Zoon Brunswijk wilde coke exporteren

79

PARAMARIBO, 2 sep – Een zoon van politicus Ronnie Brunswijk heeft getracht cocaïne te smokkelen. De negen en twintig jarige Elton Brunswijk is aangehouden op de luchthaven te Zanderij.

De aanhouding geschiedde door het team Bestrijding Internationale Drugssmokkel, BID. Bij Elton Brunswijk is ruim vijf kilo cocaïne aangetroffen. Hij vervoerde het spul in de vorm van cocaïnepasta.

Elton Brunswijk is in Suriname geboren en is in het bezit van de Nederlandse nationaliteit. Na zijn aanhouding is hij overgedragen aan de narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname.

79 REACTIES

 1. Er kan veel over Brunswijk gezegd worden maar hij staat er en zegt wat hij kan zeggen.

  De President kan een voorbeeld nemen aan Brunswijk ten aanzien van het duidelijk maken waar hij staat.

  Een goed functionerende overheid en coalitie (in problemen) hadden dit probleem voorkomen en discreet opgelost. Zelfs de operatie doofpot werkt niet meer voor vrienden. Het kan maar zo zijn dat Bouterse en Brunswijk geen vrienden meer zijn en elkaar de tent uit gaan vechten.


  Maak melding

 2. straks krijgt de heer santokie weer de schuld terwijl het aan de genen ligt van deze heren dibri en brunsie .die klootzaken hebben geen verstand hoe het werk dus gaan jullie het liefs bij een geneticus en niet bij boenoemangs. daarnaast is het makkelijk een ander de schuld te geven.een majaboom of mango boom kan nooit papaja’s dragen maar mango’s.stelletje klootzakken.


  Maak melding

 3. Papie Brunswijk gaf deze zoon zeker geen zakgeld en toen moest Elton zorgen voor Eigen zakgeld.
  Papie deelt auto’s uit , geeft geld weg,strooit met valuta’s en Elton moest zien rond te komen met cocaine transport !!!
  Twee lijders,Drie criminele zonen,
  Dino,Pascal en Elton.
  Wat een LAND , wat een lijders !!!!


  Maak melding

 4. Ronnie Brunswijk, voorzitter van de ABOP, vindt het heel erg, dat zijn zoon Elton (29) geprobeerd heeft cocaïne uit te voeren.

  ‘Ik vind dit heel vervelend en ben enorm geschrokken, toen ik het op de radio hoorde. Elton woont vanaf zijn vierde jaar in Nederland. Hij is niet dagelijks in mijn omgeving. Ik vind het jammer dat Elton geen rekening heeft gehouden met mijn functie’, is de reactie van Brunswijk vandaag, 2 september 2014, op Starnieuws, op de arrestatie van zijn 29-jarige zoon Elton gisteren op de J.A. Pengelluchthaven.

  Brunswijk zegt dat het recht zijn beloop moet hebben. Elton werd met 5,5 kilo cocaïnepasta in zijn bezit opgepakt. De cocaïne was verpakt in vijf pakken en werd aangetroffen in zijn reisbagage.

  Brunswijk zegt dat hij ook op onderzoek zal uitgaan om te weten van waar de cocaïne komt. ‘Ik wil weten wie hem de drugs heeft gegeven.’

  Eerder heeft Brunswijk zijn zoon Pascal van Gene naar de politie gebracht. Hij stal onlangs 30.000 Amerikaanse dollar uit een auto van Brunswijk. ‘Dit was niet de eerste keer. Hij heeft meer dan acht keren grote bedragen van me gestolen. Pascal had alle sleutels van mijn auto’s gekopieerd. Hij nam overal spullen van me weg. Een paar keer had de politie hem opgesloten, maar toen hij vrij was, vertoonde hij hetzelfde gedrag’, zegt Brunswijk.

  Hij vindt het jammer dat zaken zo zijn gelopen, maar uiteindelijk is na familieberaad besloten Pascal naar de politie te brengen. Hij zit nog steeds in hechtenis. ‘Je probeert je kinderen zo goed mogelijk op te voeden, maar helaas heb je niet alles in de hand.’
  September 2, 2014

  Hai Baja, nu gaat Lonnie onderzoeken waar het coke vandaan komt.Het komt uit je Eigen kringen Ronnie,ga andere de schuld niet geven !!!


  Maak melding

 5. WAAR IS AFU EDE !!!
  AFU EDE kom,kom discussieren ,er is zoveel gbeurd sinds gisteren !!!De coalitie BOYCOT baasje,Elton Brunswijk zit gevangen !!!!
  Kom ik wacht op je COMMENTAAR !!!


  Maak melding

 6. Koos de Jong

  dit wordt een aparte zaak vooral brunsie een belangrijke persoon in de coalitie is, wordt het een achterdeur zaak en met de verwijfde pg puntawasie denk ik persoonlijk richting blinde muur.


  Maak melding

 7. De vader van Elton is een leidende politicus en een bij verstek veroordeelde drugscrimineel. De vader van Dino is president, verdachte van meervoudige moord en een veroordeelde drugscrimineel. Is de natie Suriname niet diep gezonken, dat zware criminelen de politieke gang van zaken in het land bepalen?


  Maak melding

 8. Regering: Zoon Elton Brunswijk niet bevoegd tot het exporteren van Coke via JAP.

  Elton Brunswijk, je hebt niet naar je vader (Bravo) willen luisteren.

  Ook Pascal Brunswijk was zo hebberig en ging met (US-dollars) van Pa Brunsie vandoor.

  Brunswijk: “In 2045 wanneer we moe zijn van het regeren zullen we de macht aan Dino overdragen”
  https://www.youtube.com/watch?v=pMiP0pg3FMg

  En misschien wordt Elton Brunswijk nog (Vice Pres.)


  Maak melding

 9. Beste Gladvis,

  Elton wordt de inzet voor de coalitie vorming van een nieuwe regering. Ik denk nog steeds dat er geen verkiezingen komen.
  Bouterse gaat geen poker spelen. De noodtoestand wordt straks verkondigd en Bouterse blijft de komende jaren president. Sterker nog Elton krijgt tzt gratie. Laatste wat Bouterse wil is gedonder met Brunswijk.


  Maak melding

 10. @Paulus de boskabouter
  Is de natie Suriname niet diep gezonken ???

  NEEEEN… Het zijn de SCHAAMTELOZE HONDEN die hun stem hebben uitgebracht op een veelvuldige moordenaar, drugsdealer alszijnde press. Deze honden zijn heel erg diep gezonken en zijn zelfs in staat hun bloedeigen kinderen/ouders te verkopen als het moet.
  Lager kunnen deze honden niet zinken.
  Geen ENKEL moreel besef.

  Ons geliefde land gaat niet zinken.


  Maak melding

 11. Voor de zonen van grote Moengonees is er nog enige hoop, hun vader geeft ze aan bij de politie als ze stelen en hij zegt dat ze maar opgesloten moeten worden als ze zich bezig houden met drugshandel. De zoon van de andere grootheid werd/wordt in alle gevallen waarbij hij zich met louche zaken bezighield verschoont door zijn vader, hij werd vroegtijdig vrijgelaten uit de gevangenis, hij werd de hemel in geprezen als de beste man voor het bestrijden van terrorisme en steeds weer verbaasde hij vriend en vijand door elke keer weer nog crimineler als voorheen uit de bus te komen.


  Maak melding

 12. Elton Pascal.
  Baya, tegenwoordig krijgen ze allemaal van die geweldige namen.
  In mijn tijd heetten ze: Aleke, Awaapia, Afoemang, Aboemieki, Sawannie, Moinai enz. enz. Maar….. wel met enorm besef van normen en waarden.
  Dat was pas een leuke tijd.


  Maak melding

 13. Abanies zoals Brunswijk horen niet in de regering of assemblee thuis. Interpol wacht op Ronnie. Verbaast mij niks dat zijn zoon ook crimineel is. Appel valt….


  Maak melding

 14. Zonder aansziens des persoon, iedereen die in het bezit is van drugs kan gepakt worden in de huidige Suriname.

  Maar goed dat ze hem in Sriname hebben opgepakt en niet in Nederland, anders zou het kunnen zijn dat Brunswijk ook iets mee te maken had.


  Maak melding

 15. Brunswijk zegt dat hij ook op onderzoek zal uitgaan om te weten van waar de cocaïne komt. ‘Ik wil weten wie hem de drugs heeft gegeven ? Wat nu als de Bouta familie hier achter zit ??? Zou de giller van de eeuw zijn. Suri is helemaal los. Iedereen is aan de poeierie. Snuiven, verkopen of transporten, maakt niet uit. Hier hadden we al voor gewaarschuwd, onder Bouta is sranang een (ekte) narco staat geworden. Wederom gaat dit de wereld weer over.


  Maak melding

 16. Ik kan mij niet voorstellen dat kinderen van zo’n eerlijk en respectabel persoon als Bokito zo laag zijn gevallen.
  Zoon van de ondervoorzitter van het parlement kan toch zoiets nooit doen? Is de leiding van het land zo laag gevallen?
  Een zoon zit in Amerika en een andere hier vlak ons neus in de nor.
  Als hij in Amerika was gearesteerd dan hadden we de Amerikanen de schuld gegeven,maar hij is door onze eigen mensen aangehouden.Wie moeten we nu de schuld geven?


  Maak melding

 17. Nu dat zoon lief gezien heeft hoe papa Brunsie gedaan heeft en zo ver is gekomen doet zoon het zelfde.
  Maar vergeet een ding niet Brunsie je KARMA, dat volgt je nog
  dat geld ook voor DDB

  Jai – Hind


  Maak melding

 18. De appel valt niet ver van de boom. Bruisw prefeleerd de opvoeding van je kinderen. Uit welk oogpunt en Respect heb jij jou kinderen opgevoed. Een een schurk en samen met je kinderen voor altijd een schurk

  Tj


  Maak melding

 19. Het wordt hoog tijd dat de 3 B’: Bouta, Bellie en Brunsie een hoge school voor de criminaliteit gaan oprichten in Su. Hoe wordt u binnen 6 weken een geslaagd crimineel.
  Devies: Het is hip om crimineel te zijn in Su. Dames en heren mis de boot niet.


  Maak melding

 20. Dit is een waarheid als een koe: wie als een dubbeltje geboren is zal nooit een kwartje worden. Dit geldt zowel voor Dino als voor Elton.
  Voor bepaalde dingen moet je helaas geboren worden.Het moet in je genen zitten. En als papa een crimineel is, dan is de kans heel groot dat je ook crimineel wordt. Als je papa een fatsoenlijk mens is, dan is de kans ook heel groot dat je een fatsoenlijk mens in de maatschappij wordt.


  Maak melding

 21. @Roy

  “Ons geliefde land gaat niet zinken.”

  Natuurlijk hou ik van mijn geboorteland, anders zou ik mij niet op deze website begeven. Maar een NATIE wordt door mensen vorm gegeven. Een meerderheid heeft de afgelopen verkiezing op de criminelen Bouterse en Brunswijk en de opportunist Somohardjo gestemd. Deze zogenaamde spijtoptant van javaanse bloede heeft in het verleden nimmer een greintje integriteit aan de dag gelegd. Als Bouterse hem het vicepresidentschap met speciale bevoegdheden in het vooruitzicht stelt, dan loopt hij over. Hoe kan Brunswijk de nabestaanden van Moiwana onder ogen komen? Dat kan hij, omdat het een hufterige djoeka met een hart van steen is. Morgen komt de advokaat van de nabestaanden van 8 december 1982 met een persconferentie over hun stap naar het gerechtshof van de OAS. Waarom gebeurt dat? Omdat de leden van de instituties van de natie Suriname lafhartige sujetten zijn. Het Openbaar Ministerie en de Rechterlijke Macht durven zich niet eens te uiten, dat hen onrecht wordt aangedaan en dat hun verlangen naar rechtvaardigheid reeel is en niet meer dan een voorwaarde, waar een BESCHAAFDE samenleving aan dient te voldoen. Waarom neemt Carl Breeveld niet openlijk stelling voor hen. Maakt deze laffe dominee voor Bouta cum suis een uitzondering op het gebod ‘Gij zult niet doden’? En de de jurist Monarath, bij uitstek degene, die zich ervan bewust moet zijn, dat rechten van de nabestaanden van de slachtoffers van 8 december 1982 op flagrante wijze geschonden worden. Maar nee, hij heeft liever een stijve plasser als Bouta hem tot voorzitter van een of andere commissie benoemt. Roy, in ons geliefde Suriname wordt op grote schaal, dwars door de samenleving heen, met het kwaad gecollaboreerd. Die houding uit de Surinaamse samenleving bannen vergt meer dan een wisseling van de wacht in het machtscentrum van het land. Men beseft niet, dat de geschiedkundigen van morgen wel de vraag zullen beantwoorden, waarom een psychopaat met meervoudige moord kon wegkomen. Maar politici, rechters en officieren van Justitie willen niet over hun dood heen regeren en gaan liever als lafaard de geschiedenis in.


  Maak melding

 22. De redactie van (dwtonline.com) is in deze enorm bang voor (BRAVO) Ronnie Brunswijk, om in het artikel te vermelden dat het Elton Brunswijk is.

  Verdachte met cocaïne aangehouden
  dwtonline.com

  Het team Bestrijding Internationale Drugssmokkel heeft maandagavond de 29-jarige Elton B. aangehouden met vijf pakken cocaïnepasta in zijn bezit. De drugs hadden een totale waarde van 5477 gram. Dit bevestigt Inspecteur Humphrey…

  En dit is het (lul) verhaal of (reactie) van minister BELLIE

  De minister van Justitie en Politie Edward Belfort reageert als volgt op het nieuws. “Dit kan nu eenmaal gebeuren”.
  Hij is mens en hij is een volwassen man.

  Als ouder kan je dan niet veel meer”, aldus de minister die partijgenoot is van Brunswijk.


  Maak melding

 23. @FER. E

  komt er van als men de Rijper Jeugd ontmantelt en daar in de plaats Rumas zet.En de Rumas pupillen zijn de lieverdjes van Belly die in een fort woont en Geerlings-Simons wiens zoon aan de snuif is.


  Maak melding

 24. Heeft zoon lief de 5.5 kg ook uit een auto van de schijnheilige
  Lonny?!

  Overigens de appel valt niet ver van boom.
  Ook Lonny heeft een veroordeling en komt Frankrijk
  niet even binnen of hij komt met Jean-Luc in aanraking.


  Maak melding

 25. Elton heeft een goede leermeester gehad in pa Brunsie. Die moet ook nog zijn straf uitzitten. En pa Brunsie heeft weer goed gekeken naar pa Bouta. Ook die moet zijn straf nog uitzitten. En ook diens zoon zit vast in de States. Dat zijn de mannen die Suriname leiden. En een deel van het volk draagt deze nietsnutters en criminelen op handen. Mensen met het verstand van een kip. Ieder volk krijgt de leiders die het verdient. Jammer voor de weldenkende Surinamers. Die zijn er ook, maar worden niet gehoord. De meerderheid laat zich leiden door criminelen en is er nog trots op ook.


  Maak melding

 26. De aanhouding laat zien dat er onder Bouterse niet wordt gesold. Zoals ik al eerder heb gemeld zal Bouterse nu niks ondernemen tegen diegenen die hand en spandiensten aan zijn zoon hebben verricht. Dino zal zijn vader of althans de advocaten uitgebreid hebben geïnformeerd hoe hij in contact met de DEA is gekomen.
  Diegenen die enige vorm van hulp aan de DEA hebben geboden adviseer ik om een visum voor Amerika te vragen en daar te blijven. Doen ze dat niet dan heb ik niet veel hoop dat ze heelhuids uit de klauwen van Bouterse zullen komen.
  Ik bid voor Santhoki dat hij op geen enkele wijze hierin betrokken is, want Dino is aangehouden maar is in leven en zal hopelijk na 10 jaar weer vrij zijn, maar diegenen die Dino de gevangenis hebben geholpen, moeten gezien het karakter van Bouterse vrezen voor hun leven en die van hun naaste familieleden.
  Wie Bouterse al minstens 35 jaar kent weet dat hij je betaald gaat zetten en wel op een manier die je vreselijk pijn gaat doen.

  Als Elton niet was aangehouden dan had men wel op Schiphol met hem afgerekend. Met zo’n achternaam moet je wel bijzonder dom zijn om drugs te vervoeren. Zelf de honden hoeven niet meer aan je ruiken om je aan een grondige inspectie op Schiphol te onderwerpen.
  Ook hiervoor geldt dat diegene die hem die drugs heeft gegeven, ook het land mag uitvluchten want Brunswijk komt er ook achter. Het punt is dan wel dat zijn zoon dan ook niet meer vrijelijk in Nederland kan rondlopen als hij vrijkomt. Bij drugsbendes is het moord op moord.
  Nu de regering in Suriname heeft laten zien dat iedereen aangehouden kan worden, ook kinderen van coalitiegenoten is de vraag wat men nu op Waterkant gaat bedenken om het dagelijkse scheldritueel voort te zetten.


  Maak melding

 27. Paulus de boskabouter kan beter met de naam Romeo Hoost hier komen. Verbaas mij wel dat hij ondanks zijn slechte ogen en kwakkelende gezondheid nog tijd heeft om zijn jarenlage tirade voort te zetten. Hij draagt een tas met een fototoestel die zwaarder is dan zijn lichaam. Is dat voedselgebrek of toch ……..


  Maak melding

 28. Koos de Jong

  Waarom ook geen amnestie voor Elton ? Neks no fout toch …
  Suriname is een bananen republiek op zijn best.

  =
  Koos loop niet te hard van stapel!
  Eerstens heeft die jonge crimineel de NEDERLANDSE nationaliteit en is ingevolge het internationaliteitsbeginsel door de Surinaamse justitie vastgezet.
  Kun je mij ook vertellen waarom elke grein drugs waar dan ook vandaan VAN HARTE welkom in Nederland? Waarom worden niet daar die drugsholen aan banden gelegd?


  Maak melding

 29. Omdat de jonge crimineel een tatta paspoort heeft is hij aangehouden ,anders had onze vroedvrouw bellie de zoon van bokito gewoon laten lopen, ma no spang zijn verblijf in santo zal een heel aangenaam karakter hebben en zal zijn psa docu al in orde gemaakt zijn. De strijd tussen ddb en bokito is 1-2


  Maak melding

 30. @Tak fi fosi, Jou verhaal is larriekoek , bouta kan niemand meer wat maken die tijd is voorbij mi mang, jij moet voor hem bidden dat hij deze verkiezing wint anders verdwijnt hij als sneeuw voor de zon.


  Maak melding

 31. Tak Fi Fosi,

  Kom jij uit het stenen tijdperk of woon je in de moderne wereld ?
  Jouw verhaal over Dino en over een optredende Surinaamse overheid in het geval van Elton Brunswijk klopt toch van geen kanten.
  Je mag toch van iedere overheid verwachten, dat er wordt opgetreden tegen drugssmokkelaars ?
  Dat is toch niets om op je borst te kloppen in de zin van kijk ons nu eens ?
  Je bent weer eens niet in staat om inhoudelijk te reageren op dit artikel op de Waterkant en van je scheldpartij op Paulus de Boskabouter, die toevallig een andere mening heeft dan jij, ga ik over mijn nek.
  Jij bent heel goed in schelden op anderen, maar hebt volgens mij het verstand van een regenworm.


  Maak melding

 32. Opbouw van Sranang zal lang op zich laten wachten !

  Staat en landsbelang zijn door nep-politici vervangen door eigen belang en corruptie. Deze anti-Sranangmang vergeten dat van opbouw van een land in ontbinding geen sprake kan zijn. De diverse organen binnen de staat zijn in dit stadium al teveel aangetast en functioneren niet meer zoals het hoort in een democratie.

  De president zegt letterlijk dat hij op zijn post zit ten behoeve van ZIJN mensen, dus niet voor de natie of de staat als geheel. Hij noemt een ieder die niet zonder commentaar achter hem aanloopt staatsvijand.

  De politiek heeft ervoor gezorgd dat Rechterlijke Macht en OM niet meer onafhankelijk noch correct funktioneren. Dit kan ook gezegd worden van de Rekenkamer en van de Centrale Bank. Over de totale veel te grote overheidsdienst en de tientallen te goed betaalde adviseurs zullen wij het hier niet te hebben. Allemaal disfunktioneren door toedoen van de politici en hun mentalteit.

  Een recent voorbeeld van wat de uitkomst kan zijn indien de onafhankelijke president privileges instelt voor zijn criminele zoon. Door het gedrag en de on-staatrechtelijke kijk op zaken van de president, doen diensten (politie, veiligheidsdiensten) ten aanzien van deze zoon hun werk niet zoals het behoort. Deze recidivist gebruikt daarom overheidsgebouwen, overheidseigendommen en materiaal voor zijn criminele daden.
  De controle-mechanismen werken niet ten aanzien van deze zoon. Hij heeft vrij spel in onze democratie. Dan is het bizar dat de verantwoordelijke regering met een kulverhaal komt wanneer deze zoon zijn internatioanle criminele activiteiten bekend.

  Echter geen haar op het hoofd van regering en president zijn in staat adequaat te reageren op zo’n criminele ramp, vanwege hun visie op staat en landsbelang.
  Onderzoek naar criminele daden van de zoon gepleegd in Sranang en tegen de staat Sranang is er niet, bewijsmateriaal tegen de zoon en zijn bende dreigt te worden vernietigd, immers medevedachten van de zoon lopen vrij rond. Regering en president mengen persoonlijke belangen en staatsbelang, terwijl het OM en de politie onafhankelijk dienen te opereren van wie dan ook, presidentszoon of niet.

  Een ander voorbeeld van negeren van de rechtsstaat en vermenging van staatszaken met privebelangen van de president is het hoofdstuk van de Bouta-amnestie-wet.
  Iedere koe in Sranang die kan lezen weet dat de Grondwet inmenging in zaken welke onder de rechter zijn verbiedt.
  Het is een VERBOD ! Toch zetten de president (om eigen prive belang ) en zijn loyale volksvertegenwoordigers dit verbod buiten werking, doen alsof dit niet bestaat. Daarom heeft Sranang een juridisch unicum, tevens een saatsrechterlijk prul, de amnestiewet, waarbij de volksvertegenwoordiging een Grondwettelijk Verbod opzij denkt te zetten met een gewone lagere wet !

  Wanneer men de laatstelijk aangenomen wetsontwerpen nader bekijkt dan zien wij dat ook parlementariers zogenaamd niet weten wat begroten op lange termijn is voor hun wetsproducten. Als er uberhaupt zaken serieus worden begroot !
  Het is daarom wrang dat een van de leidende figuren inzake de ziektekostenverzekering, stelt dat er zuiniger gewerkt zal worden omdat de verzekeringsmaatschappijen TOEZICHT zullen houden op het aantal ligdagen van een patient.
  Bedrijven/niet-artsen gaan medische beslissingen afdwingen ?

  Sranang kan worden opgebouwd als politici afscheid nemen van hun huidige mentaliteit, hun enge persoonlijke belangen en hun kijk op de staat, het landsbelang en de rechtsstaat !

  Anders blijft Sranang een BACOVEN-republiek zonder voortuitgang !

  PS : De verkeerde mentaliteit levert Sranang voorlopig meerdere Dino’s en Elton’s op !


  Maak melding

 33. @Tak Fi Fosi, de domme kletsmajoor.

  Sommige mensen zijn zowel van binnen als buiten lelijk. Het gebrek aan verontwaardiging over de psychopaat, die jij bewierookt, toont een gebrekkige kennis over normen en waarden, wat dus op een beschaving van inferieure kwaliteit duidt. Als je jezelf genoeg tijd geeft om jouw gezicht in de spiegel te bestuderen, dan zal je de gelijkenis met het achterwerk van Jennifer van Dijk-Silos opvallen.


  Maak melding

 34. @paulus de Boska

  Moet je goed luisteren vriend. Wees boy en dank God op je blote knieën dat jy niet in deze omstandigheden ben. En haal dat woord beschaafde natie er niet by idioot want er is geen beschaafde natie op deze wereld. Het is een algemeen aanvaarde leugen kronto ede.


  Maak melding

 35. Brunswijk is teleurgesteld omdat dit zaakje z’n kansen op het presidentschap om zeep heeft geholpen. Mensen in Suriname hebben intussen genoeg van criminele vaders met criminele zonen. Het komt daar te vaak voor!


  Maak melding

 36. Anno 2014… lange domme achterlijke verhalen is voor de bejaarde club…….die man wilde zijn geld maken….zaken zijn mislukt…… de bak in.(klaar)
  Had hij ook ingecalculeerd , daarom dom reageren is uit den boze (dom) is dan ook puur intelligentie gebrek in de tijd nu.


  Maak melding

 37. Die wisi (zwarte magie) van Desi en Brunsie werkt niet meer!!!!
  Hahahaha

  Volgende die aan de macht komt, zal alle bonoe, obia en yorka’s uit het presidentieel paleis eerst moeten wegjagen.


  Maak melding

 38. Steenhard de Waarheid…begin te kijken waar die man woont…en laat je verstand verder werken….Suri’s hebben geen denk vermogen echt waar…jullie snappen de wereld niet en komen daardoor zeer achterlijk over….pokai’s.


  Maak melding

 39. Wat insinueert Brunswijk met z’n opmerking dat de leverancier van het spul gevonden moet worden? Dat iemand zijn zoon in de val heeft gelokt?
  Het is de hang naar luxe en indruk maken op dames dat deze mensen veel geld nodig hebben. Dus gaan smokkelen om hun dure levensstijl te kunnen betalen zien zij als de enige oplossing ipv hun dure levensstijl op te geven. Want in het gevang moeten ze het toch opgeven! Maar zover hadden ze nog niet gedacht, waarschijnlijk.


  Maak melding

 40. ik zie het al aankomen, brunsie sr neemt kaa-naai als advocaat en er wordt weer iemand van de oppositie de schuld gegeven dat hij samen met de D.A.E. dit alles op poten heeft gezet om nu Elton John brunsie jr in de val te laten lopen met deze moderne tandpasta die hij in nederland zou gaan verkopen aan de tandartsen.ik ga aanstaande zondag zeker naar de kerk om de heer persoonlijk te bedanken.
  Amen Halleluya Halleluya.


  Maak melding

 41. Gladvis, je juicht te vroeg en voor de verkeerde persoon. Niet de zoon, maar de vader doet veel politiek kwaad. Juich pas wanneer de vader achter de zware deuren zit.


  Maak melding

 42. Een voetbalclubtrainer wiens club niets van terecht brengt wordt ontslagen.
  Een politicus die zwaar beschadigd is kan niet worden ontslagen, maar hoort de eer aan zichzelf te houden door af te treden.
  De vraag rijst of de tijd nog niet rijp is voor de heren Brunswijk en Bouterse om te gaan. Hun houdbaarheidstermijn is naar mijn bescheiden mening al lang verstreken.
  Jullie zijn niet alleen slechte voorbeelden voor jullie kinderen gebleken, maar ook voor alle jongeren in Suriname. Die denken niet meer, maar geloven heilig dat misdaad loont en dat is helemaal verkeerd. Het zal de Surinaamse opvoeders zeker tientallen jaren kosten om deze mentaliteit te corrigeren.
  Vergeet niet dat een mens wordt bepaald door erfelijkheid en milieu. Deze heren hebben het milieu in belangrijke mate in negatieve zin bepaald. Tijd om afscheid te nemen: Take your bundle and go..


  Maak melding

 43. cees.

  nee ik zit goed.zo vader zo zoon,bij dibrie toch het zefde.
  god meye van bouterse heeft gefaald en de echte god heeft eindelijk het volk gehoord.


  Maak melding

 44. Waarschijnlijk heeft eltonnetje het ‘witte spul´ van zijn pappie gejat!

  Elton, no spang, Frans is al bezig met de benodigde papieren, whahahahahahahahahaha.

  Ik ben ook benieuwd naar de leverancier!
  Brunsie laat zien dat je de onderste steen naar bovenhaalt.
  Wie is de leverancier???


  Maak melding

 45. @Esmerald,

  Wat nu als DADA & CO de leveranciers zijn ?

  Volgens mij gaat dan de doos van Pandora open.

  Iets in mij zegt dat Elton de inzet wordt voor de komende verkiezingsonderhandelingen. Voor zover er verkiezingen komen. Overigens zit zijn andere zoon Pascal Brunswijk nog vast op verdenking van diefstal.

  Suriname glijd langzaam de ravijn in, heel jammer…


  Maak melding

 46. Wat een slimmerik. Hij had zeker gedacht een nieuw soort verpakking te hebben uitgevonden die bestand zou zijn tegen de roentgenstralen.
  In welk land moet hij zijn straf uitzitten, SR of NL. In het eerste geval studeert hij cum laude af met een computerdiploma en ULO, in het tweede geval kan hij zelfs een universitaire opleiding volgen en pappa voorbij streven.


  Maak melding

 47. “Tak Fi Fosi woensdag 3 september 2014 om 00:11 uur”

  Lachen joh!!! Dus! keizer Bigi Mofo I heeft koning Dino II
  aangegeven, waardoor de Amerikanen in actie kwamen!

  Zeker in de buurt van de Berm toe u op deze heldere
  gedachte kwam. Daar geloven ze alles van de crimineel
  keizer Bigi Mofo I.


  Maak melding

 48. @Koos de Jong

  Meestal worden de loopjongens opgepakt.
  Wil je iets ‘met wortel en tak’ uitroeien, whahahahahhahaha, dan
  moet je de leveranciers opsporen lijkt mij.

  Kan zijn dat het sr. B betreft.
  Desireetje is bang voor Ronny, zijn concurrent bij de a.s. verkiezingen.
  Desi dacht wat de DEA kan, dat ken ik ook, hihihihi, namelijk ‘uitlokking’ en op de schoen betrappen.

  Fijne dag, het zonnetje schijnt.


  Maak melding

 49. Zijn er mogelijk toch centjes in de verkeerde broekzak beland. Ik bedoel, als je douaniers om wilt kopen, moet je wel zeker weten dat hij dienst heeft op dat moment. Kuch
  Het is in ieder geval een heel “slimme jongen” om te denken dat je met 5 KG niet gepakt gaat worden. Is het niet in SU, dan wel in NL, D, B, ESP of FR. 100% controles zijn overigens niet alleen waterdicht ivm de röntgenapparatuur, maar ook worden reizigers-lijsten gescand op bekende namen, strafbladen en uitkeringstrekkers, reeds tijdens de vlucht voor je landt. Dus hoe je het ook bekijkt, deze jongen moet wel of stoned, dronken, psychotisch of gewoon ontzettend dom zijn geweest op dat moment. Met zo’n pappa denken dat je ongezien langs röntgen-scans, drugshonden, douanier-dienstkloppers en mogelijke verraders (tegen pappa Brunswijk) komt, daar kan hij nu nu rustig een poosje over nadenken in de bajes of dat nu wel zo slim was…. Hoeveel gevangenisstraf staat er eigenlijk op drugssmokkel van 5 kilo in Suriname? Meer of minder dan in Holland?


  Maak melding

 50. Het lijkt alsof de huidige bestuurders “El Dorado “echt hebben ontdekt in ons land.Alleen zit het niet vol goudpoeder,maar vol witte poeder.Hoe denkt u dat Bokito zo kan strooien met geld?
  Denkt u dat alles zuur verdiend geld is of komt het door import-tussenhandel-export van het witte spul?


  Maak melding

 51. Zal Nederland ragen om zijn straf in Nederland te mogen uitzitten?
  Voor de president geldt zo vader zo zoon en voor zijn coalitie partner en voorheen zijn grootste tegenstander die hem angst boezemde mister Bravo Ronnie Brunswijk geldt nu dus ook Zo vader zo zoon.

  Ik vind het jammer dat Elton geen rekening heeft gehouden met mijn functie”, zegt Brunswijk om een reactie gevraagd aan Starnieuws.

  Dit zouden dus ook de woorden moeten zijn van de president maar als je de verhalen hoort van “Dino wilde zijn vader afzetten of zelfs de dood injagen” dan verbaast het me niet dat de president deze woorden niet gebruikte.


  Maak melding

 52. “Je probeert je kinderen zo goed mogelijk op te voeden, maar helaas heb je niet alles in de hand”, verzucht Brunswijk.

  Dat denkt de president dus ook. Het enige wat zijn zoon Dino heeft overgenomen is achter zij L.U.L. aanlopen zoals pa dat deed in zijn jonge jaren en ook genieten van de macht en coke gepaard gaande met liefde voor wapens.

  En aan Brunswijk de vraag:
  Hoe zou het komen dat je niet alles in de hand hebt? En waarom ga je nu pas uitzoeken waar alle coke vandaan komt?
  Ga naar Bakhuys gebergte en neem waar wat daar gebeurt
  Ga naar Tafelberg en neem waar wat daar gebeurt
  Ga naar het binnenland van Suriname waar airstrips zijn en neem waar wat daar gebeurt.
  Misschien is dit dan de reden om weer als Rio Bravo op te treden tegen de coke importeurs
  soso lafoe joe kang lafoe


  Maak melding

 53. Hulp aan regering bij verklaring over drugsexporteur Elton Brunswijk :

  De volgende punten kunnen in de regeringsverklaring worden opgenomen

  Elton was niet bevoegd en niet gemachtigd drugs te kopen noch uit te voeren

  Elton had niet de middelen om deze hoeveelheid coke te kopen, het gaat dus om een Hollands complot in samenwerking met de vorige regering om coalitie-politici in een kwaad daglicht te stellen

  De regering heeft ervoor gezorgd, net als in de Dino case, dat de verdachte is opgepakt en zal worden berecht, in dit geval volgens Sranang strafrecht

  Hoewel het in dit geval duidelijk om uitlokking van een nederlands staatburger gaat, heeft de regering besloten hard op te treden. Wij gedogen geen drugs die onze jeugd vernietigt, wij zijn bevoegd en in staat hiertegen op te treden. Wij doen dit in alle gevallen.

  Na onderzoek is gebleken dat Elton geen connecties had met terroristen en dat hij gelukkig ok geen wapens te koop heeft aangeboden.

  De regering benadrukt dat Elton nooit in dienst is geweeest van de staat Sranang. Zijn vader is een echte steunpilaar van de regering, doch na onderzoek is vastgesteld dat Pa Brunswijk niets maar dan ook niets met drugs te maken heeft, of heeft gehad.

  De regering betreurt het dat in korte tijd weer een zoon van een hooggeachte politicus, crimineel blijkt te zijn. De regering kon dit niet voorkomen en geeft aan dat de cocosnoot soms heel ver van de stam kan vallen.

  Onze diensten hebben zeer adequaat gereageerd op deze criminele daad van Elton, hij is direct opgepakt. Na de spoedige aanname van de anti-corruptiewet zullen wij nog vele arrestaties doen plaatsvinden. Het geboefte van Sranang is gewaarschuwd !


  Maak melding

 54. @Jacobus (cobie)!

  Dan wordt het tijd, dat minister BELLY zo snel mogelijk een nieuwe Rijper Jeugd instelling laat bouwen met het geld van Lonnie Brunsie, in Sunny Point (texas).

  Eerst kregen wij de aflevering van de DINOOTJE SHOW in de USA voorgeschoteld.
  Maar dat is nog lang niet afgelopen hoor!

  En nu krijgen wij de ELTON BRUNSIE SHOW in SU.
  https://www.youtube.com/watch?v=PYQJ-JLQVM0

  Want Pa (Bravo) Lonnie Brunsie heeft zoveel kinderen!
  https://www.youtube.com/watch?v=i2VbxkP8Ni0


  Maak melding

 55. @Tak Fi Fosi
  De aanhouding laat zien dat er onder Bouterse niet wordt gesold

  Hahaha dit laat zien dat Bouterse de negatieve aandacht op Dino voor 50% verplaatst naar Elton Brunsie.
  Als Dino niet was gearresteerd dan zou Elton de dans ontspringen in Suriname. Ma dan dus nu moeten ze toch ook wat doen om die Amerikanen proberen coke in de ogen te strooien.

  Dus Tak Fi Fosi
  Ai joe e tak net lek Fosie “neks no fout neks joe no sabi en neks jo ne dé”


  Maak melding

 56. beste mensen dit zijn kleine dingens kijk wat er in wereld gebeurd grote landen die vet in crimineel zitten en de moorden wat er gebeurd in wereld haad en veel meer kijk naar de isis barbaren en de schijnheilig moslims die nu net of doen dat isis in irak slecht is maar diep van binnen lachen hun uit van goed dat de cristen vermoord worden dus laat die arme zoon van bruinswijk maar straf uit zitten zal die moeten maar wie op deze wereld doet geen slecht en veel rijk worden iedereen zelf europa landen doen veel wat niet mag en zeg maar de rijke landen die hebben macht zoo als je geld heb dan heb je macht de wereld is al verpest door veel geweld moord en kinder verkrachting maar is wel wat de bouta en bruinswijk zitten al diep in drugs en ook hun zoons dus suriname heb goede president en bruinswijk zit ook in regering niet geleerd en zit in drugs en wie doet er wat aan niemand ook amerika niet dus iedereen kan de pot op met hun opmerking tjauw


  Maak melding

 57. Ja het is toch al een teringsooi in suriname,een ieder doet wat hij of zij wil.Kijk maar naar de zoon van jullie lieve president.
  Ik hoo dat het ooit goed zal komen.Suriname bestaat nu alleen maar uit Bigi-ai ,en hebzucht naam heb ik er niet voor!


  Maak melding

 58. Zoals die ene vader boos tegen zijn zoon sprak die door de politie was opgepakt wegens crimineel gedrag:
  “Jonge is je eige schuld, ik heb je toch gezeg hoe je het moest doen, ma je wou niet hore. Joe wanni doe ing ju egi fasie.
  Alle andere keren is het toch goed gegaan.
  Ik had je gewaarsschuuw.
  Kies joe moi!”

  Pascal en Elton, het zijner nu nog maar 2, de 21 anderen volgen……


  Maak melding

 59. Het wordt spannend. Hint aan brunsie, presie amnestie desie is de bron van de drugs, hij heeft jou zoon elton ingeluisd om de aandacht van zijn eigen zoon af te leiden.


  Maak melding

 60. Laten we nu maar hopen dat DE SURINAMERS inzien wat Bouterse en vriendje Brunswijk waard zijn. Willen ze nog zulke leiders in Suriname die hun land moeten leiden?

  Wat een schande mensen, want een shame…….. to alle Surinamers en alle leiders…. All over the world worden wij op deze zaken aangesproken.

  Bouterse en Brunswijk: jullie worden bedankt.


  Maak melding

 61. Opsluiten en nooit meer vrij laten.Hij is een gevaar voor de mensheid en voor Suriname.Zo vader zo zoon zeggen ze in de volksmond.Net als die zoon van Bouterse die in Amerika vast zit en die een lange periode daar gaat verblijven moeten ze die zoon van Brunswijk 25 jaren vast houden.Dat is mijn advies.


  Maak melding

 62. Nou de narcotica brigade heeft het helemaal mis.
  Het is geen cocainepasta maar gewoon tandpasta.
  Iedereen weet dat marrons hele mooie witte tanden hebben.
  Geen enkel volk op deze aardbol heeft zulke mooie witte tanden. Kijk maar naar brunswijk en die mooie marronvrouwen ze hebben allemaal parelwitte tanden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.