Health Promotion Tour in Para

2

Aanwezigen bij de aanvang van een Health Promotion Tour zondag bij het multifunctioneel gebouw van het districtscommissariaat van Para. Het project wordt uitgevoerd door het Ministerie van Volksgezondheid. De Stichting Regionale Gezondheidsdienst van het ministerie wil haar voorlichtingsactiviteiten meer diepgang geven door de communicatie met de bevolking te versterken.

2 REACTIES

  1. Ik vind, dat Paraman als voorbeeld in de Health Promotion Tour moet dienen. Hij kan de bevolking van Para tonen, dat ondanks zijn ondermaatse geestelijke ontwikkeling hij voor zijn leeftijd een krasse knar is.


    Maak melding

  2. Voorlichting geven (over de inhoud is niet gerept) en de communicatie (Nacho, Dhakelo, Piyo) met de bevolking versterken.

    Dit is je reinste politieke campagne, op staatskosten, tbv de regerende partij.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.