Edgar Davids en politicus Raoul Boucke bij zo: RAYMANN

0

Op zondag 18 mei 2014 is er weer een nieuwe aflevering van het TV programma zo: RAYMANN te zien om 23.15 uur op Nederland 1. Te gast in het programma van Jörgen Raymann zijn Leontine Borsato, Edgar Davids en politicus Raoul Boucke.

Raoul Boucke is de eerste Nederlandse kandidaat van Surinaamse afkomst tijdens de Europese verkiezingen op 22 mei. In het programma is hij te gast in het onderdeel ‘Identiteit van Nederland’, waar rappers, cabaretiers, columnisten, dichters en anderen geven hun visie op het Nederland van nu.

In Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen voetballer en ex-international Edgar Davids, want het WK-voetbal in Brazilië staat voor de deur. Tante Es praat met actrice en presentatrice Leontine Borsato. Zij is samen met Jörgen Raymann en haar zoon Senna te zien in de nieuwe film ‘Heksen Bestaan Niet’. Tante Es vraagt zich af: “Wie is je vader, wie is je moeder?”

Zondag 18 mei 2014, 23.15 uur, Nederland 1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.