Lezersreactie op Waterkant wint boek

2

“Welk boek vond u zo mooi dat u het niet kon wegleggen en door móest lezen? En waarom vond u het mooi?” Virginia Amba de Rooy, Mieke Smits, Tamara, De Oplettende Burger, Saskia Leysner en De Heilige 3, hartelijk dank voor jullie reacties op deze vragen onder mijn column Lezen is gratis reizen. Jullie hebben mij kennis laten maken met een paar boeken die ik nog niet kende.

Drie reacties haalden de short list: die van Virginia Amba de Rooy, Tamara en De Oplettende Burger. Door jullie manier van vertellen kon ik me helemaal in de verhalen verplaatsen. Ik wenste dat ik drie boeken had om weg te geven, maar helaas heb ik er voor deze keer maar een. Een volgende keer hoop ik meer boeken te kunnen weggeven.

De winnaar van ‘Vaarwel, broer’ van de auteur Edwidge Danticat is Tamara. Hartelijk gefeliciteerd! Mail jouw naam en (Nederlandse) postadres naar webmaster@waterkant.net. Wij zorgen ervoor dat je het boek via de post krijgt. Veel leesplezier toegewenst!

Usha Marhé


2 REACTIES

 1. Beste Usha,
  Heel hartelijk dank voor deze mooie prijs.
  Ik hoop dat ik net zo veel geniet van dit boek als de andere.
  Ik lees graag jouw columns, je schrijfstijl staat mij erg aan, en ook omdat ik vaak mezelf en Suriname herken in veel van jouw stukken. Je hebt een prettige en ontspannen manier van schrijven.
  Ik vind dit een heel leuk initiatief van jou hier op WKN.
  “Vaarwel broer” de titel is voor mij zeer toepasselijk momenteel. Het is geen toeval!
  Nogmaals dank!


  Maak melding

 2. Beste mevrouw,

  Ik ben heel blij dat er een mogelijkheid bestond om te schrijven voor het groot publiek,want als je een goed boek hebt gelezen, dan wil je daarover praten.
  Ook ben ik erg blij dat mijn reactie genoemd is in uw schrijven, dus ben ik al zeer tervreden.

  De reacties van alle reageerders heb ik gewaardeerd en hoop,dat een andere keer meerdere lezers zullen deelnemen.
  De reageerder Tamara feliciteer ik.

  Aan u wens ik veel plezier en sterkte toe bij uw werk.Het is een nobele taak wat u op zich heeft genomen.

  Mvg,
  O.B.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.