40ste editie van de Staatsolie zwemmarathon

2

Gordon Tauw Ngie Tjauw is dinsdagmiddag winnaar geworden van de 40ste editie van de Staatsolie (Keti Koti) Zwemmarathon. Tijd: 2 uur, 26 minuten en 9 seconden. Tauw Ngie Tjauw maakte en comeback na een pauze van vier jaren en heeft niet alleen de Arubaan Renze Postman, die in 2012 en 2013 winnaar werd, verslagen. Het is ook de 7de keer dat hij beslag heeft gelegd op deze titel.

De zwemkampioen zei na afloop dat het voor hem een eer was de titel terug te brengen naar Suriname. Renze Postma (2:32:44) en Dillon Willems (2:34:52), allebei uit Aruba, werden nummer 2 en 3. De marathon gaat over 18 km van Domburg naar de Marinetrap, Waterkant.

2 REACTIES

  1. Ik wens alle zwemmers en zwemsters heel veel succes toe en hoop, dat het met kwik bevuilde water van de Surinamerivier geen invloed heeft op jullie prestaties.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.