maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenCarrièreIBSAE opent eigen pand in Suriname voor studenten

IBSAE opent eigen pand in Suriname voor studenten

-

Does Travel - naar Suriname

De International Business School AmericasEurope (IBSAE), die ruim 3 jaar in Suriname MBA opleidingen op Internationaal niveau met het Action Learning als basisconcept verzorgt, breidt haar diensten uit door haar studenten te faciliteren in haar eigen pand.

Op vrijdag 28 maart 2014 zal de directie van de IBSAE haar eigen pand openen aan de Floralaan 2. Het pand bevat diverse faciliteiten zoals een studieruimte, trainingzaal, bibliotheek en een vestiging van de ELC bookstore, waarbij men terecht kan voor het bestellen van studiemateriaal op WO en management niveau.

De directie van de IBSAE is enorm blij met het bereiken van deze mijlpaal. Hiermee wordt invulling gegeven aan de wens om kwalitatieve faciliteiten te creëren voor het volgen goed onderwijs op een opleidingsinstituut.

Oud filmpje van de openingscollege, woensdag 16 november 2011:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES