


3 REACTIES

 1. Staatsolie, een van de sponsoren, bulkt van het geld blijkbaar. Nou ja, dan kunnen ze ook makkelijk het geld ophoesten voor die gouddeal.
  Thailand, he?


  Maak melding

 2. Dit soort rally’s wordt alleen nog maar verreden in ontwikkelingslanden of in landen, waar nauwlijks inwoners leven.
  Weggegooid geld voor een paar idioten, die de natuur helemaal op zijn kop zetten.
  Wat mij betreft. mogen deze rally’s zo snel mogelijk worden verboden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.