Jörgen Raymann in Nederlandse familiefilm

3

Cabaretier Jörgen Raymann en Aliyah Kolf, de winnares van Holland´s Got Talent van 2011, spelen de hoofdrollen in de familiefilm Heksen bestaan niet. Dat heeft distributeur Just Bridge maandag bekendgemaakt.

De 14-jarige Aliyah Kolf speelt de rol van Katie, een meisje dat speciale krachten bezit en de wereld moet beschermen tegen het kwaad. Raymann speelt haar vader. De film komt op 18 juni uit in de bioscopen.

Het is voor Raymann zijn eerste hoofdrol. Hij had eerder wel een rolletje als Hommel in Erik of het Klein Insectenboek. De opnames van Heksen bestaan niet vinden begin volgend jaar plaats in Nederland en op de Canarische eilanden.

Aliyah Kolf:

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.