woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'VS raadt vliegreizen vanuit Guyana af vanwege dreiging'

‘VS raadt vliegreizen vanuit Guyana af vanwege dreiging’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/GEORGETOWN, ma 10 feb – De Amerikaanse regering raadt haar burgers af om de komende dagen met Caribbean Airlines vanuit Guyana te vliegen. Washington heeft onbevestigde informatie over een mogelijke aanslag op één van de vliegtuigen van de Zuid-Amerikaanse vliegmaatschappij binnengekregen. Dat schrijft Elsevier.nl.

Volgens de nieuwssite heeft de Amerikaanse ambassade in Georgetown een bericht op haar site geplaatst waarin het alle vliegreizen met Caribbean Airlines afraadt. De ambassade adviseert Amerikaanse burgers in Guyana die maandag, dinsdag of woensdag van plan waren om naar de Verenigde Staten te reizen, alternatieve plannen te maken.

Ook adviseert de ambassade Amerikanen de berichtgevingen van de Amerikaanse overheid goed in de gaten te houden. Lees verder op Elsevier.nl.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Prachtige propaganda om reclame te maken voor je eigen vliegtuigmaatschappijen, zodat er minder gevlogen wordt met Caribbean airlines…

  Dit kan straks de SLM ook overkomen…


  Maak melding
 2. Moslimterroristen in het Caraibisch gebied…..Dino Bouterse….Hezbollah. Zou er een verband zijn?
  Zou de NSA vermoeden dat misschien elementen uit Suriname hier achter kunnen zitten? Of gewoon om Bouterse verdacht te maken?


  Maak melding
 3. Tsja Paagal je moet vooral je ogen sluiten voor wat er in de rest van de wereld gebeurt.
  De Nederlandse regering zei in de jaren 30 ook tegen hun inwoners
  “gaat u gerust slapen wij waken over U” welnu we hebben gezien en gemerkt hoe ze met hun gebroken geweertjes over ons hebben gewaakt dus slaap maar door Paagal een verstandig mens vliegt ff niet met deze maatschappij de komende dagen.


  Maak melding
 4. OOOOWWWW ik ga zeker niet hoor!! Ik ben echt ban voor de terroristen!! Die horen in de hel door een grote vuurzee heen!! Ik denk dat zij daarginds ook niet welkom zijn!!

  Maar wat ik niet snap is, waarom de Amerikaanse regering haar burgers afraadt, om de komende dagen met Caribbean Airlines vanuit Guyana te vliegen!! is dit wel eerlijk?? NEEN in mijn ogen!! waarom raden zij niet een ieder af?? Wat een oneerlijke mafkezen zeg!!! bij mij zijn ze gefaald!!


  Maak melding
 5. Wijna 1,

  Drink geen fernandes maar coca-cola want terroristen hebben het ook gemunt op Surinaamse frisdranken…

  Je zult de boodschap toch niet snappen…


  Maak melding
 6. Lonny belt Bouta in paniek op..
  Bouta,…. pe kiejana de? Bouta eeeuhmm No spang Mi sa aksi mi boi amang sabi .. Lonny no free voorlopik want jo poepe te deng mang horrie.. Bouta.. no mang a gowtu soso you mussie abbie dang neks no kan psa. Lonny oww OK dang biging boek SLM want mi wang free now toe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES