dinsdag, februari 27, 2024
HomeFotoBrillen voor leerlingen van basisscholen

Brillen voor leerlingen van basisscholen

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Commissie Eye-Screening van Lions Club Paramaribo West heeft vorige week zo’n 120 leerlingen van 11 basisscholen voorzien van een gezondheidsbril. Het project is uitgevoerd in samenwerking met optiek Ninon NV. De kinderen waren vooraf op school gescreend zodat de leerlingen die een bril nodig hadden die op juiste sterkte en maat konden krijgen. De overhandiging vond plaats in een feestelijke stemming in de KKF-beurshal.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

5 REACTIES
 1. Pleit ook voor extra rekenlessen voor de paarse politici die in de regering zitten. Misschien kan de Lions Club Paramaribo West dit ook voor haar rekening nemen. Scheelt een hoop ellende.


  Maak melding
 2. Hi ‘Koos’, wordt je niet moe van je zelf? Dat eeuwige, achterlijke geblaat van je om steeds weer elk bericht dat op deze site verschijnt te koppelen aan ‘paarse regering’. Beetje vermoeiend vind je ook niet… Ga hulp zoeken 🙂


  Maak melding
 3. 05 juni 2014

  Prima activiteit van Lions club Paramaribo !!!

  Srika hoopt dat dit initiatief in heel Suriname een vervolg krijgt.

  Want een van de oorzaken van minder presteren op school is dat te laat wordt ontdekt dat deze jonge kinderen een of ander oogafwijking hebben.
  Srika


  Maak melding
 4. @Administrator, begrijp me niet verkeerd, bij aanvang van de huidige regering had men iedereen welvaart beloofd. 4 jaar later moet de Lions Club brillen subsidiëren voor scholieren. In een normale situatie waren de ouders met hun kinderen naar een opticien gegaan.

  De koopkracht is systematisch aan het dalen is sinds het aantreden van de regering Bouterse/Ameerali. Dit heeft een ernstig negatieve invloed op het welzijn van vooral de kleine zelfstandigen, ondernemers en bevolking. De eerste contouren van 4 jaar Bouterse beginnen zichtbaar te worden.

  En nogmaals dat de Lions Club brillen wil subsidiëren is alleen maar fantastisch.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES