STUDINAME Reunion Party op 15 maart 2014

0

Ken jij de populaire feesten van de Surinaamse studentenvereniging STUDINAME vanaf de jaren ’90 nog? Was jij er toen ook altijd bij en ben je benieuwd wat er van al die feestgangers terecht is gekomen? Of heb je gewoon heimwee naar de sfeer van toen? Kom dan naar de STUDINAME Reunion Party op zaterdag 15 maart 2014 in de Sir Winston Club te Rijswijk. Met live muziek van de all-round band 2-REMEMBER en muziek van toen (en nu) door DJ MEO Mania.

All-round band 2-REMEMBER:

THEMA
De avond staat in het teken van de Studiname feesten zoals we die kennen uit de jaren ’90 en 2000. Een old school party met de muziek, de mensen en de sfeer van toen! Ook zullen er Studiname foto’s van vroeger vertoond worden, waarvan een deel nu al te zien is op de Studiname Facebook fanpage.

ETEN & DRINKEN
Irene’s catering is op de avond aanwezig met Surinaams eten (broodjes e.d.). Ook is er BORGOE Rum en PARBO Bier aan de bar verkrijgbaar. Een echt Surinaams feestje dus!

TOEGANG
Koop je kaart in de voorverkoop voor slechts 13,50 euro online via Ticketscript. Of op de dag zelf aan de deur(duurder). Leeftijd 35+ | 30plussers mogen mee onder begeleiding 🙂

LOCATIE
De Sir Winston Music & Entertainment Club is een exclusieve en sfeervolle locatie en ligt tegen NS Station Rijswijk aan(Openbaar Vervoer). Ook voor de bezoekers die met de auto komen, is de club gemakkelijk te vinden, want deze is gevestigd dichtbij de toeritten naar de A4 en de A13. Je kunt gratis parkeren aan het Kessler Park / Lange Kleiweg.

INFO
Zaterdag 15 maart 2014
Sir Winston Club te Rijswijk (Zuid-Holland)
Adres: Generaal Eisenhowerplein 27 (parkeren: Kessler Park / Lange Kleiweg)
23.00u – 04.00u
Leeftijd: 35+ | 30plussers mogen mee onder begeleiding 🙂
LIVE: 2-REMEMBER & DJ MEO Mania
Kaarten: online via Ticketscript
Info: 06-37021928
Studiname op Facebook – en op het web – www.studiname.org

De STUDINAME REUNION PARTY wordt mede mogelijk gemaakt door www.suriekado.nl.