Telesur Srefidensi Comedyshow in Amsterdam

3

Op zondag 23 november 2014 presenteert Telesur Nederland een speciale Srefidensi Comedyshow in de Meervaart te Amsterdam. Te gast zijn onder andere Jörgen Raymann, Murth Mossel, Jetty Mathurin, Jeffrey Spalburg, Rayen Panday, Deng Boy en Lucinda Sedoc. De MC van de avond is Roué Verveer.

De comedy show, georganiseerd door Puuree, vindt plaats in verband met de viering van de 39ste onafhankelijkheidsdag van Suriname op 25 november 2014. Na de show is er een afterparty met de band @SIX.

Bekijk ook de beelden van vorig jaar:

Srefidensi Comedyshow
Zo 23.11.2014, 18:00 Uur
Meervaart Amsterdam


3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.