Advocaat zeker van vrijspraak Bouterse in Nederland

96

PARAMARIBO, 7 mei – Irvin Kanhai, advocaat van president Desiré Bouterse, is er zeker van dat zijn cliënt wordt vrijgesproken in Nederland. Kanhai ziet het vonnis voor drugssmokkel niet lang meer stand houden. Wellicht reist Bouterse binnenkort al naar Nederland.

Inspiratiebron van het enorme optimisme is een herzieningsverzoek. Dat heeft de Nederlandse advocate Inez Weski ingediend bij de Hoge Raad der Nederlanden. Het optimisme kent zowaar geen grenzen. “President Bouterse houdt dit jaar nog een massameeting in Nederland, zonder dar hij problemen krijgt met Nederland met de Nederlandse justitie vanwege zijn veroordeling in verband met drugssmokkel”, zegt Kanhai tegenover de Ware Tijd.

Bouterse heeft het vonnis al bijna vijftien jaar aan de broek hangen. Het betreft de zogenaamde Stellendamzaak. Het betrof ongeveer vierhonderd en zeventig kilogram cocaïne die ontdekt werd in de haven van Rotterdam. Het vonnis werd geveld op basis van de verklaringen van Patrick van L. Die zei dat de cocaïne van Bouterse was. Volgens de advocaten heeft Bouterse geen eerlijk proces gehad. Er zijn ‘ernstige schendingen’ gepleegd op waarheidsvinding en rechtsgang.

96 REACTIES

 1. Sluit Bouterse maar op, als mede Surinamer schaam ik me Bouterse is een grote crimineel hij had nooit president mogen worden laat staan amnestie krijgen. Zwaar corrupt!


  Maak melding

 2. Zeker komt Bouterse in Nederland en wordt hij niet vervolgd.
  Maar dit heeft niets te maken met criminaliteit maar met geld.Deze Bouterse is geen haar beter dan de NPS. Hij is een product van Venetiaan.BOUTERSE ZIJN WOORDEN ZIJN LETTERLIJK TEGEN HAAR MEDE DIEVEN WERK MET HOLLANDERS WANT DIE PRATEN NIET.Zie tijdens zijn regeer periode wie alle adviseurs/opdrachten hebben verkregen.Er zijn geen banen geschept voor onze kinderen maar werden buitenlanders binnen gehaald voor de projecten en werk. ALLE TELECOM VERGUNNINGEN ZIJN VERGEVEN AAN WITTEN.
  En dan durven deze zwarten nog te zeggen wij hebben de kennis/geld en mensen niet voor.
  Het volk kan maar een ding naar elkander kijken en elkaar niets gunnen.Niet kunnen inzien dat ze het heel moeilijk hebben.Dit is het werk van de NPS.


  Maak melding

 3. Als ik in de schoenen van Kanhai stond zou ik niet te gauw juichen. Want de betrokkenheid van Bouterse voor drugstransporten samen met zijn zoon zal aanstonds door de Amerikanen worden bewezen. En mocht bij voet zetten op Nederlandse bodem, dan wacht hem een arrestatie voor de decembermoorden. Laat hem komen.


  Maak melding

 4. het bekende verhaal…nu ligt het wederom aan anderen.
  Het is in 2003 reeds mislukt en ook nu weer een utopie om te denken dat hij zomaar zijn narcokop in Nederland kan gaan vertonen.

  Mei 2015 wordt hij uitgekotst door de kiezers en nu zoekt hij reeds naar een vluchtweg. Want als na de verkiezingen de paarse beerput opgetrokken wordt, dan slaat hij op de vlucht. DE LAFAARD…


  Maak melding

 5. Ha ha ha ha haaaaaaai wwwwwoooooii mie worongggg. Weski tikie joe broedoe monie ie tang fie. Welke officier van justitie heeft de man onder drukgezet. hahahaaaa zaka- zaka DiDiBrie had je de 15 slachtoffers ook maar 1 kans gegeven om een advocaat als deze geldwolf Weski te ontmoeten; dan zou jij DiDiBrie NIET ook hiervoor hoeven te boeten. De amerikanen die hebben niemand onderdruk gezet,maar lekker in de val gelokt dus dja jo boetoe wwwwel , hopelijk voor 25 mei 2015. Hiervoor mie o bigie vel gie joe, want jij MOET de bak in. Je hebt niets met drugs te maken en kortgeleden nog is je naam genoemd in de zaak Piet Wortel. Dan waren er problemen met de nu overleden Nelom (coupepleger/medeverdachte 8dec moorden)); en ja hoor het was om/voor drugs. Toen deze naar zanderij toogde en zijn spul ophaalde en er ruzie ontstond tussen joe en Nelo en deze ruzie duurde vrij lang. Maar zo bang /laf als je bent durfde je geen confrontatie aan met Nelo, joe zaka=zaka joe. Hoe zat ’t met dat geval Marcel zeeuw jij DiDiBrie en birkanthie is dit ook een leugen? En zo dook je naam steeds weer op in vele drugszaken fa waka dang, waarom hebben ze je er altijd bij gehaald en altijd weer voor je gelogen? DiDiBrie je hebt altijd gezegd dat je je niet druk maakt met Nederland toch. Da ve waarom je doet zoveel dinge tegen dit vonnis. Je verkwaseld alleen maar dat geld van de Suries maar ie kies ding mooi, want ze waren gewaarschuwd. DiDiBrie je mocht nooooiit aan de macht komen in Su. Odiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 6. ” President Bouterse houdt dit jaar nog een massa meeting in Nederland “.

  Kanhai, volgens mi yu njang a Ramtahal bung strak !!!! Even je roes uitslapen dan wordt je weer nuchter !!!!

  Don Jorge Zorreguieta mocht het HUWELIJK van zijn EIGEN hija ( dochter ) NIET bijwonen en ” HOFNAR Kanhai gaat ervan uit dat de persoon die op 8 – 12 – 82 de lakens uitdeelde in het ” ABATTOIR ” genaamd Fort Zeelandia wel wordt toegelaten.

  Zie het denkniveau van een Surinaamse Topadvocaat. Nou ja, top !! ?????

  De HOFNAR is vanwege zijn enorme enthousiasme beslist vergeten te vermelden dat na de massa meeting ” Desiderius ” ook zal worden ontvangen door El rey Guillermo Alejandro y su esposa Maxima om tot slot GEZAMENLIJK om de foto vereeuwigd te worden.

  Een echte LOLBROEK, die Kanhai.

  Hälsningar från CHAVÉZ


  Maak melding

 7. Allen,

  Ben niet voor of tegen Bouterse.
  Het valt wel heel erg op dat bepaalde uitspraken van mensen op deze site de indruk geven dat er in Nederland alleen maar eerlijk mensen in de politiek zitten en in Suriname alleen maar schurken.
  DROOM MAAR LEKKER VERDER.(kennis is macht)


  Maak melding

 8. Inez Weski beter bekend als de teenheks van de Duivel slaat de plank volledig mis. Mocht Bouterse vrijgesproken worden dan is Bouterse meer dan welkom in Nederland. Hij kan rekenen op een warme ontvangst van de DEA op Schiphol. Zaak zoonlief bereikt eerdaags een climax.


  Maak melding

 9. Hoe zo heeft Bouterse geen eerlijk proces gehad? Iedere verdachte heeft het recht gehoord te worden. Ook Bouterse heeft dat recht gehad maar heeft er geen gebruik van gemaakt. Dat doet hij nu ook in de zaak van de decembermoorden. Hij is nog nooit komen opdagen, terwijl er al vele zittingen zijn geweest. Een amnestiewet kan hij in Suriname misschien erdoorheen krijgen met al zijn corrupte coalitiegenoten, in NL gaat dat niet lukken. Kanhai heeft geen idee waar hij het over heeft. Die probeert de domme volgers van Bouterse moed in te spreken. En daar zal Bouterse hem dik voor betalen.


  Maak melding

 10. De advocaten, de zwerver en de gothic, zullen er financieel wel weer flink beter van worden, betaald worden met geld uit de cocainehandel en de surinaamse belastingbetaler, gewoon een klote moraal houden die gasten er op na, kan ook moeilijk anders met zo’n client.
  En zoals bij alle andere processen zal de grote boosdoener wel weer schitteren door afwezigheid


  Maak melding

 11. Die zwerver van kanhai dacht ook het 8 dec process te gaan winnen, maar er moest wel even snel een omstreden amnestiewet op de valreep ingevoerd worden voordat de krijgsraad een uitspraak zou doen, die in het nadeel van die zelfde Bouterse zou vallen.
  Die getuige die toen zogenaamd in het drugsproces tegen bouterse een getuigenis heeft afgelegd in ruil voor strafvermindering, zal nu reeds een som geld hebben ontvangen van deze zelfde moordenaar, om zijn getuigenis weer in te trekken, alsof deze moordenaar nooit iets te maken heeft gehad met drugs, en hoe zit het dan met die ontmoetingen met een grote drugsbaron Chan die uitgeleverd is aan Amerika, die nu een levenslange gevangenisstraf uit zit, en ontmoetingen met Piet Wortel, die 400 kg drugs in bezit had, waarvan 200 kg voor Bouterse bestemd was, dat berustte zeker ook niet op waarheid, en nog even gaan we horen hoe ver deze moordenaar betrokken is bij drugstransporten van zijn zoontje die nu vast zit in een Amerikaanse cel.


  Maak melding

 12. Mooi, laat die paarse pauper maar komen!
  Dan zal ik hem persoonlijk laten ophalen door een paar hele goeie vrienden van mij!

  Er is al een heel mooi hotel voor hem gereserveerd, ergens in Haarlem.


  Maak melding

 13. mijn gude genade…als jij komt naar Nederland da is dat een klap in ons “Bijlmer” gezicht…

  als jij komt naar den haag da ga ik spugen in jou gezicht 🙂


  Maak melding

 14. “Het optimisme kent zowaar geen grenzen.”

  Zijn daden kent ZOWAAR ook geen grenzen!!
  =========================================================

  “Er zijn ‘ernstige schendingen’ gepleegd op waarheidsvinding en rechtsgang.”

  Look and hear who’s talking about JUSTICE and TRUTH…
  Is this a joke?

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding

 15. Bouterse wordt Warm ontvangen in Nederland. Alle Surinamers zullen achter hem staan al is het maar alleen om te erkennen dat wij Surinamers zijn en onze rotzooi zelf maken en opruimen.


  Maak melding

 16. Inez Wesk en Irvin Kanhai zou je zeggen twee handen in in
  buik.Hier in nederland gaat het niet om rekken en strekken.
  Hier hebben wij een rechten!!! jammer dat die jullie niet
  kennen.Maar hoe zit het met de december moorden dan!!
  Omdat hij zeker niet gedaan heeft, hebben jullie hem amnestie verleend.

  O, ja waar hebben jullie twee (Inez Weski & Irvin Kanhai) academische graad voor leugens gehaald.


  Maak melding

 17. …… Dus nu wil die lelijke ouwe geitebok dat ik geloof dat bouterse op alleen het gepraat van de belg is berecht en nergens bewijs? …..dus een belg zei: bouterse heeft drugs. En toen werd hij veroordeeld door een gehele serie rechters? …. Ik ga lachen , hoor, mag ik….?


  Maak melding

 18. =Dit is gewoon een verkiezingsstunt.

  =Waarom nu pas naar buiten komen om te vertellen dat het een leugen is???
  =Ik ben benieuwd wat die persoon van Bouterse heeft ontvangen. Geld, een stukje grond, een villa, wie zal het maar weten.

  =Hoe komt Bouterse zijn zoon dan aan al die drugs?

  -Vanaf Bouterse president is heeft hij zich nog nooit laten zien in Nederland. Natuurlijk niet, omdat hij zelfs geroepen heeft dat de Surinamers in Nederland landverraders zijn.

  -Bouterse, Brunswijk en nog vele anderen mogen gewoon achter de tralies gezet worden.


  Maak melding

 19. Kanhai:
  Wellicht reist Bouterse binnenkort al naar Nederland.“President Bouterse houdt dit jaar nog een massameeting in Nederland, zonder dar hij problemen krijgt met Nederland met de Nederlandse justitie vanwege zijn veroordeling in verband met drugssmokkel”

  Ik denk dat hier sprake is van de gedachte en wens van iemand die graag processen vertraagt en meedoet aan politieke marketing.
  Hopelijk wordt hier door de rechtspraak, welke Suriname niet kent, nogmaals gewezen hoe het moet en niet door de politiek een verdachte vooraf te behoeden voor arrestatie en schuldoplegging door zogenaamd een amnestie wet aan te nemen.

  Time wil tell en Kanhai zet hem zelf maar eens op het vliegtuig maar na mei 2015 zodat er geen gebruik kan worden gemaakt van diplomatieke onschendbaarheid zodat hij aan zijn hoger beroep kan deelnemen..
  Maar opgelet oproepen in Nederland om te verschijnen is niet het zelfde als in Suriname. In Nederland kun je niet zeggen “mi ne kong. Neks de no mang doe mi. Mi e kong oteng mi wani. Mi na baas”.
  Lachen hé we zullen zien als hij durft te komen en als hij dan durft te zeggen mi na baas.


  Maak melding

 20. Ik vraag me gevoegelijk af wie de rekeningen van Kanhai en Weski betaald.
  Is het uit het privé vermogen van DB of komt het uit het budget 2014 van het kabinet of uit kas van de overheid of uit het budget van 2015 van buitenlandse zaken????????????
  Of komt het van de verwachte miljoenen van zoonlief of van het buitenlands vermogen, die niet als een MOT melding is vermeld??????


  Maak melding

 21. Hahahahaaaaaaa…waarom reist hij niet NU naar Nederland?!Hij heeft toch Amnestie?!!
  hahahaaaaaaa……eerst wil hij de volle 100% garantie van Nederland dat hij niet opgepakt zal worden op papier staan .Hahahaaaaaa Nederland heeft vele keren gezegd en openlijk ook dat hij welkom is om Nederland te bezoeken,maar dan wat gaat bouta zoeken in Nederland,hij haat Nederland toch?!!

  HE LOVES TO HATE THE NETHERLANDS !!!
  HAHAHAAHAAAAAhaahaaaaaa…


  Maak melding

 22. Advocaat Weski voor overleg naar Suriname bron Star Nieuws nov. 2013

  Advocaat Inez Weski is vandaag vanuit Nederland vertrokken naar Suriname. “Ik ga voor overleg met mijn cliënten”, zei Weski op Schiphol. Haar cliënten zijn onder andere president Desi Bouterse en Piet Wortel!!!!!

  !!! andere cliënten zijn mss ook Muntslag en Dino !!!

  eerder had DADA advocaat Moszkowicz,…nu deze zelf aan het bedelen is om uit het gevang te blijven, komt DADA opzetten met een tante Jenny uit het noorden 🙂

  heer Spong…..ik (wij) wachten op jou reply!!!!


  Maak melding

 23. De man die zich Glenn Pengel noemt zit helemaal in trans!
  Als hij bij zijn positieve is zal hij echt schrikken wat hij zelf schrijft.
  Waterkant forum maakt sommige mensen gek niet dan?

  De familie Pengel zal denken wie is nou die gek.
  Sranang joe na katibo.


  Maak melding

 24. waarschijnlijk heeft p.van loon een mooi bedrag ontvangen van de drugs crimineel om van koers te veranderen waar hij master in is zowel weski,maar denk niet dat de hoge raad erin trapt en nooit ook,zou mooi zijn als dino ook binnenkort vrij komt door deze trucjes.


  Maak melding

 25. Spatta kondre,
  Weet precies of ze Bouterse vrij spreken dat zij 30 miljoen moeten dokken.
  Je gaat toch niet iemand veroordelen omdat die persoon gezegd heeft dat jou land de grootste pedofielen land is.
  Men heeft altijd een grote mond van vrije meningsuiting.

  Maar als het hun nadeel is dan ben je genaaid.


  Maak melding

 26. Laat Kanhai eerst maar eesn Dino zien vrij te krijgen.
  Kanhai mag dan in Suriname een wereldwonder zijn. Buitens Suriname lachen ze om deze clown.


  Maak melding

 27. Huh? DDB wilde toch helemaal niets van de Nederlanders weten? Hij vond het toch prima dat hij niet gewenst was in Nederland en dat er een veroordeling op hem zat te wachten in Nederland??? Hij wilde destijds toch ook geen enkel geld en/of liefdadigheden aannemen en heeft geroepen dat hij Suriname zelf gaat opbouwen met eigen Surinaamse middelen?
  Dan wat wilt hij in Nederland komen doen?? Een massameeting?? Met wie in godsnaam?? Niemand in Nederland wilt ook maar 1 minuut zijn tijd verspillen met deze moordenaar. Misschien een paar idioten in Nederland, maar die zijn zo dom, daar bereikt hij toch geen moer mee.

  Eigenlijk moet Nederland doen alsof ze alle aanklachten hebben ingetrokken en naar Nederland laten komen. Kan ie gelijk opgehaald worden en vast gezet worden, zodat Suriname is bevrijd van deze smerige rat. En daarna uitleveren aan Amerika.


  Maak melding

 28. glenn pengel ding kogfo sa poring djie joe , joe i pré sabiemang toch .
  daalijk jo takie na sma wies joe ma na ding san sang joe i tak nanga joe moffo o go strafoe joe nanga ding trawang sang di pré sabiemang .


  Maak melding

 29. ja hoor,

  laat hij maar komen ,we gaan hem opvangen en begeleiden naar scheveningen..

  daar kan hij lekker tot rust komen de komende tijd..

  wat een opluchting.


  Maak melding

 30. Ai mi goedoe,Laat deze Advokaat Irvin Kanhai geen verhalen als Fabeltjes krant rondvertellen.Het lijkt mij sterk,dat bigi Baas naar Blanda komt voor een Massameeting!!!!!!


  Maak melding

 31. Rechters laten zich tegenwoordig soms beinvloeden door de publieke opinie of misleiding van de Openbare Ministerie of knoeiwerk van de opsporingsambtenaren. Rechters moeten onafhankelijk zijn en recht spreken zonder aanziens des persoon. In Nederland zijn vele zaken bekend waar verdachten in de eerste instantie werden veroordeeld omdat de Openbare Ministerie feiten had verdraaid of verzweeg of de politie knoeide met bewijsmateriaal. Dus Bouterse maakt zeker een kans als het bewijsmateriaal niet deugt.


  Maak melding

 32. Laat hem naar Nederland komen…hier is hij vogelvrij.
  Er wacht hem een warm(hot, hot, hot) welkom.

  Oja…enkele reis is voldoende hoor.


  Maak melding

 33. Zelden worden zaken in cassatie in het voordeel van de verdachte beslecht. Het feit, dat Patrick van L. zijn verklaring tegen Bouterse achteraf ingetrokken schijnt te hebben, is geen nieuw feit. Zijn eerdere verklaring telt, want misschien heeft Bouterse hem nu omgekocht om anders te verklaren. Bovendien wordt in het recht nooit iemand veroordeeld op basis van een getuige. Ik ben er zeker van, dat mevrouw Weski bij de Hoge Raad nul op het rekest krijgt en dat meneer Kanhai te vroeg gejuicht heeft. Dat maakt hem tot een hele domme advocaat.


  Maak melding

 34. Het is heel de wereld bekend dat deze veroordeling van Bouterse een afrekening van Nederland was jegens Bouterse.

  Patrick van Loon was een drugs crimineel die al enige tijd door de Amerikanen werd gevolgd, maar die hebben de Hollanders niets hierover gemeld. Na zijn aanhouding met drugs in Stellendam, heeft een officier van Justitie gezegd, van; jongen je krijgt strafvermindering als je getuigd dat deze drugs van Bouterse afkomstig is.

  Er is toen een scenario opgesteld die toen waterdicht bleek te zijn. Nu blijkt dat Justitie in Ned.(zoals altijd) haar belofte jegens verklikkers nooit nakomt dus wil deze meneer nu gaan praten !

  Dit zelfde verhaal hebben we eerder gezien bij het oppakken van ‘De Zwarte Cobra’ Henk Rommy door de Amerikanen in Spanje, die was verlinkt door de Nederlander ‘lange Bert’ (Bert Schilder)

  Deze lange Bert was ook heel veel beloofd door Justitie (KLPD)in Ned en een zak met geld 45K guldens meegekregen om een nieuw leven op Isla de Margarita (Venezuela) op te bouwen, waarbij maandelijks een 2500 guldens zou worden overgemaakt.

  Deze man is uiteindelijk van ellende, heel erg ziek en berooid gestorven in Den Bosch !

  Patrick van Loon !!!! Jij bent ook gewaarschuwd !!!!


  Maak melding

 35. Nee! Nog sterker, hij gaat eerst als burger naar de USA
  om zijn “onschuldige” de beste, de aller allerbeste
  zoon op te halen. Dan komen ze gezamenlijk hun trouwe
  aanbidders in Nederland opzoeken;

  – ndp fornever
  – anna_zonderkop
  – niets dan onwaarheid
  en
  – para de suppletiedebiel

  Verder gaat Irvin Kanhai nog even langs Wolfenbuttel
  (Psychiatrisch Centrum Suriname) een kamer uitzoeken.


  Maak melding

 36. Wishfull thinking en het proberen de weglopende achterban en erger nog het volk te misleiden.
  Notabene Crimineel DDB respecteert de wet in Suriname niet dat weet men in Nederland maar al te goed, dus zal zijn verzoek worden afgewezen.
  Nederland heeft van de VS al informatie dat DDB de baas achter de drugsorganisatie van zijn zoon zit.
  De VS zullen heel binnenkort komen met hun ten laste legging aan DDB. DDB zit gevangen in het net van justitie in de VS, er is geen ontsnappen voor hem aan.

  Leve Suriname zonder DDB.


  Maak melding

 37. Onze notoire bowmang is weer aan het dromen. Het lukt hem niet om Dino die ondertussen verheven is tot boeler niet vrij te krijgen, dan denkt hij dat hij na jaren nog vrijspraak krijgt.Hij heeft wel gevoel voor humor ik lach me rot.


  Maak melding

 38. Reeds in 2000 had de veroordeling van Bouterse een bittere nasmaak. Als de Belg van Loon zijn getuigenis tegen Bouterse inderdaad intrekt
  omdat hij door de Nederlandse justitie werd gedwongen om een valse verklaring af te leggen dan ziet het zeer slecht uit voor Het Openbaar Ministerie in Nederland.
  Lees hier onder maar wat een vuil steekspel Het OM speelde in 2000 om Bouterse veroordeeld te krijgen en daarmee politiek buitenspel te zetten, dachten ze:

  Den Haag, 1 juli 2000

  Het Haagse hof vond de anonieme getuigenissen tegen Desi Bouterse niet overtuigend. “Dit is wat er over is van de grote Bouta.”

  Door onze redacteur BAS BLOKKER

  DEN HAAG, 1 JULI. “Verhalen leiden niet zonder meer naar verdachten”, zei de president van het Haagse gerechtshof, mr. E.P. von Brucken Fock, “laat staan tot veroordeling van die verdachten.” De president las gisteren een uitgebreide samenvatting voor van het 172 pagina’s beslaande arrest in de zaak-Bouterse en veegde daarin en passant tien jaar werk van het zogeheten CoPa-team van tafel. Verhalen waren het, waarmee het openbaar ministerie een veroordeling van Desi Bouterse als drugsbaas had gehoopt te bewerkstelligen – meer eigenlijk niet.

  Jarenlang heeft het CoPa-team (Colombia-Paramaribo) onder Surinamers gezocht naar personen die belastende getuigenissen konden afleggen tegen Desi Bouterse. Ze vonden er acht die anoniem wilden getuigen. Na onderzoek door de rechter-commissaris bleven er zeven over. Van drie getuigen is de identiteit toch bekend geworden. En tot overmaat van ramp werd het grootste deel van hun verklaringen gisteren door het hof naar de prullenbak verwezen.

  De advocaat van Bouterse, A. Moszkowicz, had aangevoerd dat de obstakels voor de verdediging bij het horen van deze getuigen een eerlijk proces in de weg staan. De getuigen zaten tijdens het verhoor in een soort diepvrieskist, slechts zichtbaar vanaf de schouders. Ze droegen snor en pruik, hun stem was vervormd en in sommige gevallen mocht alleen de rechter-commissaris de vragen stellen. Toch, zei de president van het hof, is het belang van Bouterse daarmee niet fundamenteel geschaad.

  Maar vervolgens brandde hij de getuigenissen één voor één inhoudelijk af. Ook de verklaring van getuige ‘NN III’, waarop de belangrijkste beschuldiging stoelde: dat Bouterse deel uitmaakte van een criminele organisatie. Doordat de identiteit van deze getuige bekend werd, kon het hof hem horen, wat de rechtbank vorig jaar nog niet kon. Zo werd duidelijk dat de kennis van NN III niet meer was dan van horen zeggen, gehoord van twee niet nader genoemde leden van de Surinaamse krijgsmacht. “Niet voor bewijs bruikbaar”, oordeelde het hof.

  De president deelde ook een klein tikje uit aan de Haagse rechtbank. Inzake de veroordeling vorig jaar van Bouterse voor deelname aan een criminele organisatie schreef het hof in zijn arrest dat “het bestaan van die organisatie kennelijk op voorhand al aangenomen” is. Het hof vind dat daarvoor het wettig bewijs ontbreekt.

  Zowel voor de verschillende rechters-commissaris als voor de behandelende officieren van justitie is het oordeel van het hof over de inhoud van de getuigenissen een pijnlijke aangelegenheid. Persadvocaat- generaal H. Wesselink zei na afloop dat het tijd werd voor een analyse van het gebruik van bedreigde getuigen. “Misschien is aanpassing van de wetgeving nodig.”Het openbaar ministerie had rekening gehouden met vrijspraak op verschillende onderdelen. Een medewerker van het OM verwachtte dat het hof twee van de zeven feiten bewezen zou achten: smokkel van 474 kilo cocaïne in 1997 en deelname aan een criminele organisatie. Door die laatste beschuldiging haalde het hof een grote streep.

  Het is uiteindelijk de verklaring van een 32-jarige Belg die de Nederlandse justitie voor totaal gezichtsverlies heeft behoed en die de voormalige legerleider heeft helpen veroordelen tot elf jaar gevangenisstraf. De Belg kreeg acht jaar gevangenisstraf voor zijn aandeel in hetzelfde drugstransport als waarvoor Bouterse nu elf jaar krijgt.

  “Dit is wat er over is van de grote Bouta, de leider van de wereldhandel in cocaïne”, smaalde advocaat A. Moszkowicz gisteren. “Een transportje, vierhonderd kilo cocaïne.” De raadsman huppelde na de uitspraak met een danspasje de rechtszaal uit en liet zich buiten uitgebreid feliciteren. Toch is zijn vooral op de procedure gerichte verdediging nauwelijks van invloed geweest op het arrest.

  De getuigenis van Van L. is niet onomstreden, aangezien hij een overeenkomst met het OM mocht sluiten, waarbij hij voor zijn belastende verklaring over Bouterse strafvermindering van 21 maanden krijgt. In cassatie zal advocaat Moszkowicz zijn pijlen vooral op deze constructie richten. Mocht de Hoge Raad het arrest van het hof vernietigen, dan begint het proces in feite van voren af aan.


  Maak melding

 39. Hoor de Presient Gods molen maait langzaam maar zeker, Look whoos talking…….
  Wat moeten de nabestaanden dan zeggen? hai boi deze man Bouterse heeft geen drupje schaande.


  Maak melding

 40. wat een praatjes allemaal.
  dit is echt een anti bouta site.
  als en mocht bouta naar ned. komen dan poepen die sukkels met hun grote smoel in hun broek.
  internet gangsters zijn er zat.
  ook al is bouta niet mijn of jullie keus , respecteer tenminste het ambt dat hij vervuld.
  bouta , oftewel de ndp is democratisch gekozen.
  als santokkie de verkiezingem zou winnen zou ik hem ook respecteren ,al was het maar omdat hij de meerderheid van de stemmen heeft.
  suriname is een democratie en door een stelletje slecht opgeleide en onopgevoede amoebes krijgt het ambt van de president van suriname een zware downgrading.
  als je klaagt over de pres , dan klaag je over de meerderheid van het volk.


  Maak melding

 41. Jay
  Sluit Bouterse maar op, als mede Surinamer schaam ik me Bouterse is een grote crimineel hij had nooit president mogen worden laat staan amnestie krijgen. Zwaar corrupt!

  JAY of Mede Surinamer?
  Het lijk of als je vandaag uit China bent gekomen en binnen 2 weken een Surinaamse paspoort , rijbewijs en grond en huis cadeau kreeg. Dat maak jou uiteraard een MEDE SURINAMER en je zult Nooit een echte SURINAMER of LANDGENOOT zijn. Gelukkig identificeert JAY zich correct. Mijn verzoek aan jay is dat hij zijn klep dicht houdt en het discuteren over laat aan echte Surinamers.


  Maak melding

 42. Toen Bouterse ooit te kennen gaf president van Suriname te worden werd hij ook bij voorbaat door enkelen voor gek verklaard. Maar het kan verkeren.
  In Nederland zijn er legio voorbeelden waarbij veroordelingen vanwege procedure fouten en misleiding van het OM en justitie, werden teruggedraaid. Bijvoorbeeld de zaak Lucia de Berk. Zij werd bij voorbaat door de justitie als dader aangemerkt waardoor er bij de justitie sprake was van een ’tunnelvisie’. Dat wil zeggen dat justitie onderzoek verrichtte puur om Lucia de Berk veroordeeld te krijgen zonder te kijken naar andere omstandigheden.

  Dat er sprake is van ’tunnelvisie’ bij de veroordeling van Bouterse is meer dan duidelijk en daarbij komt nog dat de belangrijkste getuige tegen Bouterse ook nog door justitie werd gemanipuleerd.

  Bouterse is puur en alleen door de ‘gemanipuleerde’ verklaring van Patrick van Loon veroordeeld.
  Wanneer Patrick van Loon nu aangeeft dat die verklaring destijds inderdaad gemanipuleerd is door de Nederlandse justitie dan zal het mij zeker niet verbazen wanneer de veroordeling van Bouterse inderdaad wordt ingetrokken.


  Maak melding

 43. Het zal me niet verbazen als hij wordt vrijgesproken. In nedrland kun je namelijk ook geatis een advocaat krijgen en ondertueeen strijken miljoenen crimineel geld op.
  Laten het even afwachten. Nederland staat op de loer want vele neeerlanders willen zich in su vestigen en dat moet natuutlijk op rolletjes lopen. Het zal mij ook niet verbazen als er miljoenen onder de tafel geschoven zulken worden.
  We houden het in de gaten


  Maak melding

 44. De Hoge Raad is niet die bovenwinkel van de ouders van Kanhai, maar een zeer gezaghebbend instituut met goed opgeleide mannen en vrouwen.
  Zij beoefenen in hun vrije tijd geen landbouw, maar houden hun kennis bij. Bij Kanhai schort het nog aan kennis, want in het rijk der blinden is eenoog koning.


  Maak melding

 45. ik wil ff wat zeggen en dat is dat meneer pengel niet moet praten over mijn zwager marcel want hij kent hem niet dat was het wat ik wilde schijven.
  hij denkt dat hij alles weet maar?


  Maak melding

 46. Bouterse heeft de uitspraak van kanHAAI inmiddels afgedaan als een “grapje”.

  Zoals gebruikelijk in Su., eerst schreeuwen en roeptoeteren en daarna met een broek vol stront van angst alles weer ontkennen.


  Maak melding

 47. Belachelijke uitspraken!

  Zoals we gewend zijn, weer een losse flodder van die kanhaai.
  Zijn opmerkingen betreffende het bezoek, worden vluchtig afgedaan, als zijnde een grap.
  Geintje…..maar niet heus.

  Afgezien van het feit dat het ongehoord is, voor een pres van welk land dan ook, om in een ander land een massameeting te houden, realiseren mensen zich niet dat de surineds geen stemrecht hebben.

  Wat komt fouta hier doen? Wat is het nut van een massameeting, alleen maar bullocks.
  Heb je een tekort aan stemmen in suri, whahahahahahahahahaha…

  Dat hij zich laten verdedigen door een louche advocaat die continu ongenuanceerde uitspraken over serieuze zaken doet, zegt genoeg.

  Waardeloos!


  Maak melding

 48. Oooh, vandaar dat die dragqueen onlangs, in dec 2013, naar su ging.

  Zogenaamd om wat privézaken te regelen, nu weten waarom.
  Wat is het nut hiervan? Je doet je best maar.

  Moskow heeft in 2003 een mislukte poging gedaan. Later kreeg hij spijt van zijn acties.
  Zijn spijtbetuigingen hebben niet geholpen, vandaag kan hij zijn beroep niet meer uitoefenen.
  Als ze een stok weten te vinden, dan zullen ze die gebruiken.

  Handig is om deze zaak simultaan te laten lopen met de rechtszaak van de nabestaanden.
  De nabestaanden hebben geen geloof meer in de rechtsstaat suri en gaan nu naar de Hoge Raad.
  Voor de uitslag zal hij voor de Hoger Gerechtshof moeten verschijnen. Dan kan hij direct doorlopen naar de zitting mbt de dec moorden. Gevolg rechtstreeks scheve, gheghegeheghe.

  Zieluggggghhh hoor en weer moet een Nederlander je troep opruimen.
  Je blijft afhankelijk van ze….

  @bally, paraman en consorten op het forum.
  Jullie zaten al in de startblokken las ik, whahahahahahahahaha.
  Terug naar je hok, de realiteit ziet er helaas ietsie pietsie anders uit, geheghegheghe…


  Maak melding

 49. Ai booi Surinamers, ik schaam me voor jullie. Als pingo’s vallen jullie Bouterse aan, zonder respect te hebben voor jullie leiders. Ook genieten jullie van het feit dat zijn door de Amerikanen is opgepakt. Leedvermaak ten top. Het enige wat nog rest is dat jullie deze man verscheuren.

  Als Wilders iets negatiefs had gezegd over Sranangmangs, zouden jullie ook als pingo’s op hem springen? Jullie zitten vol haat jullie Surinamers, tegen jullie eigen leiders. Schaamteloos volk.


  Maak melding

 50. De hamvraag is; waarom juist nu een herzieningsverzoek indienen?

  Zoals ik reeds eerdere aangaf, meneertje zal rond de verkiezingen worden opgeroepen als kroongetuige inzake de dino-case, whahahahahahahaha.

  Safety first mister pres. Dat d8 je tenminste.
  Helaas…. plannetje mislukt.

  Geef het nou eens een keer op, verlaat de politiek en ga rustikkk naar Baboenhol, om over je zonden na te denken…

  It’s time too move!!!!


  Maak melding

 51. Smatje, er is duidelijk een overeenkomst tussen Bouterse en Wilders, veel domme mensen wit of zwart lopen achter hun aan, omdat ze beiden zeggen wat hun volgelingen willen horen en die klaarblijkelijk zelf niet in staat zijn verder na te denken en de redelijkheid en werkelijkheid niet willen zien


  Maak melding

 52. Hahahahah, Alla ogrie e draai go baka pe a moto

  al het kwaade keert zicht terug naar het kwaad.

  vervolgens een schadeclaim tegen de staat hahaha


  Maak melding

 53. @Esmerald,

  Verheug je niet op de ellende van een ander. Wees niet blij om het leed van een ander. Heb een beetje karakter, en als je geen gevoel hebt, doe alsof je een klein beetje karakter hebt.


  Maak melding

 54. @me sari,

  Wat moet Bouterse bij Bolle Willem? Voor een triootje misschien? Misschien is Tina uit Argentina wel in. Die drie boerinnetjes Akalia, Azalia en Ahalia groeien als kool. Welke van ze krijgt de karakter van groot-opa de naatzist Bernie? Hopelijk niet de oudste, anders gaan wij weer als slaven moeten werken.


  Maak melding

 55. herzieningsverzoek indienen, omdat de grond al heet worden onder onze voeten en het is niet gezegd dat ik weer ga winnen, toch? wie gaat er nu voor mij op het hakblok? ik heb somo al weggejaagd en brunsie heeft ook geen vrienden (behalve mij)? toch?


  Maak melding

 56. Wat zijn sommige onder jullie toch sukkels,vraagt niemand in het trouwens heerlijke Suriname zich af hoe hij dat schitterende paleis komt en waar hij het van betaald heeft?
  Toch zeker niet van zijn salaris als sportinstructeur!!!!!nee,nee beste mensen zulke stulpjes kan je je alleen veroorloven als je je in het witte neuzen poeder circuit begeeft geloof me hij heeft geen klontje boter op zijn hoofd maar kiloos en daabij ook nog het bloed van onschuldige mensen aan zijn handen.
  Voor sommige van jullie,droom maar lekker verder.


  Maak melding

 57. kolibri
  Het zal me niet verbazen als hij wordt vrijgesproken. In nedrland kun je namelijk ook geatis een advocaat krijgen en ondertueeen strijken miljoenen crimineel geld op.
  Laten het even afwachten. Nederland staat op de loer want vele neeerlanders willen zich in su vestigen en dat moet natuutlijk op rolletjes lopen. Het zal mij ook niet verbazen als er miljoenen onder de tafel geschoven zulken worden.
  We houden het in de gaten.

  Kolibri
  Ongeacht wat je van Bouterse vindt blijft bij de feiten.
  Mijn Gezondverstand zei mij al op dag één van de drugsproces tegen Bouterse stonk de zaak aan alle kanten. Ongeacht wat men van Bouterse vindt de feiten zijn belangrijk niet de vermoedens . Vraag 1 is Bouterse drugsbaron mijn vermoeden zegt van wel,mijn gezondverstand zegt er is geen aantoonbaar bewijs dat Bouterse schuldig is of betrokken was bij drugstransporten. Vraag 2 heeft Nederland bewijs geleverd dat Bouterse betrokkenheid aantoont antwoordt is NEE en de veroordeling was politiek gemotiveerd. Stel je voor gezondverstand wordt gepakt met 700 kilo drugs en justitie biedt gezondverstand een uitweg en zegt als gezondverstand Kolibri als medeplechtige aanwijst dan krijgt gezondverstand weinig straf. De Nederlandse justitie heeft geen bewijs gevonden en geleverd dat kolibri betrokkenheid aantoont bij drugstransporten wordt kolibri bij verstek veroordeeld. Nederlandse justitie bewijs tegen kolibri zijn de verklaring van gezondverstand die als cadeau strafvermindering krijgt terwijl gezondverstand de hoofdader en eigenaar is van de 700 kilo drugs. Gezondverstand krijgt veel minder straf en komt met goedgedrag vroeg vrij.
  kolibri die op basis van Gezondverstand verklaring een zware veroordeling van 11 jaar celstraf krijgt wordt internationaal bij Interpol aangemeld om zijn bewegingsvrijheid te beperken.
  Iedereen met GezondVerstand die de zaak bestudeert en zijn emotie uitzet en alleen naar de feiten kijk, zal snel tot de conclusie komen dat Nederland zich moet schamen dat het zich een rechtstaat noemt.


  Maak melding

 58. @ Eerlijk. Je analyse is helemaal juist, schurken zitten ook hier tussen. Maar op het moment dat je bent betrapt lig je eruit, daar zit het verschil. Ned zijn tegenover hun politici niet vergevingsgezind te noemen, bij falen… wijken. In Ned worden politici hard gestraft door het volk, keihard ook tot gedwongen neerleggen van functies aan toe. Daarnaast hebben vele ontwikkelde landen geld zat om te stelen (let wel, ik keur het af) er blijft vaak genoeg over om het volk te voeden, wegen en huizen te bouwen en goede gezondheidszorg te verlenen. De meeste ontwikkelingslanden hebben amper geld, hun volk pinaart en hun politici stelen. Verschil?


  Maak melding

 59. hij heeft gewoon zijn mammetjes aan het werk gezet om de zaak opnieuw aan te roeren,om zo de aandacht af te leiden wat er in sme gaande is..

  direct daarna zegd hij dat het een grapje is,alsof hij dat niet eerder had geweten..

  dit domme wolk wordt constant in de maling genomen door deze meneer..


  Maak melding

 60. Thursday 8 May 2014 om 11:57 uur, door smatje
  Ai booi Surinamers, ik schaam me voor jullie. Als pingo’s vallen jullie Bouterse aan, zonder respect te hebben voor jullie leiders. Ook genieten jullie van het feit dat zijn door de Amerikanen is opgepakt. Leedvermaak ten top. Het enige wat nog rest is dat jullie deze man verscheuren.

  Als Wilders iets negatiefs had gezegd over Sranangmangs, zouden jullie ook als pingo’s op hem springen? Jullie zitten vol haat jullie Surinamers, tegen jullie eigen leiders. Schaamteloos volk.
  =================================

  Deze haatdragers zouden over elkaar struikelen om blondie te verdedigen.


  Maak melding

 61. @smatje
  Wablief excuse me ………?

  Wat d8 je? Het lukt mij niet op het forum, dus effe checken als het lukt bij Esmerald, whahahahahahahahahaha.

  Hypocrisie is als je op Koningsdag een oranjerok aantrekt, maar de hele dag zit te schelden op de Nederlanders…
  Hypocrisie is als je ‘vervuilde’ oogjes van je sluit, voor de daden van een pres die zijn eigen volk vermoord, in opdracht van een ander land en doodleuk de schuld van zich afschuift.

  Andermans leed, ooooohhhhhhh my….
  Hoe durf je? Welk leed?
  Bouterse heeft geen greintje gevoel in zijn lichaam, behalve voor zichzelf. Hoe vaak heeft hij niet aangegeven, dat hij geen seconde wakker ligt van de problemen van het Surinaamse Volk? Zelf zijn eigen zoon heeft hij voor de ogen van de wereld verstoten.

  Wil je het hebben over leed…….
  Ga eens praten met de duizenden Surinamers, die gevlucht zijn voor deze idioot.
  Ga eens en gesprekje aan met de kleinkindjes die hun opa nooit hebben gezien.
  Vraag de dochters en zonen, wat leed is, als ze voor het altaar staan, zonder hun vader..
  Vraag maar eens aan de vele weduwen, wat leed is als je plots in je eentje je gezin moet verzorgen.
  Vraag het maar aan de nog levende ouders, hoe het voelt als je kind eerder gaat…
  En dan heb ik het niet alleen over de 15 prominente vermoorde burgers, maar ook voor de honderden Moiwana doden en de vele andere vermoorde suri-burgers, die zogenaamd naar het buitenland zijn vertrokken; “aai a go na Olland”, terwijl ze gewoon kapot zijn geschoten!
  Vraag het eens aan de Surinamers wiens zoon, dochter, vader, moeder etc., verslaafd is aan de drugs of nu in een cel zitten om drugs.

  Jij behoort wss tot één van die vrouwen, die grif de cadeautjes van haar drug dealende zoon, man, neef, nicht etc. in ontvangst neemt. Waar het geld vandaan komt boeit je voor geen meter…

  Meid, als de Here Jezus en God onze Vader, bouterse vergeeft voor zijn moorden, criminele activiteiten en drugsdealing, dan zal hij Esmeraldje ook vergeven voor haar leedvermaak hoor goedoe……..

  Fijn weekend!


  Maak melding

 62. Abaisa, ben je nu werkelijk zo dom of doe je alleen maar zo voor, Bouterse en Wilders zijn van hetzelfde lage allooi, verdedig je een van hun beide ben jezelf van hetzelfde niveau


  Maak melding

 63. Al is ” Het leugen ” toch zo snel
  “De Waarheid ” achterhaalt het wel !!!
  God’s molen maalt langzaam , maar zeker en het is te vergelijken met de ” Ollandse windmolenparken ” !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ
  DOSSIER SURINAME VRIJ


  Maak melding

 64. Esmeralda ,
  Alle ellende wat je benoemde / opsomde is/was het gevolg van het georchestreerde staatsgreep die voortvloeide uit de koker van Olland .
  Olland heeft / had het regie ( gefaciliteerd en gefinancierd )!!!
  En wist jij dat Olland door de Europese gemeenschap het predikaat ” Mekka van drugs ” heeft gekregen ???
  Mijn persoon betreurt de doden ten zeerste en rouwt nog steeds om de doden .
  Het zijn/waren onze mensen ,SURINAMERS !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ
  DOSSIER SURINAME VRIJ


  Maak melding

 65. Abaisa,

  Klopt – ze hebben een krabboe mentaliteit; praasoso mensen zijn het die telkens met elkaar overhoop liggen maar niet tegen de personen ageren die hun honderden jaren lang hebben onderdrukt en nog steeds slecht behandelen want haat is tegen geen enkel medicijn bestand.


  Maak melding

 66. Abaisa, je hebt gelijk, ze hebben het bloed gedronken van de kolonisator, ze zitten vol haat, ze geloven ook in de duivel en niet in God.
  ze hebben eker geen geloof, want een echte gelovige bekeerd, vergeef, verzoend enzo.
  wanneer ze surinamers slecht behandelen in het buitenland hoor ik niemand in het surinaame parlement op komen voor surinmes noch de regering Veni voor 2010.
  surinamers zijn als beesten behandeld in Nederland ongeacht hun leeftijd. uitgekleed op schiphol, ze moesten buiken en benen spreiden waardoor smeerlappen in hun vagina en billen konden kijken met de hoop dat ze bolletjes zouden vinden.

  Nooit heeft de NPS noch de VHP , beter gezegd Front noch de regering van Veni voor 20120 zicht stevig uitgelaten tegen over de Nederlandse regering over die behandelingen op schiphol.

  Maar er is meer aan de hand dan in surinme, wordt vervolgd.


  Maak melding

 67. Sempa , ga je straks ook nog verkondigen dat Nl, Bouterse de opdracht heeft gegeven in december in Fort Zeelandia een aantal Surinamers te vermoorden, heeft Nl. Bouterse opdracht gegeven de slachting in Moiwana uit te voeren?
  Bouterse laat zich toch niets zeggen?


  Maak melding

 68. AAN ALLE DDB-MALLOTEN: Roger Khan zal getuigen tegen Dino en Desi Bouterse. Over enige tijd zal bekend worden wie CC-1 is in de Dino-Case.

  Ik heb begrepen dat Preet GETUIGEN(MEERVOUD)zal oproepen. Ik voel het aan mijn theewater dat MY FRIEND PREET de lijnen gaat uitzetten om DDB voor het gerecht te slepen.

  THE PEOPLE OF THE UNITED STATES OF AMERICA VS DDB WORDT EEN ABSOLUTE KRAKER in de MANHATTEN SUPREME COURT.

  ALVAST EEN VAN HARTE HIEPIEPIE AAN PREET!!!!


  Maak melding

 69. Lees Vrij Nederland van 7 mei jl. Liegen over Bouterse. En Henry, jij blijkt een van de weinigen te zijn die niet weet hoe geopolitiek werkt (de geografische aspecten van politieke verschijnselen, waaronder de geografische bases van de macht van landen en de geografische invloeden op machtsverhoudingen in de internationale politiek)Zo, heb je ook wat geleerd ipv onzin te schrijven op fora.


  Maak melding

 70. Abaisa, het zijn geen Surinamers maar steuntrekkers, loosers in Nederland. Gefrustreerd door hun ellendig leventje in de kouw gedragen ze zich idd als een groep pingo’s en pakira’s. Hier, in het normale leven kunnen ze niets klaar maken, daarom leven ze op en voor het net.


  Maak melding

 71. Hans ,
  ff een voorbeeld ;
  In de USA zitten honderden mensen in de dodencel, wachtend op de dead-penalty !!!
  Denk jij dat de president van de USA (OBAMA)die beslissingen heeft/had genomen ???
  Neen , allen werden veroordeeld wegens de gepleegde misdaad en bovendien verkeert/verkeerde de USA niet in oorlogstijd .
  In het geval van SU liggen de feiten heel anders ;
  -Het was oorlogstijd en jouw zgn. fort zeelandia gangers waren handlangers van buitenlandse mogendheden die zich bezig hielden met subversieve activiteiten deze met het oogmerk om het Nationaal Gezag omver te werpen waarbij “Het doel de middelen die zij hanteren/gebruikten moeten heiligen”!!!
  -Moiwana had niet hoeven te gebeuren , indien de zgn. Jungle-Commando de weggevluchte dorpsbewoners niet met geweld en niet onder bedreiging met automatische wapens gedwongen hadden om rechts-omkeer richting dorp (leest Moiwana )terug te gaan ,deze met de intentie om bij het gewapende-treffen /confrontatie met het Nationaal Leger des betrefffende dorpelingen te gebruiken als mensenschild !!!
  Zou dit op instigatie van Olland geschieden ???
  Wellicht !!!
  Dit is een oorlogs-misdaad en druist in tegen de conventie van Geneve !!!
  Hans , dink a tori bun tranga !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ
  DOSSIER SURINAME VRIJ


  Maak melding

 72. Sempa ,jij moet ook maar de politiek in, met je recht lullen wat krom is.
  Alleen het gore lef al om Obama met Bouterse te vergelijken. en de misdadigers in de dodencellen van Amerika met de Surinamers die in dec. VERMOORD zijn,


  Maak melding

 73. @Lucien,

  Ik kom net terug van een dag ARBEID, grote vriend. Ik adoreer geen MOORDENAAR OF COKESNUIVER. Wij zullen zien of PREET BARRETTA voor jouw HALFGOD GELOGEN heeft.

  Roy Roger o poer Desi Beri kong na doro. JIJ BENT ZIENDE BLIND EN OLIEDOM OM DDB DOOR DIK EN DUN TE BLIJVEN STEUNEN.

  Time will tell mie mang. Preet gaat afrekenen met jouw DDB.


  Maak melding

 74. We weten dat de zaak zowel van Delano als Dino van alle kanten stink. Meneer gezondverstand heeft me dat gezegd.
  Bouterse wordt wel vrij gesproken.
  Over dino? Kijk naar deze korte interview:https://www.youtube.com/watch?v=0YEXbktIdAY

  Het westen wil het liefst Santoki dan Bouterse. Santoki kan hun belangen het liefst behartigen.
  Met vhp/front zal Suriname weer van alle kanten worden genaaid.
  Maar ik begrijp dat Front geen schijn van kans heeft dus……


  Maak melding

 75. Hoe zit het dan met ht voorarrest!
  Bah dit wordt steeds uitgesteld!
  Want Roger Khan wordt opgeroepen als getuige.
  Zal bouterse nog komen om zijn massameeting te houden.
  Hij riskeert wel een aanhouding>makkelijker voor de Amerikanen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.