zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment30+ Caribbean Summer Party met La Fiesta

30+ Caribbean Summer Party met La Fiesta

-

Does Travel - naar Suriname

www.carifesta.nl – Na onze zeer geslaagde Easter en Pinkster Caribbean Party, is het deze maand weer tijd voor Carifesta! Op zaterdag 26 juli 2014 kun je weer volop genieten van de gezellige Caribbean 30+ party in de Sir Winston Club te Rijswijk. Ook op deze zomer editie gaan we swingen op de beste Caraibische muziek van toen en nu.

MUZIEK
Te gast is de populairste allround band van Nederland: La Fiesta! DJ Cliffhanger (o.a. bekend van de Brasil bar in Amsterdam) zal tussendoor zorgen voor de leukste #merengue, #zouk, #soca, #bubbling, #dancehall, #chutney, #kaseko en #kawina hits.

TOEGANG
Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij WARUNG MINI XL(DEN HAAG) of via internet hier bij Ticketscript. Op de avond zelf kun je ook kaarten aan de poort kopen indien beschikbaar (duurder).

CARIFESTA
Carifesta staat garant voor kleurrijk publiek en lekkere Caraibische muziek. Het is zomer dus de dresscode is COLOURFULL: kleurrijke mensen met kleurrijke kleding! En ook op deze editie hebben we lekkere hapjes van SuriBo Catering. Carifesta: het gezelligste 30+ Caraibisch feest van de Randstad!

LOCATIE
De Sir Winston Music & Entertainment Club is een exclusieve en sfeervolle locatie en ligt tegen NS Station Rijswijk aan(Openbaar Vervoer). Ook voor de bezoekers die met de auto komen, is de club gemakkelijk te vinden, want deze is gevestigd dichtbij de toeritten naar de A4 en de A13. Je kunt gratis parkeren aan het Kessler Park / Lange Kleiweg.

INFO
Zaterdag 26 Juli 2014
Sir Winston Club te Rijswijk (Zuid-Holland)
Adres: Generaal Eisenhowerplein 27 (parkeren: Kessler Park / Lange Kleiweg)
23.00u – 04.00u
Leeftijd: 30+ | 25plussers mogen mee onder begeleiding 🙂
Live: LA FIESTA & DJ CLIFFHANGER
Kaarten: WARUNG MINI XL DEN HAAG of online via Ticketscript:
Info: 06-37021928
Website: www.carifesta.nl

lf_fb

opening
Fernandes Express
BODO Party

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES