“Dino Bouterse wilde greep naar de macht in Suriname”

51

“Dino Bouterse zou zelf een greep naar de macht in Suriname willen doen en zelfs een aanslag op zijn vader voorbereiden”. Dat zegt misdaadverslaggever John van den Heuvel in De Telegraaf. Hij baseert zijn uitspraak op een door Amerikaanse inlichtingendiensten gevoed gerucht dat Dino zich tijdens de gesprekken met de undercoveragenten liet ontvallen.

Het is deze week alweer een jaar geleden dat Dino Bouterse, zoon van de president van Suriname, werd gearresteerd en het proces over twee maanden in New York kon wel eens veel vuurwerk opleveren. Dat zegt de misdaadverslaggever in de krant.

Volgens hem komt de strafzaak vader Bouterse slecht uit. Het komend halfjaar strijdt hij om het presidentschap voor de komende vier jaar. Als hij die strijd verliest, is Bouterse niet alleen zijn zoon kwijt, maar ook zijn diplomatieke onschendbaarheid. Desi Bouterse’s problemen beginnen dan pas echt zegt Van den Heuvel.

51 REACTIES

 1. P/S

  het is dinsdag vandaag,,en ik ben benieuwd met wat voor boodschap hij de vader gaat komen vertellen aan het volk..

  zijn het leugens of komt hij met harde wijsheid..

  de tijd zal het leren..


  Maak melding

 2. daarom is dibrie tegenwoordig niet te vinden in paramaribo hij zit meer in het binnen land en loop langs alle bonoemangs die hij kent om hun persoonlijk te bedanken voor de wier watrawassie en dat hij nog leeft bhaja eigen zoon zou hem de das om doen,tenminste als het waar zou zijn maar ja dina kennende zou het best lukken met linscheer.Oh wat zou het mooi zijn die ouwe lul en misdadiger een kopje kleiner maken de beste straf!!!!


  Maak melding

 3. Ook als het een verzinsel is dan nog houdt de bewering stand.
  Een appel valt in de schoot van de verwekker. Ik hoop het niet voor de kinderen van Dino. Trouwens doen zij ook mee aan de naschoolse opvang en portie eten


  Maak melding

 4. Deze man noemt zich misdaadverslaggever en kan nauwelijks uit zijn woorden komen.
  Als deze man praat versta je geen bal.
  Het lijkt er op dat deze man hete bananen opeet.
  Hij houd van verzinsels.


  Maak melding

 5. Wat weinigen weten is dat Dino zich heeft bekeerd tot de Islam en ook nog tot de meest gewelddadige soort binnen de Islam, nl het Wahabisme.
  Dit komt door de muslim-kliek binnen de NDP. Mbv van deze muslim-kliek zou Dino aan de macht komen en de Islam promoten en faciliteren in Suriname. Geld zou rijkelijk Suriname binnenvloeien uit het Midden-Oosten. De rijke sjeiks hadden plannen om van Suriname een groot gokparadijs, hoerenparadijs en toerismeparadijs te maken.
  Deze onthullingen zullen de verhoudingen binnen de NDP op scherp zetten en een aantal muslimkoppen binnen de NDP gaan binnenkort rollen. Want pa Bouterse is niet erg vergevingsgezind tegen verrraders!


  Maak melding

 6. zo, de airco’s op de overheidskantoren gaan aan van 10: tot 14:.

  en produceren hoeft niet meer, als dat al gebeurde, want dat kost te veel energie. of wij moeten, zoals het nos journaal het noemde, de oplossing die in suriname al bestaat, gebruiken: zzzzZonnepanelen!


  Maak melding

 7. Dino heeft niet de geslepenheid en hardheid van zijn vader in het beramen en uitvoeren van dergelijke operaties. Daarom ook heeft hij de val van de Amerikanen in Panama niet kunnen doorzien. Bovendien luisterde hij ook niet naar adviseurs en week steeds af van gemaakte plannen. Daardoor liep alles in het soep voor hem.
  Zijn plan voor de komende tig jaar is: opstaan, wassen, lichaamsoefeningen, eten, werken, luchten, eten, tijd doden, slapen.
  Heeft hij enorme pech, dan wordt hij nog herhaaldelijk verkracht. Zodra de ruthless inmates doorhebben dat hij de zoon is van een president wordt z’n leven een nog grotere hel.

  Trouwens, wie was die pandiet die met pappa mee is gegaan in het binnenland en wat voor rituelen heeft hij daar uitgevoerd en met welk doel?


  Maak melding

 8. misdaadverslaggever John van den Heuvel
  Is vaak heel goed geïnformeerd en zijn verhaal kan m.i. een zekere waarheidsgehalte worden toegedicht.
  Het zou me toch wel niets verbazen want hoe je het keert of draait twee kapiteins op een schip vraagt om problemen.
  Ook dat zoonlief niet die opvoeding en liefde heeft gekend die je in een normaal gezin tegen kunt komen waarbij eerbied en respect naar ouderen / ouders op de eerste plaats staat in het rijtje van regels van opvoeding.
  Wij zullen zien wat het over 2 maanden zal worden. Vuurwerk of voetzoeker.
  Wat het zal worden in 2015 NDP / ABOP dus onschrndbaarheid behouden dus ook de amnestiewet offfffffffff
  Mamoet blok dus onschendbaarheid weg en amnestiewet wordt ingetrokken en dus wordt santo boma herbouwd met staatsgelden tot een soort Royal Torarica 2


  Maak melding

 9. @Sjang, blijf bij de realiteit want deze verslaggever heeft helemaal NIETS gedaan. Lees nou eens goed wat er staat.

  -Een ding is een feit en dat is dat Suriname alvast bevrijd is van een ellende. Wat zijn vader nou gaat doen is vraag twee als hij aan het verliezen is. Een coup!!!!!

  -Vader en zoon strijden om de macht!!!!


  Maak melding

 10. John van de Heuvel heeft zich kennelijk met de hierboven genoemde uitspraken ontpopt tot een Nederlandse misdaadverslaggever die toegang heeft tot Noord-Amerikaanse inlichtingendiensten!?!

  Alleen een simpele ziel gelooft zoiets!

  John van den Heuvel baseert zijn uitspraak op een gerucht.
  Inlichtingendiensten daarentegen staan bekend om geruchten te fabriceren en deze de weide wereld in te spreiden.


  Maak melding

 11. De verkiezingen zijn op komst en alles wordt van stal gehaald.

  De komende maanden zullen we overspoeld worden door dit soort berichten van zogenaamde experts en commentatoren.


  Maak melding

 12. Die wassie’s van Bouterse schijnen steeds te lukken, want zelfs tegen z’n zoon werkte het en was hij beschermd tegen diens plannetjes.
  Jammer dat die zoon geen wassie’s heeft laten doen, anders zat Preet Bharara nu achter slot en grendel.


  Maak melding

 13. Kung 2x joe no mang kibrie,wan dei ai go smeri !!!!!

  Ala sani san dei na dungru, è go kong la léti !!!!!!!

  San yu prani, dati yu è go puru !!!!!!!

  Mi opo yu luku dansi, yu opo mi luku fèti !!!!!!!!

  Wat ik me zelf afvraag is dit : Als die J Van den Heuvel dit allemaal wist, waarom komt hij nu pas ermee op de proppen ?????


  Maak melding

 14. Tegenwoordig toch alleen maar een bende machtswellustige, corrupte gluiperds.

  Maar over de Dino (Dinootje) gesproken:

  Is het domheid, naïviteit of machtswellust ?
  Want in crimineel opzicht was hij reeds in een vergevorderde staat.
  En het verhaal via misdaadverslaggever John van den Heuvel.
  http://www.telegraaf.nl/opinie/

  http://www.telegraaf.nl/opinie/22992939/__Proces_Dino_Bouterse_kan_vuurwerk_opleveren__.html
  Voor het volledig artikel natuurlijk via PREMIUM

  Ik wacht het vervolg proces in oktober 2014 wel even af.

  New Yorkse rechter
  Judge Shira Scheindlin.

  Lawyer Jose Maria Arrufat Gracia.
  (advocaat van Dino Bouterse)
  http://www.lawyer.com/jose-gracia.html


  Maak melding

 15. Dino werd “klaar gestoomd” om de wolf op te volgen..
  Hij (dino) waande zich onaantastbaar …
  de wolf:moordenaar, drugsdealer..zijn zoon idem…

  heb medelijden met zijn moeder..


  Maak melding

 16. Spannend verhaal.
  Ik ben benieuwd wat de waterkant panelleden, Koos de Jong en Henk Molenaar hiervan vinden.

  Ik ben blij dat ik in Nederland woon! Hier lusten de honden geen brood van.


  Maak melding

 17. Dit is een van de scenarios van Dino.

  Om de terreurgroep Hezbollah voor veel geld te faciliteren (oefentereinen etc), zou de democratie in Sranang zonder meer worden opgeofferd.
  Daarom had Dino bij Hezbollah een eigen gewapende macht geeist, bestaande uit Hezbollah terroristen.

  Dit rampscenario overkomt de staat Sranang omdat de veilgheidsdiensten vanaf de komst van Bouta, niet werken voor land en volk, zij werken uitsuitend voor en in het belang van een persoon, dhr DDB.

  Nog zijn de ogen van sommige Sranangmang nog niet geopend !

  Hopelijk wordt Sranang met een schok wakker na de getuigenis van de BGmaffiaman Roger Khan, die Bouta enkele malen in Sranang heeft bezocht.

  Wassi’s helpen niet bij Preet Bharara, de aanklager namens
  de USA.

  Volk van Sranang bereid u voor op, en denk na, over noodscenarios in de Sranang politiek !!

  Want moro hebi problema dji Desi o doro !!

  PS : De PG slaapt nog in deze zaak, hoe staat het met zijn onafhankelijkheid ???


  Maak melding

 18. Mocht dit op waarheid berusten over wat misdaadverslaggever John van den Heuvel in De Telegraaf zegt en gebasserd is op een uitspraak door een van Amerikaanse inlichtingendiensten gevoerde gerucht dan zou dit de totale val van de Bouterse en de Gangsters betekenen, in zoverre dat al niet het geval is, gelet op de luchtballonnen van DDB & the gangsters aan het Surinaamse volk en de noden waarin het Surinaamse volk leeft ( in het donker zitten, prijzen van het levensonderhoud stijgen met de dag, geen minimumloon, lage salarissen, rijken die rijker worden, armen die armer worden, enz) en de zeer slechte economie van het land.

  Ik sta er niet versteld van dat Dino en zijn gangsters met die gedachten rond liepen om DDB & zijn gangsters van de troon te stoten. Vele zaken wezen erop dat hij vanuit ging dat Suriname een land is als Noord-Korea, Cuba, veel moslimlanden, Afrikaanse landen oa Equatoriaal Guinee,Libië, enz en dat hij de enige echte opvolger was/is in Suriname van zijn vader. Zo gaat het toe in landen die door dictators geleid worden. Hun opvolgers komen uit de directe familie, zonen en of uit het leger/ zie de geschiedenis van dit soort lijders en dat soort landen. Het heeft/had er ook veel van dat bepaalde politieke lijders Suriname al verdeeld hadden en vanuit gingen dat het ook zo moest/moet blijven. Zie maar hoe deze lijders zich gedroegen op het onafhankelijkheidsplein en elkaar omarmden enige jaren geleden.

  De vraag is, waarom zou Dino dit hebben gezegd of dit bovenstaande antwoord/gevoerde gerucht hebben gegeven? Hij moet wel bij zichzelf te raden zijn geweest en tot het beself zijn gekomen dat hij behoorlijk in de knoop zit en naar een mogelijkheid zocht voor strafvermindering, om zo zijn vege lijf te redden. Niet bepaalt slim, maar moest iets zeggen om zo aan te geven dat hij beter op de troon kan zitten dan het monster van Fort Zeelandia, Moiwana, zijn vader. De Amerikanen zullen wel achteraf wel om zo veel domheid wel gelachen hebben en zien dat hij met dit gerucht niet beter voor hem wordt om voor strafvermindering in aanmerking te komen.

  De Amerikaanse geheime dienst hadden de zwarte Cobra naar Spanje gelokt en ook ontvoerd naar de USA zoals het in de tv-uitzending jaren geleden werd uitgezonden, maar hij bromt nog steeds in een cel in USA.

  De Dinoshow voor de rechtbank in NY begint in oktober 2014. Wordt Vervolgd

  Zie de zaak van Zwarte Cobra via google.


  Maak melding

 19. Hahahaaaaa de kleine ingi-boi van Casiwienie-ka denkt nu bij zichzelf ahaa maatie betre mie bing tang pikin jereh. Betre mie no bing trong no wang 2 letter sanie jee-rhe. Ingiboi ik wil nu van je weten, wie groot is geworden en wie, klein is gebleven? Wang sanie mie sabie zeker; en dat na 2 letter joe naga Dina e 2 letter now. Nu proef je hoe lekker of het is om de baas van dat land te (willen)zijn hahahaaaa a tietie a tietie(swietie)noh PRESIDENT VENETIAAN heeft nooit en hoefde ook, nooit bang te zijn voor wie of wat dan ook. En vooral niet voor zijn KINDEREN. Zaka-zaka DiDiBrie moro o mitie joe. Now now Herman Gooding e lafoe. De 15 slachtoffers van de decembermoorden ook, Roy Horb ooktoe e lafoe, e,a, want sanie o mitie ding ingi pappa en Din(a). Hup USA op 6 oct, wie dja e loekoe ding ingi. Alla ingi a no oeng maaatie. 25 mei 2015 exit ingie groot of klein. Odiiiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 20. Nationalis en Sjang,

  Doorgaans is misdaadverslaggever Van Den Heuvel heel goed geinformeerd, wat jullie ook van hem mogen vinden, want jullie kennen die man en zijn reputatie niet eens.
  Wel eens van Peter R, de Vries gehoord ?
  Die is gestopt als misdaadverslaggever en opgevolgd door John van den Heuvel.
  Beiden hebben het heel vaak bij het rechte eind gehad.
  Daarnaast denk ik met vele anderen, dat tijdens het proces van Dino in de VS veel zaken boven water komen, die onze president Bota diep in de problemen brengen.
  Dino zal er alles aan doen om voor strafvermindering in aanmerking te komen.
  Bovendien past het helemaal in de Surinaamse volksaard om je vader of moeder te verkopen voor een manja als je daar zelf voordeel mee kunt doen en voor alle duidelijkheid, ik bedoel dit overdrachtelijk.


  Maak melding

 21. Onze Nederlandse redimusus hebben weer een draak van een verhaal. Proberen ze met leugens de aankomende verkiezingen die zij zwaar zullen verliezen te ontzenuwen.

  Dit verhaal is zo krom dat je tot de zwakzinnigen moet behoren om het te geloven.


  Maak melding

 22. @ Bally

  Let op, mr Preet Bharara, aanklager in de zaak Dino, is niet olieom, doch zeer scherp !

  Getuige Roger Khan zal pres meeslepen in zijn vrije val, hij zal 100 % gaan voor strafvermindering.
  Gingen zijn bezoeken aan Bouta in Sranang over honderden kilos witte suiker of poedersuiker ???

  PS : no spang hr Bally, Dino en onze veiligheidsdiensten zijn in deze case De Zwakzinnigen gebleken !


  Maak melding

 23. Wil weten wie betaald om maar liefst 4 advocaten kantoren aan te Huren om deze Misdadige clown te verdedigen in New York. Is het geld gebruikt om deze advocaten kantoren met hun advocaten te betalen in plaats van het benodige appratuur om die 30 MW op te wekken. Ik vraag mij af wat deze clowns dachten dat er zou gebeuren een week terug nadat hij de opening had gepleegd voor de 30mw centrale bij EBS die 0 MW oplevert? Zouden we er niet achter komen dat hij weer jan klaassen wilde spelen samen met de EBS staff?


  Maak melding

 24. Reageerders, odi odi.

  Tegenwoordig toch alleen maar een bende machtswellustige, corrupte gluiperds.

  Maar over de Dino (Dinootje) gesproken:
  Is het domheid, naïviteit of machtswellust ?
  Want in crimineel opzicht was hij reeds in een vergevorderde staat.

  En over het verhaal via misdaadverslaggever John van den Heuvel roept bij mij ook wat vraagtekens op.
  http://www.telegraaf.nl/opinie/
  http://www.telegraaf.nl/opinie/22992939/__Proces_Dino_Bouterse_kan_vuurwerk_opleveren__.html

  Ik wacht het vervolg proces in oktober 2014 wel even af.
  Want dan heeft (Dinootje) te maken met :
  U.S. Attorney Preet Bharara

  http://www.justice.gov/usao/nys/pressreleases/
  http://www.justice.gov/usao/nys/pressconference/

  New Yorkse rechter
  Judge Shira Scheindlin.

  Lawyer Jose Maria Arrufat Gracia.
  (advocaat van Dino Bouterse)
  http://www.lawyer.com/jose-gracia.html

  Raadpleeg het volgende inzake de verschillende fasen in de procesgang over (Dinootje)

  http://www.scribd.com/doc/215475481/Dino-Bouterse-MEMORANDUM-OF-LAW-IN-SUPPORTOF-PRE-TRIAL-MOTIONS


  Maak melding

 25. De airstrip te bakhuys gebergte daar kun je in de avond vanaf 10 uur heel veel activiteiten zien plaatsvinden.
  Ga je overdag ernaar toe dan kom je een man of 30/40 tegen die gewapend rondlopen, zij zeggen zelf dat 80% ex militairen zijn, en zeggen de houtkap te verzorgen voor hun bedrijf. Zelfs 1 uur s’nachts hoor je een vliegtuig landen en vertrekken.
  Rarara vervoeren ze boomstammen of triplex of planken of board???????????

  Nu de verzorging van de 4 vrouwen met hun 14 kinderen is stopgezet verdenk ik Belfort ervan deze 4 dames en hun kroost waardebonnen te geven uit de staats pot.
  Ook vraag ik mij inderdaad af, zoals velen dit hier benoemen, waar komt al het geld vandaan om de 4 advocatenkantoren te bekostigen en ook nog de pandit advocaat Kandhai???????

  En ja er zal gezongen en gevloten worden door wie en naar wie en waarover kunnen wij hooguit gissen maar ons niet vergissen.

  Dino “yes it’s my dad who organizes the white powder, coyuld be flower or backing powder, affairs and the receiving pocket money I get from him, I take care for my 4 women and my 14 children and my other 4 women.

  To decrease my years in prison to max 30 years I agree to sing like a nightingale so just ask and I will give you all the answers you would like to have.


  Maak melding

 26. Er is maar één God en blijkbaar is zijn geduld op met Satan en zijn zonen. Wij wachten op de dag van gerechtigdheid en hopen niet dat hij vroegtijdig ingeslapen wordt, alvorens hij zijn vonnis heeft gehoord. Volgens militaire straf kan DDB de doodstraf krijgen. Graag een mooie strop gereedmaken voor deze lummel.


  Maak melding

 27. @Pero
  John van de Heuvel moet zijn komkommer tijd door en een artikeltje in leveren. Hij kan het zich echter niet permiteren onzin op te schrijven.
  Er zijn echter wel veel zaken waar men nu rekening mee moet houden:

  1) De aanklager is een sterke en slimme die ook Wall Street tycoons op de knieen gekregen heeft en miljarden heeft laten betalen. Dan is Dino chickenfeed.
  2) De verdediging heeft geen inhoudelijke maar procedurele bezwaren ingediend. Dat is niet sterk.
  3) De VS veegt haar billen af met het procedurele bezwaar omdat er meerdere veroordelingen (onder andere Roger Kahn) plaats gevonden hebben waar het zelfde is aangevoerd of van toepassing was.
  4) Jury rechtspraak in geval van narcotica en bedreiging van de VS moeilijk over te halen zal zijn niet schuldig uit te spreken.
  5) De straffen op de beschuldigingen heel fors zijn en mee werken de enige mogelijkheid lijkt te zijn om straf vermindering te regelen.
  6) Roger Kahn als getuige heel veel schade kan aanrichten als deze de beelden die men heeft gaat bevestigen. Dan is de kans groot dat de President van Suriname in de VS plotseling verdacht wordt van narcotica misdrijven en dat zijn veroordeling in Nederland aan geloofwaardigheid zal winnen. Wie zal hem dan nog kunnen of willen ontmoeten.
  7) Verklaren (waar of niet waar) kan Dino nog een beetje helpen om er met minder dan 40 jaar vanaf te komen.
  8) De rechtzaak gaat nu op 6 oktober van start en zal wel even duren. Dat is wel een periode dat Suriname het voorzitterschap van Unasur moet afronden en de begroting van 2015 moet behandelen etc.

  Beste Pero.
  Hoe beschadigd (terecht of ten onrechte, ik weet het niet) kan een zittende President raken als deze zaak uitgemolken wordt.

  Uitgemolken zal het worden net als alle andere schone beloften die ergens onderweg vergeten zijn.
  Ook hier zal de President (terecht of ten onrechte) in zijn blootje staan.


  Maak melding

 28. Jammer dat jullie niet zien dat hij een van de weinige is die vecht tegen moderne slavernij waar wij allen in leven. Jullie willen beter worden maar doen je les op een witte school niet wetende dat het zwarte systeem zich hier tegen verzet. Leer je lessen en steun bouta. En niet alleen bouta maar ook de andere leiders die zich hier tegen verzetten.


  Maak melding

 29. @Ruben

  Bouta is in witmanland Holland opgeleid en heeft zijn oranje staatsgreep met medewerking en onder begeleiding van de witte Ned MID gepleegd !

  Ongewapende Blaka Sma zijn door de massamoordenaar vernietigd met witte hulp !

  En u durft te babbelen over “witte” school” ???

  Moderne slavernij is hetgeen Dino met terrorismebeweging Hezbollah in Sranang wilde brengen ! Eigen-Hezbollah-leger
  voor de machthebbers, tegen de Sranang bevolking !

  Moderne slavernij is Sranang verkopen via steeds meer leningen aan de communistisch China. That is slavery (new colonialism) !


  Maak melding

 30. Iedereen die Bouterse haatte was ervan overtuigd dat hij op de hoogte was van de daden van zijn zoon. Nu wordt gezegd dat zijn eigen zoon een plan beraamde om zijn vader van de troon te stoten. Eerste vraag die ik daarbij stel is hoe goed geïnformeerd is deze John van den Heuvel a.k.a kinderontvoerder?

  Dan zie ik nog een wishful thinking in zijn bericht. Bouterse zou problemen krijgen met zijn onschendbaarheid? Welke problemen?
  Zolang Bouterse in Suriname zit kan hij aan geen enkel land uitgeleverd worden. Dat staat in de grondwet. Het heeft niks met zijn presidentschap te maken. Want dan dient gelijk een tweede vraag op. Voor zijn presidentschap was hij niet onschendbaar, waarom is hij dan in Suriname gebleven en is hij niet uitgeleverd, aan het land die daarom gevraagd heeft?
  Gek is dat Nederland nooit om de uitlevering van Bouterse heeft gevraagd ondanks zijn onterechte veroordeling.
  Er staat ook niets bij Interpol hierover open.
  Wellicht gaat John ervan uit dat de Amerikanen om zijn uitlevering zullen vragen. Wel zoals ik al aangaf verbiedt de Surinaamse grondwet dat en om de wet te veranderen moet een partij 2/3 van de zetels halen. Dat gaat de oppositie niet lukken. Dino is niet belangrijk in Suriname en de zaak Dino beïnvloed niet de Bouterse liefhebbers. Die gaan toch op hem stemmen. Zolang Bouterse in Suriname blijft voor de rest van zijn leven gaat hem niets gebeuren. Gezien wat onlangs op Aruba is gebeurd met de vertegenwoordiger van Venezuela, denk ik dat Bouterse er goed aan zal doen om niet meer te reizen.

  Kom ik op de politieke situatie. Voor de Bouterse is die gunstig. Suriname doet het goed economisch en het investeringsklimaat trekt aan. Wanneer een bedrijf bereid is 1 miljard in jouw land te investeren met nog geen 500.000 duizend inwoners is dat een teken dat jouw land stabiel is. Bij instabiliteit is het eerste wat bedrijven doen, jouw land ontvluchten. Er is geen enkel president en geen enkele regeerperiode geweest vanaf de onafhankelijkheid van Suriname die kan tippen aan de afgelopen 4.5 jaar. Er is nog veel werk aan de winkel, maar de afgelopen 4.5 jaar zijn nog altijd de beste regeerperiode in Suriname geweest. Dat is over de hele linie. Zelf het aantal buitenlanders (Nederlanders) is sinds de onafhankelijk nog nooit zo hoog geweest als nu. Als het slecht ging in Suriname waren ze er niet. Dan hadden ze Suriname gemeden.
  Ik verwacht dus een monsterzege van de NDP, want per slot van rekening gaat het om de portemonnee van de kiezers en die is tegenwoordig goed gevuld.


  Maak melding

 31. Iedereen die van Srananag houdt weet dat de pres verantwoordelijk is voor het handelen van het Hfd van de CTU, een gewapende macht !
  De pres hoort te weten wat deze dienst, die hij als een soort priveleger uit de grond heeft gestampt, en het hoofd daarvan precies doen, anders moet de pres aftreden !

  Dat heeft niets met haat of zo te maken.
  Wanneer de pres en de veilighedsdiensten (zogenaamd) niet weten waarmee Dino bezig was, dan dienen zij allen op te stappen, vanwege incompetentie !

  Hoe kan het dat een Hoofd bestrijding terrorisme van een land. zelf terrorist blijkt te zijn ?

  Waar blijven de konsekwenties van dit falen van pres en de veiligheids- en politiediensten ?

  PS : Na getuigenis van Roger Kahn in het Dino strafproces zal weer geroepen worden dat “mensen” de pres haten. Maar vergeet toch niet dat deze man massamoord heeft gepleegd op eigen ongewapende landgenoten !
  De USA vraagt niet om uitlevering van drugs- en terrorimeverdachten, zij komen de verdachten eventueel gewoon zelf ophalen !


  Maak melding

 32. @ Srafu,

  Je bent teveel bezig met je eigen wensen met anderen te delen. Je ziet het al voor je en zit met popcorn en al te wachten op de Amerikanen. Suriname is niet van Bouterse maar van alle Surinamers. De indruk die jij hier wil wekken dat Amerikanen heel erg begaan zijn met landen die ze binnenvallen geeft aan dat jij echt geen moer weet van de internationale politiek en er teveel haat in je zit. Je noemt jezelf Srafu. Je hebt ze in vele soorten gehad.. Wellicht bedoel je Redimusu, of lid van het corps zwarte jagers.
  Je bent zo van overtuigd dat ene meneer Khan gaat getuigen tegen Desi Bouterse terwijl de zaak helemaal niet over de heer Desi Bouterse gaat maar over zijn zoon en de ten laste gelegde feiten zijn volgens mij bij iedereen bekend die zich met deze zaak bezighoudt.
  Ik vind het van domheid en onpatriottisch gedrag getuigen als iemand de komst van de Amerikanen zit te verheerlijken, alsof de Amerikanen meester van de deugd zijn.
  Je kan nooit een Surinamer zijn. Je bent gewoon een wannabe suri, een van zovelen blanken hier op de site die de hele dag niets anders doen dan stoken onder de Surinamers.
  Gelukkig is jullie aantal niet representatief voor de Surinamers want het gros daarvan komt niet hier op deze site en houdt zich niet bezig met het dagelijks oeverloos gelul wat je hier aantreft.
  Fatsoenlijke discussies kan je hier niet voeren want de gemiddelde IQ hier is op het niveau van eencellige. Mensen die totaal geen kennis hebben van de internationale politiek zitten hun werkloze tijd hier te doden met het verspreiden van onzin. Gelukkig niet op de manier zoals IS of andere Jihad strijders dat doen. Die gaan tenminste vechten voor datgene waarin ze geloven. Hier heb je te maken met plastic surrogaat activisten die niet eens een deuk in een pakje boter kunnen slaan.


  Maak melding

 33. Die van deheuvel moet niet lullen ze hebben weer wat om over te ouwe hoeren waarom gaan ze putin niet vragen waarom hij alle importen van ze heeft stop gezet


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.