zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijStephanie Duncan Williams gekozen tot Miss Charme 2014

Stephanie Duncan Williams gekozen tot Miss Charme 2014

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen weekend werd Stephanie Duncan Williams gekozen tot Miss Charme Ambassadrice van Amsterdam Zuidoost. De 24 jarige Duncan Williams is afgestudeerd aan het HBO in Reclame, Marketing & Communicatie en mag als Ambassadrice een jaar lang het gezicht van Amsterdam Zuidoost zijn.

In totaal deden 18 kandidaten mee aan dit jaarlijks terugkerend evenement welk mede mogelijk werd gemaakt door het Stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Een deskundige Jury, onder voorzitterschap van internationaal model Sharlely Becker, koos voor de volgende top 3 (op de foto van rechts naar links): 2e Runner-up Priscella Villarreal student HBO Pedagogiek, 1e runner-up Joyce Wildschut student Politicologie en Miss Charme Stephanie Duncan Williams .

Alle kandidaten werden gedurende twee maanden voorafgaande aan de verkiezing gekoppeld aan een succesvolle vrouw, met als doelstelling kennisoverdracht en horizonverruiming. De Stichting Women Connect 2 Success verantwoordelijk voor dit evenement zorgt hiermee voor overdracht van educatie. Op deze avond werd ook de Women Connect 2 Success Inspirational Award uitgereikt aan Jeritza Toney presentatrice en Musical Story teller, maar bovenal voor haar maatschappelijke inzet voor met name de jeugd van Amsterdam Zuidoost.(Foto: Philip Jong Loy)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. Vrouwen moeten thuis blijven, kinderen baren, het huishouden doen en de mannen, kinderen en ouderen in de watten leggen.
    Waarom zoveel geld verspillen aan onderwijs terwijl de huishoudschool een uitstekende opleiding is.
    Doordar vrouwen buitenshuis gaan werken raakt de maatschappij ontwricht. Kinderen, mannen en ouderen worden verwaarloosd waardoor ze het slechte pad opgaan of verkommeren en de vrouwen raken buitenshuis in de ban van andere mannen waardoor veel overspeligheid, echtelijke ruzies en echtscheidingen ontstaan. Vooral kinderen worden hiervan de dupe en zo ontstaat een gestresste maatschappij. Vrouwen raken hun zachtheid dan weer kwijt, worden agressief en bitter waardoor anderen ook agressief worden en de stress jaagt zich door de hele maatschappij heen. Criminaliteit stijgt en vervolgens worden weer de vrouwen zelf hiervan de dupe. Dupe van een patroon die ze zelf tot stand hebben gebracht. Moge de vrouwen meer verstand krijgen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES