Charly Black & J Capri live op GoodTimes Owru Yari Bakka’Na party

1

Charly Black & J Capri zijn vandaag (dinsdag 31 december 2013) live te zien op de GoodTimes Owru Yari Bakka’Na party in de Maassilo te Rotterdam. Dat heeft de organisatie gisteren laat bekend gemaakt. De twee onder andere bekend van het nummer WHINE & KOTCH zijn toegevoegd aan het grootste Surinaamse oudjaarsfeest van Nederland.

De GoodTimes Owru Yari Bakka’Na party vindt elk jaar plaats in Rotterdam. Dit jaar in de Maassilo met drie live bands te weten La Fiesta, Fearless en Ondrofeni. Ook zijn er 13 top DJ’s aanwezig om de sfeer van oudjaar in Suriname erin te brengen.

whinekotch

Kaarten zijn op de dag zelf ook aan de poort/deur bij de kassa verkrijgbaar!. Kijk voor meer informatie ook op www.bakkana.nl. GoodTimes wenst je een prettige jaarwisseling en een gelukkig 2014.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.